despre un moderator si stil de moderare, sa discutam civilizat
![]() ![]() ![]() |
despre un moderator si stil de moderare, sa discutam civilizat
cj98czh |
![]()
|
||
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.380 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Domnul Maximus Decimus tocmai a primit premiu o vacanta de 5 zile pentru jigniri aduse moderatorilor (in mod repetat).
Marty, ai un warn de +10%. Tarzy, daca nu se contorizeaza numarul de mesaje asta nu inseamna ca trebuie sa bagi mult material cu greutate zero doar ca sa te afli in treaba. Si ca sa iti raspund la intrebare, argon ti-a raspuns corect indicandu-ti punctul 2a din regulament. Ca sa completez si eu, am sa adaug si punctul 6a ... care spune in principiu ca in aria unde moderez eu, pot gestiona mesajele. Evident ca le voi gestiona asa cum cred eu in creierul meu mic .. nu asa cun probabil ti-ai dori tu. Iar ca sa fiu foarte clar, DA e un punct de regulament adaugat adhoc! Si asta pentru ca esti in gradina gestionata de mine si pot face asta ! Topicul nu am sa il inchid caci se vor trezi cativa destepti sa urle ca de ce le pun pumnul in gura ... asa ca voi prestati in continuare daca vreti ! |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Liviu @ 23 Oct 2006, 16:05) .... Tarzy, daca nu se contorizeaza numarul de mesaje asta nu inseamna ca trebuie sa bagi mult material cu greutate zero doar ca sa te afli in treaba. Si ca sa iti raspund la intrebare, argon ti-a raspuns corect indicandu-ti punctul 2a din regulament. ... chiar nu cred ca eu postez ca sa ma aflu in treaba, daca tu consideri altfel te rog sa aplici regulamentul, altfel ... imi permit sa-ti atrag atentia ca prin postul de mai sus ma acuzi pe nedrept. referitor la regulament ... cred ca atat argon cat si tu mai trebuie sa va informati 2. Mesajele a) Nu se incurajeaza sub nici o forma goana dupa post-uri. Nu se incurajeaza mesajele si interventiile fara un continut real si util forumului. Scrieti un mesaj doar daca aveti ceva de spus in legatura cu subiectul (topicul). Nu se admite devierea subiectului prin mesaje in afara de subiect (off topic). Nu se ofera absolut nici un premiu celui care depaseste recordul de posturi pe zi. In afara de titulaturile Membru Incepator, Membru si Membru Autentic nu se face nici o distinctie intre cei cu post-uri multe si cei cu post-uri putine. d) In cazul in care se observa o incalcare repetata a regulilor 2a, 2b, 2g, 2h si 2i, moderatorii vor avertiza public sau privat utilizatorul in cauza. La a treia avertizare pe aceeasi tema, moderatorul poate dispune blocarea temporara a abilitatii utilizatorului de a trimite mesaje noi. eu tocmai asta nu am inteles .... exista o regula "speciala" ca sa BAN-ezi la a 2-a abatere??? unde se aplica ... pe aceasta sectiune? unde moderezi tu? .... imi parea rau sa-ti spun, dar ... te exprimi cam confuz, nu vreau sa acuz pe nederept, dar ... se poate interpreta ca "emanezi" reguli ad-hoc taman ptr a prinde pe picior gresit useri mai recalcitranti |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Fraza de mai sus e adaugata din cauza ca acest topic (o parte din el) se incadreaza la :
QUOTE 8. Dispozitii finale a) Prezentul regulament poate sa nu acopere toate situatiile care pot aparea pe forum. In acest caz masurile care se vor lua vor viza intotdeauna bunul simt si buna functionare a forumurilor. Bunul meu simt (ala putin, asa cum este) spune ca daca o luati pe aratura ocolind cu buna stiinta regulamentul, trebuie sa aplicam regulament local ... calci pe bec intr-un anume fel neacoperit de regulament, il acoperim noi local ... Oricum, sunt deschis la sugestii ... De exemplu, domnu tarzy, va rog sa imi spuneti cum ati fi actionat dvs. in locul meu? ... chiar va rog sa imi raspundeti ! |
--------------------
.
.
