DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> cursa legala de indemanare si demonstratii auto, CONSTANTA 22 -oct- 2006

IRONICK
post 23 Oct 2006, 12:25
Post #31

-

Group: Members
From: Romania

Adip, poate imi explici si mie ce aduce bun evenimentul respectiv ? Ce este de vazut acolo ? Iti spun eu, NIMIC. Ce indemanare este de vazut acolo, aa ? Decat niste jaloane, niste cauciucuri tocite ... Din pacate talentul nu are legatura cu ceea ce se intampla acolo. Ce naiba trebuie sa incurajez acolo ? Teribilismu' tineretii, cand toata lumea se crede sofer ? Cand toti se cred piloti ...

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
adip
post 23 Oct 2006, 13:04
Post #32

Banned

From: Melbourne, Victoria

QUOTE(IRONICK @ 23 Oct 2006, 13:25)
Adip, poate imi explici si mie ce aduce bun evenimentul respectiv ? Ce este de vazut acolo ? Iti spun eu, NIMIC.
Gresesti fundamental. Ce-i lame pt. tine poate fi deosebit pentru altul. Nu te mai da cunoscator, te rog, sunteti din ce in ce mai multi, ma faceti sa ma simt complexat smile.gif Si da, probabil ca eu as fi dat 5RON ca sa-l duc pe fiu-meu sa vada motoare ambalate si cauciucuri arse, lui ii plac, e ca la circ. Dar probabil ca imi bat gura de pomana, voi vedeti demonstratii mult mai valabile pe youtube, nu?
Ce indemanare este de vazut acolo, aa ? Decat niste jaloane, niste cauciucuri tocite ... Din pacate talentul nu are legatura cu ceea ce se intampla acolo.
Parerea ta sincer chiar nu ma intereseaza, ai dovedit, ca multi altii, ca nu dai 2 bani pe munca unor persoane, indiferent de rezultatele obtinute.
Ce naiba trebuie sa incurajez acolo ? Teribilismu' tineretii, cand toata lumea se crede sofer ? Cand toti se cred piloti ...
Da, exact asta. Incurajeaza astfel de evenimente in care pusti teribilisti rup cauciucuri sh, masini varza INTR-UN SPATIU DELIMITAT, IN AFARA DRUMULUI PUBLIC, CU AMBULANTE SI FIRMA DE PAZA IN ZONA. Ceea ce tu si altii nu intelegeti e ca, cu sau fara voia voastra, vor fi intotdeauna teribilisti din astia. Si e foarte bine ca astfel de evenimente sa aiba loc, din ce in ce mai multe. In tara noastra incantatoare si plina de romani ospitalieri chestiile astea de abia au inceput. Cum vrei tu sa dezvolti din prima o gradina botanica pe un teren arid? Ia-o incet. E o vorba: intentia conteaza. NU TE OPRESTE NIMENI SA DEMONSTREZI CA POTI ORGANIZA CEVA ASEMANATOR LA UN NIVEL RIDICAT DE CALITATE. APUCA-TE SI FA!
Tu te-ai legat exclusiv de calitatea prezentarii. E un punct de vedere ingust, imatur.
Celor care ati dat-o in misto-ul tipic rrromanesc pe topicul asta: mai cresteti, atat va pot spune. Ati dat dovada de imaturitate tipica unui adolescent de liceu. Invatati sa apreciati munca altora, indiferent de finalitate.

LE: Inca ceva. Am situatia data. Pentru care sunt mai multe optiuni:
- merg la panarama si dau 5RON
- merg la panarama si sar gardu'
- nu merg la panarama, nu ma intereseaza
- nu merg la panarama, desi as fi vrut. Dar nu pierd ocazia sa imi bat joc de cei ce au organizat-o
- [altele, adaugati aici]
Din numarul mare de variante ai ales-o pe cea mai caracteristica: caterinca.

