[VIDEO] regulile sunt facute pt a fi respectate
![]() ![]() ![]() ![]() |
[VIDEO] regulile sunt facute pt a fi respectate
Forum Bot |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Bot Posts: 1.618 Joined: 10 July 06 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Ce utile ar fi alea si in Romania...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
no' acum ai vazut pentru ce sunt create si la ce sunt bune
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Da
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Mama daca ar punea din alea in Romania (in special in Bucuresti) am putea face asemenea clipuri in fiecare zi.
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
MAKRON |
![]()
|
![]() simply clever Group: Members Posts: 236 Joined: 18 June 04 From: silistea gumesti ![]() |
Ultimul s-a lovit rau, a spart parbrizul cu capațâna.
|
--------------------
SKODA
OCTAVIA II
AMBIENTE MY 2007
- WSP
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
la ce-s puse alea acolo? e statie de autobuz sau cum e treaba?
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
La noi ar trebui ziduri puse la fiecare stop
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Ce tampenie, e mai simplu cu o bariera, pe aia o vezi usor, si nu prea solida, daca o rupi doar sa avariezi masina, nu sa risti sa o mierlesti.
Doamne, dar ce tapene sunt construite... cum s-a oprit ala cu Mercedesul, de parca ii daduse Superman un bobarnac! |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.755 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Aia din fata au avut noroc cu airbag-ul, dar pasagerii din spate au dat cu barna in tetiere
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
da' totusi care-i rostu' stalpisorilor alora?
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Rostul lor este de a civiliza badaranii.
Daca s-ar face asa ceva in romania (in special in Bucuresti) as dona lunar bani la un fond din care sa se construiasca dracovenii d'astea. Sincer, aia care au patit-o isi merita soarta din plin. Esti nesimtit, stai pe tusa. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Nu treci decat dupa ce platesti o taxa sau daca ai autorizatie.
L.E. Liviu, dar daca nu cunosti zona, si stai la rand dupa un autobuz (banuind ca sta in statie?), iar cand treci si tu, hop ca iese cartita din musuroi si iti face muci masina ,care nu are Casco si pentru care ai strans bani 5 ani ca sa o cumperi? Oare cum te simti atunci? Raman la ideea ca o bariera e suficienta! This post has been edited by prody: 25 Oct 2006, 19:20 |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Ar fi interesant sa vedem reactia romanilor, daca ar pune asa ceva la noi.
LE. prody, din cate am vazut eu, acolo sunt niste indicatoare de restrictii. Cred ca e foarte eficient asa, nu respecti semnificatia indicatorului, o patesti. This post has been edited by EUROPE_: 25 Oct 2006, 19:23 |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
prody |
![]()
|
Pai le-am fura in maxim o saptamana.
![]() |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
@prody,
Pai daca nu ma insel eu sunt niste semne cat casa acolo care spun ACCESUL INTERZIS .. sau ma insel eu. Mai ales daca nu cunosti zona ar trebui sa vezi semnele de circulatie ! |
--------------------
.
.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.755 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Daca nu cunosti zona, sunt indicatoare. Vezi in prima parte a filmului un ditamai ROSU.
EL. Na, ca mi-a luat-o Liviu inainte. This post has been edited by IRONICK: 25 Oct 2006, 19:24 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu pot spune decat "Foarte tare frate !"
P.S. Si eu as dona bani pentru asa ceva... ![]() |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
zodrac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 13 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Cand am vazut clipul ala cu camionul care intra in pilon asta a fost primul lucru care mia venit in cap ce misto ar sta pe linii de tranvai.
si oriunde circulatia este restrictionata. masinile autorizate pot sa aiba un radio cip care cada e recunoscut de piloni sa se aplece ![]() Subscriu cu donatul. |
--------------------
*
*
* Dacia Logan Ambition 1.5 dCi - iunie 2006
|
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
jucariile astea sunt folosite de obicei in scop antitero. Vine arabu cu camionul plin de napalm cu 80/h si se opreste in scula erecta, nu apuca sa bubuie ambasada.
Prin state sunt destul de multe chestii din astea montate in locuri vulnerabile. Am vazut de curand un proiect din New York care avea asa ceva prevazut exact in dreptul accesului la subsol unde erau parcari. Faza cu camionul ingenunchiat mi-a placut si mie, dar baietii cu mertu' - tot respectul. Ce n-as da sa vad dimineata pe Stefan cel Mare un taran cu "aseize" infipt intr-o jucarie din asta pe linia de tramvai . ![]() ![]() |
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
Muratu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 505 Joined: 25 June 06 ![]() |
Daca nu a-ti observat in prima parte a filmului ie un semn mare si rotund facut din led-uri la intratea respectiva cu Accesul Interzis.