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
aici ... sau pe PM?? ... nu de alta .,.. dar poate iar ma trezesc acuzat ca
QUOTE bagi mult material cu greutate zero doar ca sa te afli in treaba. This post has been edited by tarzy: 23 Oct 2006, 15:44 |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() Liviu nu tu erai cu semnatura aia cu certurile pe internet ? Se aplica ... Bre nenea initiatorule, spiritul de fronda este viu. Cu ce te incurca acel warn (cere seara de mancare ?)-scuze suspend, ca deja a trecut ? Ai comentat la bursa (si nu tin cu ursu') iti asumi riscurile pe care le stiai cand ai luat la cunostinta regulamentul. Din orice punct de vedere postarea ta nu intra niciodata la o oferta serioasa de cumparare asa ca ai fost taxat in consecinta. Toata lumea mai ia un warn, un suspend e normal ca fiecare e din cand in cand mai liber la gura sau intr-o dispozitie mai glumeata dar nu ii vezi pe toti sa faca un topic pe tema asta (mereu vor degenera si vor aparea si diferite frustrari - vezi Maximus). Asa ca eu va sugerez sa va dati manuta si sa va pupati frumusel de impacare ca vor mai fi si alte ocazii. PS martinezule nu pune la suflet ca e oameni rai ![]() |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
Liviu |
![]()
|
Oameni buni,
Nu stiu cum sa ma mai exprim. Hai sa o luam asa. Fiecare moderator are o viziune despre cum trebuie sa arate un topic si despre cum trebuie sa evolueze acesta. In cazul in care userii dau dovada de incapatanare falsa in a intelege niste explicatii trebuie actionat cumva. Asta se cere mai ales datorita faptului ca regulamentul nostru face foarte mult apel la bun simt lasand multe zone neacoperite. Ei bine, in acest moment intra in functiune dictatura. Fiecare moderator este un mic dictator pe ariile unde activeaza. In cazul de fata, eu, dictatorul, am decis ca nu se mai poate merge cu prosteala asta mai departe asa ca am incercat sa impun o regula pe care (dupa cum se vede) nu am aplicat-o ... dar nu e tarziu ... Am vrut doar sa va faceti o idee despre cum vad eu lucrurile si, repet, sunt deschis la sugestii ... Oricum o dati, nu se poate continua in stilul de mai sus. |
--------------------
.
.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Intrebare: Nu era mai simplu sa modificati regulamentul astfel incat sa nu mai fie permise topicuri despre ce fac moderatorii? Ca si eu m-am plictisit de replicile fara scop din acest topic. Parerea mea.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Liviu |
![]()
|
Raspuns: NU, pentru ca asta ar insemna sa oprim dreptul la exprimare.
Daca la bursa NU SE ADMIT discutii colaterale subiectului si nu se poate critica vanzatorul, asta nu inseamna ca nu e voie in afara bursei. In regulament este un punct care spune ca moderatorii sunt obligati sa dea explicatii penrtu actiunile lor daca li se cere asta .. si mi se pare si corect sa fie asa. Mai mult, consider ca astfel de discutii pot fi constructive. |
--------------------
.
.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu tot nu am inteles, cristirenault a cerut in postul pe care il considera on topic, ceva on topic?