This post has been edited by adip: 23 Oct 2006, 13:15

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
matrafox
post 23 Oct 2006, 13:22
Post #33

Membru autentic

m-am chinuit sa pun niste reportaje de la tv despre cursa dar sunt cam mari si spatiul de memorie nu prea permite ,oricum cursa a fost un real succes ,au fost prezenti cam 1000-1200 de spectatori care chiar au avut ce vedea ,in special show-ul de final care a fost mult peste asteptari.speram ca aceste sa nu ramana o raritate ptr orasul nostru.va voi tine la curent cu activitatile ce se vor mai organiza in constanta in cadru legal.numai bine!

--------------------
dacia 1310 tlx - CT-02-GVS
+
IRONICK
post 23 Oct 2006, 19:02
Post #34

-

QUOTE(adip @ 23 Oct 2006, 14:04)
Si da, probabil ca eu as fi dat 5RON ca sa-l duc pe fiu-meu sa vada motoare ambalate si cauciucuri arse, lui ii plac, e ca la circ.
*
Eu nu mai am ce sa mai spun, pentru ca ai incadrat tu foarte bine.
QUOTE(adip @ 23 Oct 2006, 14:04)
voi vedeti demonstratii mult mai valabile pe youtube, nu?
Nu. Din ce spui, cred ca nici macar nu ai vazut o cursa auto in viata ta, dar sa mai si participi.

This post has been edited by IRONICK: 23 Oct 2006, 19:13

--------------------
+
adip
post 23 Oct 2006, 20:06
Post #35

Banned

From: Melbourne, Victoria

QUOTE(IRONICK @ 23 Oct 2006, 20:02)
Din ce spui, cred ca nici macar nu ai vazut o cursa auto in viata ta, dar sa mai si participi.
Faci dovada ca inca nu ai inteles nimic din ce am scris. Sau nu ai citit cu atentie.
Vad ca pentru tine concepte ca toleranta si respect pentru celalalt (chiar daca-i fundamental diferit croit fata de tine) sunt complet straine. Daca asezandu-te intre scaun si tastatura consideri ca ai dreptul de a da constant cu muci in fasole (fiind in spatele unei pseudo-identitati) e doar problema ta. Dar nu-i agresa si pe altii cu atitudinea ta.
Esuezi lamentabil in a face un lucru atat de simplu: a il respecta pe celalalt.
Multumesc pentru intelegere si pentru rabdarea cu care ai citit pana aici. Nu o sa mai scriu pe topic ref. la asta, ci doar in privat.
Bafta,
Adi

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
IRONICK
post 23 Oct 2006, 20:38
Post #36

-

Respectul meu fata de acest teribilism este identic ca cel pentru luminitele albastre de la stropitori montate pe masina. Prefer lucrul de calitate si nu kitch-ul sau pierderea de timp. Din pacate experienta de pilot nu se prinde tocind niste cauciucuri pe loc.

--------------------
+
paul_p
post 23 Oct 2006, 20:51
Post #37

Membru autentic

From: psd=evil

@IRONICK
Incearca sa nu-i mai judeci pe ceilalti doar prin prisma perceptiilor tale. Stii sloganul acela de la Discovery : "Unity in diversity" ? smile.gif

Am inteles ca te lasa rece ce se petrece la demonstratiile auto de amatori. Dar nu-i blama si nu-i jigni pe cei care le apreciaza. Nu-ti place, treci mai departe.

Gandeste-te doar la diversitatea obiceiurilor. La diversitatea religiilor. Unora li se pare o blasfemie sa se inchine la idoli, pentru altii e o blasfemie sa intri incaltat intr-un lacas de cult .....

Nu toti suntem construiti dupa acelasi calapod, nu toti avem aceleasi valori. Adevarata putere este sa respecti si valorile celorlalti, indiferent daca le impartasesti sau nu.

