Mari romani, by TVR
![]() ![]() ![]() |
Mari romani, by TVR
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
Alex57 |
![]()
|
![]() Membru Tânăr Group: Members Posts: 136 Joined: 25 August 06 From: BACAU ![]() |
ai ma si cu nicoleta luciu ce se intamplase ca era pe locu 100 si ceva
![]() ![]() |
--------------------
DACIA
powered by Renault
1998
- BC XX DAM " pietonul nu stia incotro sa se indrepte asa ca l`am calcat..." :DDD
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Cum? Nea Jiji nu-i?
![]() ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Antonescu
![]() |
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Sunt Guta si Salam , din tagma manelistilor !
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
E cumva acelasi top in care DUMNEZEU e pe locul 100 si ceva , da deci cititi bine (ca sa citez un personaj ciufulit de pe forumul nostru, care foloseste deci-ul de abia dupa ce inghite galusca
![]() ![]() |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai trebuiau sa puna si ei un zamolxe ceva
![]() ![]() This post has been edited by SerbanS: 14 Sep 2006, 19:43 |
--------------------
Renault Symbol
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
ovidiums |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 14 August 06 ![]() |
|
--------------------
dacia 1300
berlina (?)
1986
- - cu fete de usi din vitan
|
|
red_dog 4 ever |
![]()
|
![]() DINAMO BUCURESTI Group: Members Posts: 218 Joined: 20 July 06 From: Constanta ![]() |
Dupa meciul de aseara toti spurcatii cred ca JIJI e D_zeu
|
--------------------
VW
POLO HAPPY,Logan ABS plus
2009,2009
- xxx
|
|
vali71 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 6 June 06 From: Bucuresti ![]() |
jiji a termenat pe locul 13. A fost la 3 pasi sa intre in finala
|
--------------------
mercedes
e Klas
220
- b-80- e220
|
|
vali71 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 6 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Ce tampenie.... Antonescu vs Stefan cel Mare....
Da cand o sa fie Nadia vs Stefan cel Mare? O sa fie de vazut, cred |
--------------------
mercedes
e Klas
220
- b-80- e220
|
|
SerbanS |
![]()
|
Nu o sa fie ce nu intelegi, aceste 2 personaje au fost cele mai votate si din ele se va alege cel mai mare roman din toate timpurile.
|
--------------------
Renault Symbol
|
|
vali71 |
![]()
|
Esti sigur?! Incredibil, daca iese Antonescu nu ne mai integram ne halesc evreii.
|
--------------------
mercedes
e Klas
220
- b-80- e220
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Alex G. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 9 July 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
SerbanS |
![]()
|
Ce legatura au evreii cu UE ? Eu unul vreau sa iasa Antonescu
|
--------------------
Renault Symbol
|
|
vali71 |
![]()
|
Evreii ,, e " peste tot!
|
--------------------
mercedes
e Klas
220
- b-80- e220
|
|
SerbanS |
![]()
|
Si "e" si putin dusi cu capul. A facut cineva cunoscut pana la masina in fata la o sinagoga dea lor si au iesit aia disperati ca sa plece de acolo ca nu are voie ca nu stiu ce - ba frate da esti tembel nu vezi ca am pana - nu domne pleaca de aici. Plus alta faza- cum omoara evreii un palestinian de 70 de ani orb si in scaunul cu rotile ? Raspuns : ii baga 2 rachete in freza cu elicopteru cand iese de la rugaciune. Ce sa intamplat cu evreii nu a fost neaparat vina lui Antonescu ci a fost un context.
|
--------------------
Renault Symbol
|
|
Marty |
![]()
|
Deci am dezinformat si-mi cer scuze!
![]() This post has been edited by Marty: 14 Sep 2006, 21:35 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
SerbanS |
![]()
|
Intreb inca o data cine e domne persoana aceea? Cine l-a votat de a ajuns pana aici? Nu cred ca aici trebuie ales cineva care sa fie corect din punct de vedere politic ci cineva care a reprezentat ceva sau a facut ceva ori acest individ e atat de mare incat nici nu cred ca 1% din populatia tarii a auzit de el.
|
--------------------
Renault Symbol
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Cine e ?eu sunt mai tanar, iar la scoala sigur nu am auzit de el..
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
Marty |
![]()
|
Un ovreu nascut la Bucuresti, plecat la Stambul cu ta-su, inotrs la Bucuresti, devenit comunist, bagat in pirnaie de toata lumea (inclusiv de comunisti), "rascumparat" de norvegieni pe 10 mii de coco, ajuns in SUA unde a pledat in fata Senatului ca, vezi Doamne, ce rau e comunismu'.
Dupa parerea mea, al carui principal scop in viata a fost sa se pise impotriva vintului. Mai pe larg This post has been edited by Marty: 15 Sep 2006, 07:53 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
CORNELIU ZELEA CODREANU e pe locul 22
![]() HORIA ROMAN PATAPIEVICI pe locul 70 ![]() This post has been edited by Pedro: 15 Sep 2006, 08:13 |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Pedro |
![]()
|
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
Marty |
![]()
|
Da' aveti cumva habar cum s-a terminat intilnirea de aseara? C-am vazut ca prezentarile au fost tendentios facute. Adica, in timp ce la St.M. s-a marjat pe faptele de vitejie si pe ctitorirea de biserici si alte d-astea, fara sa se aminteasca de faptu' ca-si baga cariciu' in tot ce era de sex feminin si mai avea o urma de viata in trup, fara sa spuna de cum mierlea el boieri pe banda rulanta, la Antonescu mesaju' a fost clar: Nu-l votati p-asta ca decalotati glandu'! Adica eu, cel putin, cit am rezistat sa ma uit, am vazut doar ca Antonescu a mierlit evrei la Iasi, ca i-a deportat in Transnistria si alte d-astea. Moment in care n-am mai rezistat si am schimbat canalu', ca deja incepusem sa-njur.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Ba, cand dracu e emisiunea asta??? Ca tre s-o vad neaparat!
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
SerbanS |
![]()
|
Corect Marty si eu am avut fix aceeasi impresie, adica aia care trebuiau sa il apere mai rau il denigrau, ultimu rezultat aratat de ei a fost Stefan 49% - Antonescu 51% ( asta la finalu emisiunii)
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault Symbol
|
|
workarea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 10 October 05 From: Drumul Taberei ![]() |
QUOTE(Marty @ 15 Sep 2006, 09:22) am vazut doar ca Antonescu a mierlit evrei la Iasi, ca i-a deportat in Transnistria si alte d-astea. Scuza-ma, Marty, cu tot respectul: si adica nu e adevarat, sau cum? Sau e adevarat, dar nu conteza? Nici unul dintre noi nu a trait vremurile alea, asa ca nu putem decit sa facem un efort de imaginatie. Imagineaza-ti ce ai simti daca ai asista la asemenea scene! Necum daca ai fi tu victima, sau cineva apropiat. A fost vorba de (multi) oameni, nu de furnici sau muste. Imi cer scuze pentru totul patetic, dar ma mira atitudinile de genul asta. Discutam, totusi, despre niste crime oribile. A invoca ideea de "corectitudine politica" si de conspiratie a evreilor etc. mi se pare indecent. |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI, 2007
- B-**-***
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Fii sincer! Esti evreu?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 09:03 |