pescuit, cu musca artificiala
![]() ![]() ![]() |
pescuit, cu musca artificiala
RIon |
![]()
|
||
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|||
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.859 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
eu
![]() dar pastravi unde mai gasim? in avatar, se vad unditele si lansetele, in spatele masinii ![]() ![]() cati cocosi am jumulit pt pene........... This post has been edited by wolfin: 21 Sep 2006, 13:54 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Scuzati de off-topic
![]() La musca artificiala se prinde pestele de sticla? |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.859 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
de ce, tu inca il mai ai pe televizor si ti-e frica
![]() This post has been edited by wolfin: 21 Sep 2006, 14:18 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
STORMTROOPER |
![]()
|
![]() Dacia berlina proud owner Group: Members Posts: 2.486 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti ![]() |
de pescut imi place sa pescuiesc, dar cu momeli artificiale nu am incercat pina acum.Chiar mi-e dor sa mai merg la un "dat la peste"
|
--------------------
DACIA
1310 TX
1987
- 7-B-2414 blogul meu: http://blog-deroman.blogspot.ro
|
|
RIon |
![]()
|
Pai astept locatii de pescuit la MA, experiente si schimb de experienta, poze, scule etc., poate facem si niste partide daca sunt doritori, mai ales ca eu ma deplasez destul prin tara... chiar schimb de muste
![]() Poate la lipan/clean, ca la pastrav s-a inchis din 15 septembrie, la lipan e pana la 31 decembrie ....brrrr ![]() Din 1 mai la pastrav ![]() lipan_28cm.JPG ( Size: 35.52k ) Number of downloads: 137 in poza un lipan de 30cm, musca vatancur maro, #16, bat St.Croix AFTM5, snur Cortland 333+ DTF 4, undeva pe paraul Belis, CJ. |
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ www.raresion.ro
|
|
wolfin |
![]()
|
sapt. viitoare ma duc la soacramea-semenic. poate poate pun si eu de-un peste. problema este ca trebuie sa imprumut din nou scule
![]() ![]() in bucuresti nu ai unde sa dai la pastrav,lipan etc decat la carefour. rion- frumos exemplar. dar deja m-ai bagat in ceata cu musca vatancur maro, #16, bat St.Croix AFTM5, snur Cortland 333+ DTF 4. trebuie sa mentionez ca am pescuit in apa curgatoare decat de 2 ori-senzatie super-nu este ca la balta unde vegetezi in asteptarea fiorosului, aici trebuie sa il cauti. This post has been edited by wolfin: 21 Sep 2006, 15:59 |
--------------------
pegas
3120
|
|
RIon |
![]()
|
In Bucuresti e peste destul pe Dambovita.
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ www.raresion.ro
|
|
wolfin |
![]()
|
in dambovita
![]() ultima captura, de 1 mai (ce sa faci serviciul, casa, NEVASTA-as vrea mai des dar nu se poate) ultima captura ![]() asteptam sa se elibereze discul Stiu ca pestii par mici dar in realitate erau mai mari ![]() sper ca nu ma departez de topic dar suntem la cafenea This post has been edited by wolfin: 21 Sep 2006, 19:12 Attached thumbnail(s) 213dre2.jpg ( Size: 54.22k ) Number of downloads: 96 d768re2.jpg ( Size: 57.54k ) Number of downloads: 90 ce88re2.jpg ( Size: 39.45k ) Number of downloads: 107 |
--------------------
pegas
3120
|
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Haide mai , chestia aia in nu stiu cate culori eu le zic regine (mai au nu stiu cate denumiri )si nu le suport pt ca : Nu sunt mari
![]() ![]() ![]() This post has been edited by SerbanS: 21 Sep 2006, 22:38 |
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Asa mari se fac reginele alea? Eu am prins doar din`alea gen porcusor gras
![]() M`am gandit sa trec la musca, dar se prinde destul de mult ca sa merite trecerea (trebuie cumparate alte scule)? -nu ca in rest as prinde eu mult, dar de dragul intrebarii ... la cat prind eu cred ca as putea trece la vanatoare ![]() This post has been edited by eXtenSion: 22 Sep 2006, 00:08 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
wolfin |
![]()
|
am glumit referitor la lostrita(regina) de fapt toti erau cam mici dar repede trebuie sa spui tu ca erau mici;) prietenul meu era cu undita. eu dadeam la lansete, la apa mare unde lostrita nu musca
a, inca ceva-am vazut lostrita la 200-300g-un adevarat "monstru" ![]() This post has been edited by wolfin: 22 Sep 2006, 08:26 |
--------------------
pegas
3120
|
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai si eu am prins o data cam de un kg - problema e ca erau cam 100 de bucati
![]() ![]() |
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
RIon |
![]()
|
Pentru musca trebuie bat separat, snur, mulineta...muste.