This post has been edited by paul_p: 23 Oct 2006, 20:52

--------------------
Fara roti fara ipocriti - 2010
+
Maff_77
post 11 Nov 2006, 14:24
Post #38

Membru autentic

From: constanta

din pct meu de veder comentatorii de mai sus nu au nici o ocupatie si nici macar un interes deci traiesc viata asta degeaba paraziti ai societatii.mai departe ...comentariile lor de kk

--------------------
Dacia supernova 2001 opel calibra 2000 16v 4x4 turbo 1992 - CT 05 ZMA
x-team racing club member
+
bobo77
post 11 Nov 2006, 15:29
Post #39

...........................

From: Mangalia

Nu-ti mai da cu presupusul daca nu cunosti oamenii respectivi, de ce crezi ca toata lumea trebuie sa gindeasca la fel?

--------------------
Dacia Logan Laureate 1,6 mpi 2008 ph 2 - CT _ _ _ _
Multa lume,putini oameni...
+
IRONICK
post 12 Nov 2006, 19:21
Post #40

-

radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

This post has been edited by IRONICK: 12 Nov 2006, 19:30

--------------------
+
Maff_77
post 20 Nov 2006, 17:12
Post #41

Membru autentic

QUOTE(bobo77 @ 11 Nov 2006, 16:29)
Nu-ti mai da cu presupusul daca nu cunosti oamenii respectivi, de ce crezi ca toata lumea trebuie sa gindeasca la fel?
*

nu mi-am dat cu presupusu realitatea asta e...daca nu te pasioneaza sportul cu masina nu tre sa mai citesti posturile si sa te bagi atat in discutiile altora=inca un lucru prin care imi demonstrezi ca esti la fel ca ceilalti mentionati de tine.

--------------------
+
IRONICK
post 20 Nov 2006, 17:23
Post #42

-

Nu mi-o lua in nume de rau ... dar realitatea este ca atunci cand altii se dadeau cu masina unele persoane se dadeau cu tricicleta. Si pe vremea aia nu existau forumuri. Incearca sa nu mai arunci cu noroi daca cineva te critica si lasa-i pe altii sa te laude.
Iti urez succes in activitatea de pilot si sper sa te vedem la televizor ca urmas al celor mentionati de mine mai sus.

This post has been edited by IRONICK: 20 Nov 2006, 17:24

--------------------
+
radioman
post 20 Nov 2006, 18:33
Post #43

membru D'ala mare

From: Constanta

Ce mare problema dezbatem noi,si ce mare driveri ne dam daca scoatem fum din roti , ca noi nu mai poate fi nimeni , ca de, am auzit si noi de suspensii sport pe care le-am aplicat pe masini romanesti din 2001...Realitatea este asa: unii pot sa se creada Mari Maestrii, si e treaba lor, si altii pot sa urasca kitsch-ul si teribilismul de pusti care nu are ce face pe acasa cu banii lui papa, sau cu putinii pe care ii castiga el ( si atunci ii baga in jante de 19' care nu mai reusesc sa incapa sub aripi, decupeaza capota masinii si ii aplica "fortaje de admisie aer").Eu va invit la ponderare si respect, pe aceia care sunt tentati sa piarda controlul in virtutea unei idei, oricare ar fi ea... cool.gif

--------------------
Skoda Octavia 3 VW Polo V 2017/2019 - CT-xx-HIT
[COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
+
Maff_77
post 21 Nov 2006, 11:45
Post #44

Membru autentic

sa stii ca toti am fost la fel.sa stii ca sunt f multi care se dedeau pe vremea cand nu existau forumuri si se mai dau si acum si se vor da in continuare indiferent de varsta de aici = pasiunea si nu poti lua lucrul asta unui om care il face cu cea mai mare placere pt ca orice ai face si orice ai spune tot ca el va fi.radioman sa stii ca fiecare face ce vrea cu banii cu atat mai putin ca sunt bani munciti de el sau de la mama si tata.iar daca tu ai facut mai sus referire la masina mea este din nou problema ta.oricum daca nu ai trait macar o cursa nu ai de unde sa stii.

--------------------
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 8th June 2025 - 06:05
Forum Renault