Solenza usor tunata, Mici modificari de design
![]() ![]() ![]() |
Solenza usor tunata, Mici modificari de design
53LVC |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 23 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Solenza
2005, Europa 1.9D
- B-53-LVC
|
|||
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
LVC, stii ce face plastic primer ?
![]() Ce intelegi tu prin "usor tunata" ? Ca ai facut-o din eurpa --> confort? Inseamna ca SCALA e super-tunata? sau cum? ![]() This post has been edited by XMihai: 24 Oct 2006, 14:05 |
--------------------
.
.
.
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
QUOTE(MAKRON @ 23 Oct 2006, 22:05) 53LVC, sa nu te superi pe mine dar ![]() ![]() Lasa ca voua astia care ati scapat si voi acum din vechea berlina va crescut cucul direct propotional cu ampatamentul masinii ![]() 53LVC, nu te supara pe ei, pana la urma insa si tu ai ales gresit locul sa postezi. Cred ca la imbunatatiri solenza era mai nimerit. Acolo sunt oameni cu care sa discuti mai bine pentru ca sunt multi membrii cu experienta in probelmele acestea si cel mai important e ca daca nu sunt proprietari de solenza atunci macar sunt fani. Citeste mai intai ce au facut ceilalti, poate afli si de acolo niste tips&tricks-uri interesante ![]() ![]() ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
53LVC |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 23 October 06 From: Bucuresti ![]() |
mc de msg minny,cam ai dreptate asa e in mare
nu ma XMihai nu inseamna ca Scala e f.tunata ci ca eu i-am schimbat lookul la a mea un pic(nu crezi0, oricum mie imi place(cu cat e mai simplut cu atat e mai dragut) sunt de acord cu tine(Adrian_Solenza)intru-totul,trebuia da,sa-i pun alt titlu dar asta imi venise in minte imi pare rau ca i-am enervat pe multi cu pozele mele cu cateva retusuri(zic eu de bun gust) si ca de fapt ea e imbunatatita Ok(XMihai) cum fac sa-i schimb titlul in SLZ Europa upgradata in Confort da ma rog,unii posesori de SLZ -uri nu stiu ca acestea au si motoare Diesel de 1.9(asta e)lasa mai sa fie a mea un unicat pt unii necunascatori pt alte poze cu masina mea(4tuning.ro-forum-masina mea-dacia-solenza usor tunata) |
--------------------
DACIA
Solenza
2005, Europa 1.9D
- B-53-LVC
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Nu mai folosit limbajul IRC si nici prescurtarile!!!
Cititi regulamentul!!! Aoleu, mama, moderator ma fac!!! ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Ce caterinca pe aici...
Stiti ceva? Baiatul asta chiar a reusit sa vopseasca frumos barele alea, fara scursuri, stie si ce e aia primer.. Din partea mea, tot respectul... Pun pariu, ca jumatate din forumul asta habar n'are ca inainte de vopsire tre sa dai cu primer, cand vopsesti plastic! Sariti sa dati cu pietre aiurea! Solenza asta nu e tunata, dar daca omul nostru asa i-a zis, treaba lui... Cat de destept e el, nu stiu, dar sincer cred ca e mai destept decat cel care s-a uitat la poze si nu si-a dat seama din prima ca masina are alt capac la motor ca e diesel! Nu de alta, dar cultura auto, se rezuma la clasicul capac de 1.4/1.6 by Renault!? Pun pariu, ca daca va dedeam ( ma refer aici la cei care critica munca baiatului ) la fiecare cate 2 tuburi de primer si vopsea si va puneam sa faceti voi ce a facut el, se alegea prafu de barele alea! In concluzie, e usor sa arati cu degetul si sa razi de altul, care face ceva concret... Si mult mai usor e sa stai pe net toata ziua si sa faci caterinca pe forumuri auto! Daca nu va convine ce cititi, aruncati-va ochii in alta parte! |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
Mda....LVC, sunt de acord cu tine, numai ca titlu topicului da altceva de inteles, ai putea sa pui Solenza Europa transformata 80% in Confort...
Eu ma asteaptam sa vad ceva spoilere, jante, alea alea ![]() Dar decat sa pui "spoilere" sau prelungiri din vitan, mai bine pui proiectoare si alte chestii care chiar te ajuta, sau orice altceva care imbunatateste masina ![]() DECI ![]() PS: Incerca sa nu iei in seama pe oricine (nu dau nume) |
--------------------
.
.
.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Si incearca sa eviti si posturile consecutive, ca altfel s-ar putea s-o incasezi...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Pai daca-i asa, hai fratilor sa punem toti poze cu masina personala!!!
Cum facem ceva, cum mai punem niste poze. Schimbam un bec, bagam poze pe forum sa vada lumea. O spalam...poze. Punem un mirositor d-ala de la Metro...poze! Deci poze la orice!!! Hai ma, ce dracu!!! Ce mari modificari a facut initiatorul topicului de trebuia sa puna poze si sa faca topic nou??? Si daca tot e asa important topicul, cum de a ajuns la cafenea??? |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
My Berlina |
![]()
|
![]() Membru American Group: Members Posts: 509 Joined: 29 November 04 From: Romania/United States ![]() |
QUOTE(53LVC @ 23 Oct 2006, 14:32) ![]() QUOTE(darius @ 23 Oct 2006, 14:40) Crezi ca noi intelegem de ce a deschis acest topic! QUOTE(pastrama_stelistu @ 23 Oct 2006, 14:42) pastrama_stelistu - your the man. ![]() This post has been edited by My Berlina: 25 Oct 2006, 02:24 |
--------------------
-
-
-
- Sibiu/North Carolina Volkswagen Passat GLS V6 2.8L
4x4 Jeep Cherokee 4.0L 6-cylinder Dacia Berlina L A/C |
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Bah frate nu esti pe mess !!!
![]() ![]() Apropo vreau si eu un up-grade de la confort la europa ![]() Hai te-am poopat pe portofel ! |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Apropo, de postat consecutiv, Domnu 53LVC, pana acum v-am unit posturile cte doua.. cate trei, desi cu greu m-am abtinut sa nu le unesc pe toate intr-unul singur. Pe viitor le sterg direct.
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
53LVC |
![]()
|
mii de scuze(nu se va mai repeta-promit)
|
--------------------
DACIA
Solenza
2005, Europa 1.9D
- B-53-LVC
|
|
cristi_xp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 500 Joined: 8 July 04 From: Timisoara ![]() |
Au...si aici am dat de "pus evacuare pe toba",te-am mai gasit pe un forum...Las ca e faina...ai revolutionat car wash tuningu
![]() |
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
- Neinmatriculata Vand axa cu came sport de logan /solenza / supernova .
|
|
dascalu |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 7 November 07 ![]() |
hai norok la toata lumea , am si eu o intrebare daca are careva placere sa ma ajute se poate schimba lumina in bord la solenza ??
multumesc anticipat |
--------------------
dacia
solenza
2005 1.4
- B 67 BBK
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
pot sa fac si io miine un topic nou , in care sa pot pune poze cu dsn mea deosebit de uosor tunata? va roooooooog! doar asa , de dragul de a avea cit mai multe titluri noi.
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 23:02 |