Cost pt. scule semiprofi: bat 400-500, snur 150, mulineta 80-100, muste va spun eu de unde, si cizme pana la sold sau salopeta wader... Dar merge si cu ceva la care toate cele de sus: bat, snur, mulineta ajungi la 400-500. Daca vreti recomandari, here I am. Si totusi, cineva muscar cu experienta? |
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ www.raresion.ro
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
pegas
3120
|
|
eXtenSion |
![]()
|
wolfin, ciudat este ca eu chiar am prins regine din`astea cat degetul mare de mici.. Deci nu glumeam
![]() ![]() ![]() |
--------------------
facebook
groups
|
|
wolfin |
![]()
|
inseamna ca ai prins numai femele
![]() |
--------------------
pegas
3120
|
|
eXtenSion |
![]()
|
RIon, stii vre`un site dedicat, gen crap.ro, pe unde sa ma mai uit?
|
--------------------
facebook
groups
|
|
RIon |
![]()
|
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Haideti sa mai vb si despre pescuit acu ca venii sezonu rece si ar merge o stiuca ! Cine a mai fost pe la pescuit sau cine vrea sa se duca ??
Am si eu o intrebare daca te duci prin delta ca turist si vrei sa si pescuiesti iti trebuie permis ?? Cine stie balti in care poti prinde stiuca ?? |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
RIon |
![]()
|
QUOTE(Ci_co @ 20 Oct 2006, 10:49) Haideti sa mai vb si despre pescuit acu ca venii sezonu rece si ar merge o stiuca ! Cine a mai fost pe la pescuit sau cine vrea sa se duca ?? Am si eu o intrebare daca te duci prin delta ca turist si vrei sa si pescuiesti iti trebuie permis ?? Cine stie balti in care poti prinde stiuca ?? Prietene, ce legatura are cu MA? E adevarat ca se poate prinde stiuca si la MA, insa cred ca trebuie sa discuti in topicul ,,pescari". |
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ www.raresion.ro
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(wolfin @ 22 Sep 2006, 09:22) am glumit referitor la lostrita(regina) de fapt toti erau cam mici dar repede trebuie sa spui tu ca erau mici;) prietenul meu era cu undita. eu dadeam la lansete, la apa mare unde lostrita nu musca a, inca ceva-am vazut lostrita la 200-300g-un adevarat "monstru" ![]() hmm....lostrita?! esti sigur ca-i asa de mica?! e cel mai mare salmonid de pe la noi...ajunge pana la 10 kg! iar lostrita sta mai mult pe fundul apei ![]() am luat asa ceva la Bradisor (nu de 10 kile ![]() cat despre pastrav...hmmm... stiu locatii destule....ramane sa-mi fac timp... |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
QUOTE(RIon @ 21 Oct 2006, 02:34) Prietene, ce legatura are cu MA? E adevarat ca se poate prinde stiuca si la MA, insa cred ca trebuie sa discuti in topicul ,,pescari". Stai ca nu inteleg ??!! Nu vb aci despre peste/pescari/pescuit ?? Ce dreaq cate topicuri sunt facute ?? Vream si eu o balta unde sa pot prinde stiuca sau rapitori ! Multam fine, |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
wolfin |
![]()
|
ref. la lostrita --- pai ce are fundul apei cu adancimea sau cu momeala de crap cu care dadeam eu la lansete.
|
--------------------
pegas
3120
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 21:11 |