A facut cerere expresa de o anumita piesa? Si comentariul din partea a doua a frazei avea legatura cu actiunea ? Si pentru cine nu intelege, moderatorii nu trebuie sa va fie simpatici si sa va trezeasca un sentiment de dragoste fata de ei. Moderatorii trebuie sa tina forumul curat, cu informatie usor de regasit si peste luni de zile. Si pentru acest scop aplica niste regulamente cu care lumea a fost de acord. Asta ca nu se citesc regulamentele si legile ci se aplica bunul simt (cum a zis cristirenault in unul din lungile lui posturi care denota o lipsa cronica de cunostinte de comunicare) sa i-o ziceti lu' mutu, ca poate el va crede. Ca daca iau niste posturi de lu' nea cristi o sa observam ca da oarece sfaturi (bine, nu foarte competente, asta e adevarat, dar cu bune intentii) sa se aplice legea... Deci cand e vorba sa se aplice contra altora sa se aplice legile si regulamentele, dar cand e vorba sa se aplica la persoana proprie... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
cristirenault |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 321 Joined: 22 July 06 From: pingo-pongo ![]() |
QUOTE(cj98czh @ 23 Oct 2006, 15:52) Cristirenault...din nou 2 pagini pline in care nu spui nimic... ai gresit ai platit...aaa uit tu nu gresesti.... nu mai tot bate apa ca te stropesti....si este pacat... Eu sunt deja ud , vreau nu vreau sunt de la Dunare si e apa multa tare pe aici ![]() ![]() QUOTE(Ant @ 23 Oct 2006, 16:32) ![]() ![]() Liviu nu tu erai cu semnatura aia cu certurile pe internet ? Se aplica ... Bre nenea initiatorule, spiritul de fronda este viu. Cu ce te incurca acel warn (cere seara de mancare ?)-scuze suspend, ca deja a trecut ? Ai comentat la bursa (si nu tin cu ursu') iti asumi riscurile pe care le stiai cand ai luat la cunostinta regulamentul. Din orice punct de vedere postarea ta nu intra niciodata la o oferta serioasa de cumparare asa ca ai fost taxat in consecinta. Toata lumea mai ia un warn, un suspend e normal ca fiecare e din cand in cand mai liber la gura sau intr-o dispozitie mai glumeata dar nu ii vezi pe toti sa faca un topic pe tema asta (mereu vor degenera si vor aparea si diferite frustrari - vezi Maximus). Asa ca eu va sugerez sa va dati manuta si sa va pupati frumusel de impacare ca vor mai fi si alte ocazii. PS martinezule nu pune la suflet ca e oameni rai ![]() Numa incurca cu nimic warnul doar ca nu prea e corect acordat, zici ca nu facusem o oferta serioasa , dar topicul era unul serios?... apreciez oricum spiritul tau ![]() ![]() Martinezul pune prea mult suflet si nu stie cand sa se opreasca , recunosc ca ma mai apuca si pe mine damblale de genul asta si fac ca el dar aici pe forum sunt potolit ca dupa aia ma pricopsesc imediat cu warn de la Liviu si pe buna dreptate , omul ne-a atentionat de altfel ![]() Subliniez linia buna impusa de moderator si poate ca ar fi mai bine de initiat un alt topic care sa nu aiba legatura cu problema mea , sau sa se faca un split si sa apara un nou topic cu ce s-a discutat pe aici despre moderare, una peste alta poate si noi userii invatam sa fim mai moderati si moderatorii sa fie mai diplomati. ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane
Coupe
1998 2.0 16v
- RO 007 EUM sa stie toata lumea,am40%warn si tind spre nu stiu cate catralioane la%.Am reusit sa imi cresc cota.
|
|
cristirenault |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 321 Joined: 22 July 06 From: pingo-pongo ![]() |
@klaus nu te mai face ca nu intelegi cum sta treaba, acel topic era o mare caterinca si tu imi zici ca eu nu am cerut o piesa anume , pai am cerut masina intreaga ,e vreo problema?...
Iti dau dreptate ca nu sunt un bun prozator dar mizez pe inteligenta voastra ca ma intelegeti , ca dau sfaturi , zic si eu ce stiu si incerc sa ajut , atata stiu atata spun , important este ca am intentie buna si ma mai pricep eu asa cate putin la fenomenul asta auto ar fi trebuit sa fiu la un nivel mult mai inalt dar destinul , soarta a vrut altfel , sunt aici pe forum ca sa invat , sa ma informez , sa mi se atraga atentia cand spun prostii si gresesc , nu ma deranjeaza daca o face cineva intr-un mod corect si coerent. Sper ca in timp sa devin mai clar si mai la subiect. Daca o sa ne intalnim fata in fata , ai sa vezi ca sunt de treaba si ma mai si pricep putin la masini , macar un pic acolo ![]() |
--------------------
Renault Megane
Coupe
1998 2.0 16v
- RO 007 EUM sa stie toata lumea,am40%warn si tind spre nu stiu cate catralioane la%.Am reusit sa imi cresc cota.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cristirenault @ 23 Oct 2006, 17:41) Sper ca in timp sa devin mai clar si mai la subiect. Daca o sa ne intalnim fata in fata , ai sa vezi ca sunt de treaba si ma mai si pricep putin la masini , macar un pic acolo ![]() QUOTE(cristirenault @ 23 Oct 2006, 15:44) Voile iti sunt indeplinite. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 01:23 |