Reteaua de telefonie mobila folosita si DE CE?
![]() ![]() ![]() |
Reteaua de telefonie mobila folosita si DE CE?
skija |
![]()
|
||
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
|
||
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|||
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
500 minute alea de la cosmote sunt lunare, cu oricine in retea
|
--------------------
-
-
-
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
Orange......am luat telefonul la ofeta, cu 4$ abonament am 35 min nat gratuite(din care 15 sunt la extraoptiunea de 2$)
|
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Un abonament la orange il am asa : 58 minute nationale (25+15+18), 48 SMS-uri (30+18) si 18 MMS-uri. Platesc 6.3 euro (3+1.5+1+0.8)
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Orange... pentru ca il am de 9 ani si mi-e lene sa schimb providerul - m-am obisnuit cu astia...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Cosmo, pentru ca oringi sucks de cand au aparut la noi pe piata, si mai nou si conexu sucks.
Am avut cosmo pana acum un an de zile. De-atunci sunt fan cosmo ![]() Cosmo sunt singurii care vin cu oferte adevarate pe piata, nu cu vrajeli de genu: Abonament gratuit 1 luna pe an ![]() This post has been edited by TheFastOne: 15 Oct 2007, 18:16 |
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
uelcom bec TFO... ne fu dor de matalutza....
Oringi si Conex... Pana anul trecut tot oringi si conex pe cartela, ca nu imi convenea abonament...Ma tot freaca astia sa trec pe bonoment' da' nu ma intereseaza... Am vre-o 50 de iepuroi credit pe oringji, un conex i l-am cedat nevestii, ca eu am conex de la firma... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
senchiu Aly
![]() ![]() Mie personal imi convine mult tariful de 16 eurocenti in orice retea. Evident am doua telefoane, pe unul am conex, da' pe ala numa' primesc telefoane ![]() |
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Portocala nemecanica din cauze obiective: card de cunostinte pe aceeasi retea, Vodafone-ul ma usca cand vroiam sa-i sun!
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
@Lostboy
Baga un ochi la abonamentul flexibil de la orange. Este un abonament cu credit inclus. Eu am Flexibil 35...adica 35 euro pe luna abonamentul + 7 euro optiunea de apeluri nationale la tarifele din retea + 2 euro optiunea de 60 mesaje pe luna. In total vine vreo 160 ron pe luna in care am 600 minute nationale si 60 mesaje. Pentru mine e super ok...sunt si altele mai mici sau mai mari evident mai ieftine sau mai scumpe. Inainte plateam tot cam atat si vorbeam pe jumatate... Avand in vedere ca daca luam abonamentul de 600 minute pe luna incluse trebuia sa platesc vreo 70-80 euro...bine ca eu mai am si fidelizarea... |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 11:39 |