Chiar meritau, mai ales primu. |
--------------------
Daewoo Hyundai
Tico Accent
0.8SX 1998 2007 1.5 CRDI
- B-##-JSP B-##-SAK
|
|
Schatten |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 7 October 06 ![]() |
Eo totusi cred ca e o deficienta in avertizare si semnalizare, nu po sa cred ca cineva cu un Mercedes ca ala vede semne si avertizari in care i se explica ca e pe cale sa intre cu masina in niste stalpi metalici, iar el cu asa o masina si cu un copil in spate ( a se vedea reactia tipei care se repede in spate la copil si il scoate din masina) intra cu viteza in plin in stalpii aia. Ceva e usor in neregula acolo. Eu oricum nu sunt de acord cu solutiile tehnice care in anumite conjuncturi si contexte, altele decat "smecherie" (neatentie, semnalizare deficienta etc) pot cauza daune sau raniri grave. Sunt de acord cu diverse dispozitive care jeneaza sau creeaza disconfort.
|
--------------------
Renault
Megane Scenic 1.6 16v
2004 Dacia Logan Prestige 1.6 16v 2006
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
nu pot descrie in cuvinte cat de mult m-am bucurat vazandu-i p-aia cu masinile'n stalp
![]() P.S. donez si eu cot la cot cu liviu This post has been edited by R19/16v: 25 Oct 2006, 22:02 |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Liviu |
![]()
|
Schatten,
Tu nu vezi ca badaranii aia vor sa sunteze un traseu profitand de cei cu permise ? Si masina mica si suv-ul au vrut sa "o taie" dupa autobuze. Mai mult, aia cu ML-ul a accelerat intentionat ca poate poate mai prinde stalpii coborati. Cat despre ultimul nesimtit cu duba, ala a vrut sa pofite de duba din fata lui. Parerea mea (desi ma repet) : ASA LE TREBUIE ! |
--------------------
.
.
|
|
casper |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 481 Joined: 9 September 05 From: militari pe stanga ![]() |
toti care si-au luat in freza cate un stalp au vrut sa se bage dupa autobuz, mai mult ca sigur stiau zona, in plus au ditamai indicatoru care le interzice sa treaca, asta e o mica pedeapsa pentru ca nu se respecta semnele de circulatie, semnele de circulatie sunt puse cu un anume scop nu doar de dragul de a fi puse, asa ca nu le mai plangeti de mila ca nu merita.
|
--------------------
MEGANE
SEDANE
2005 megane sedan expresion 1,5 dci 80 cai - martie 2005
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Oare daca sponsorizam cu asa ceva le instaleaza?
![]() Ma gandesc ca sistemul ar fi mai simplu si mai ieftin pentru strazile cu sens unic "normale", pentru ca nu trebuie sa coboare selectiv pentru a permite intrarea pe "interzis", ca alea din filmulet. La sensurile unice normale trebuie sa aiba un senzor sa vada daca vine cineva din sensul permis si sa coboare. Adica exact acelasi sistem ca la barierele de iesire din parcari. |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Mult, mult prea tare pentru a fi adevarat si in Romania
![]() ![]() ![]() Nu cred ca vom vedea prea curand asa ceva la noi, dar solutia este superba. Pacat de masini, totusi... si de pasagerii inocenti care pot suferi daune. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
GunX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 254 Joined: 26 September 05 From: Bucuresti ![]() |
sunt o cretinitate. va bucurati ca maimutele la circ, fara sa va ganditi ca poate copilul ala din spate isi rupe gatul si moare fara nici o vina ca-i tacsu grabit sa-l duca la spital. altul poate nu observa, neatent, vorbeste la telefon, e nou in oras etc.
civlizatia se face peste tot cu amenzi (camera aia video nu avea decat sa inregistreze numerele si sa aplice recomandate usturatoare). bine ca nu au pus o bomba, care trece fara sa aibe voie, sa il arunce in aer, ce 3.14zda masii..... |
--------------------
Logan
Laureate 1.4
- B-40-XXX Never underestimate the power of human stupidity !
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
La volan trebuie sa fi atent!
Si pe langa asta, n-ar fi nici primul si nici ultimul copil care sa sufere din prostia lu' tasu'. Selectie naturala! Si pe viitor gandeste putin inainte sa debitezi "atacuri" de genul QUOTE va bucurati ca maimutele la circ |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Liviu |
![]()
|
Maimuta din mine se bucura cand vede ca nesimtitii si mitocanii din lumea asta sunt educati. Intr-adevar, este pacat de copiii acestor dobitoci ca sufera fara sa aiba vreo vina .. dar poate ca asa, nevertebratii aia se vor gandi de doua ori inainte de a mai calca pe bunul meu simt ... asa , de maimuta, cum este el.
Si da, as fi de acord cu eliminarea stalpilor de genul asta DACA pe langa amenda, li se confisca masina pe o perioada de timp (sa zicem, cam cat l-ar lua sa stea cu ea in service daca si-o troznesc ca in filmulet). |
--------------------
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 13:18 |