Specificatii anvelope
![]() ![]() ![]() |
Specificatii anvelope
Maximus Decimus |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 5 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
Peugeot
407
- B-03-LOG GRUPPO MAXIMA BUCURESTI- MEMBRU FONDATOR
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
205/60/16 .. 205 e latimea partii de rulare(mm), 60(procent) e distanta de la janta la partea de rulare(Talonul), deci 205*0,6 = 123 mm.
Al treilea e raza, in toli (un tol=2.54 cm). Deci raza rotii e n3*2.54+n1*n2/100 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Maximus Decimus |
![]()
|
Merci Argon. Acum vine firesc intrebarea, as putea sa montez in loc de 205/60/16 unele care au procentajul mai mare. Adica un 205/70/16? Daca da ce se schimba in comportamentul masinii in afara de a fi un pic mai inaltata?
|
--------------------
Peugeot
407
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Se va inalta masina cu 2 cm, prea mare schimbare de comportament nu cred ca va fii, dar vitezometru iti va arata eronat.
LE : daca ma gandesc bine, cu eroarea constructiva a vitezometrelor, s-ar putea la viteze mari sa-ti indice corect ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Pentru specificatia completa vezi de exemplu aici:
http://www.carbibles.com/tyre_bible.html |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Maximus Decimus |
![]()
|
Merci baieti. Intreabarea mea a avut si o latura practica, in sensul ca nu gaseam anvelope de iarna pe 60 ci numai pe 70!
indicele de viteza este H. Stie cineva ce inseamna asta? |
--------------------
Peugeot
407
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Uita-te pe siteul de care ti-am spus. Uita-te in talon. Uita-te in cartea masinii.
Fiindca pare ca e greu sa citesti: H=pina la 210 km/h |
--------------------
.
.
|
Maximus Decimus |
![]()
|
Poate nu cunosc limba engleza, asta ai luat-o in calcul? Inainte de a fi sarcastic ar trebui sa-ti pui si aceasta intrebare.
Ca nu e obligatoriu s-o cunosti... This post has been edited by Maximus Decimus: 14 Nov 2006, 09:43 |
--------------------
Peugeot
407
|
|
os |
![]()
|
Daca e asa, imi cer scuze.
La intrebarea cu clasa de viteza H ti-am raspuns (uzuale mai sunt Q= max 160 km/h (parca), T=max 190 km/h, V=max 240 km/h). Restul de chestii ramin valabile: uita-te in talon. Uita-te in carte. RTFM. |
--------------------
.
.
|
Maximus Decimus |
![]()
|
"RTFM" read the fucking manual... Stiu si engleza dar important este sa nu mai fim sarcastici cind nu e cazul. Nici nu vazusem postul tau cin am pus intrebarrea. AM citit site-ul si acum e OK.
Multumesc pentru link. |
--------------------
Peugeot
407
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
os |
![]()
|
Dragos - omul are dreptate, eu am inceput-o cu expresia asta. Ceea ce trebuie sa se inteleaga este o usoara exasperare.
Sper insa ca problema e lamurita si inchisa. |
--------------------
.
.
|
Maximus Decimus |
![]()
|
Absolut. Multumesc inca odata pentru ajutor.
|
--------------------
Peugeot
407
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
pentru a vedea modificarile aduse de montarea de anvelope cu specificatii diferite incercati aici: http://www.miata.net/garage/tirecalc.html
|
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
QUOTE(argon @ 14 Nov 2006, 09:06) 205/60/16 .. 205 e latimea partii de rulare(mm), 60(procent) e distanta de la janta la partea de rulare(Talonul), deci 205*0,6 = 123 mm. Al treilea e raza, in toli (un tol=2.54 cm). Deci raza rotii e n3*2.54+n1*n2/100 As indrazni sa te corectez putin. In primul rand, "al treilea" nu e raza ci diametrul. In al doilea rand, in formula ta primul termen e in cm si al doilea in mm Formula corecta pentru raza rotii in mm este: n3/2*25.4+n1*n2/100. Cu stima, Prezon |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 23:48 |