DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages < 1 2 3 4 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Fiat Bravo 2007, info.

Arhimede
post 31 Jan 2007, 15:14
Post #31

Membru inferior, lung si tare

Group: Members

Scuze..mai aveam poze:D

Attached thumbnail(s)
070131_F_Bravo_18_800.jpg ( Size: 53.96k ) Number of downloads: 202
070131_F_Bravo_19_800.jpg ( Size: 67.13k ) Number of downloads: 255
070131_F_Bravo_09_800.jpg ( Size: 52.09k ) Number of downloads: 173

--------------------
dacia lgn 2005 Ambition
0% avertisment=0% divertisment
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Bacu
post 31 Jan 2007, 15:23
Post #32

Membru Privilegiat

From: Luxembourg

BRAVO lor, asta e masina nu jucarie! foarte foarte frumoasa, parca mai frumoasa si decat leonul...

--------------------
Honda CRV 2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
+
Arhimede
post 31 Jan 2007, 15:52
Post #33

cat despre muschi:
The launch of the new Fiat Bravo is also an opportunity to present the new family of turbocharged T-JET petrol engines (120 and 150 bhp 1.4 Turbo), which combine fuel economy, low emissions and exceptional performance, and now join the popular range of Multijet common rail turbodiesels (1.9 litres delivering 120 and 150 bhp) and the 90 bhp 1.4 16v petrol engine.

--------------------
dacia lgn 2005 Ambition
+
St
post 20 Sep 2007, 14:35
Post #34

Membru

From: Bucuresti

Lansarea oficiala in romanai trebuei sa fie saptamana asta sau cealalta, nu stiu exact data. La dealerul din TArgoviste lansarea este e 29-30 septembrie. L-am vazut la o expozitie cu ocazia zilelor orasului, foarte frumos. varianta de baza aproape 14000E cu tot cu TVA.

--------------------
Ford/ BMW Mondeo/ 650GS 2018/ 2004
Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
+
bear_mc
post 20 Sep 2007, 15:27
Post #35

Half-Life 2 Fan

Arata foarte bine. Interiorul aduce un pic cu leon. Daca o sa aiba si un pret atractiv o sa fie un advresar serios pentru megane,308,ceed etc.

--------------------
Renault Megane II 2005 - B-43-ZHY (sau 42)
Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++)
+
Andy_ACS
post 20 Sep 2007, 22:38
Post #36

Yes, I'm not!

From: Craiova

Imi place masina, materialele de pe bord par de calitate, cadrane sport, design exterior reusit (cu mici rezerve la partea spate - stopuri).
Motoarele sunt cam ce vrea romanul - cilindree pana in 1600 (ca sa plateasca taxe mici) si puteri peste 100 de cai, deci performante bune.
Sa vedem daca toate astea o sa fie dublate de preturi decenta, fiabilitate si service decent.

Bafta!

--------------------
- - -
"Be the change you want to see in the world"
+
șoferistul
post 21 Sep 2007, 07:14
Post #37

excesul de combustibil dăunează grav sănătății

From: București

http://www.fiat.it/cgi-bin/pbfiat.dll/FIAT....0&modelKey=198

aici găsești motorizările disponibile.

--------------------
Dacia Logan Prestige
+
Zetu
post 21 Sep 2007, 11:40
Post #38

Membru autentic

Eu am vazut in italia masinuta asta si mi-a placut foarte mult. Insa are si un pret destul de piperat..cred ca o versiune decenta o sa fie in jur de 20 000.

--------------------
NISSAN QASHQAI 1.3 dct Tekna 2019
+
Andy_ACS
post 21 Sep 2007, 16:47
Post #39

Yes, I'm not!

Depinde ce se intelege prin decent, daca decent inseamna 1.9 JTD de 150 de cai + clima + jante de 17.... de acord smile.gif

Parerea mea e ca un benzinar de 1.4 t-jet va fi pe la noi in jur de 15.000 cu ac, abs, geamuri el si inca vreo cateva dotari minimale.

Bafta!

--------------------
- - -
+
Arhimede
post 21 Sep 2007, 21:31
Post #40

Acum ceva vreme daca ma intrebati ce masina vreau spuneam Bravo.Designul e bestial, interiorul ca design foarte misto, Turometru si kilometraju sunt in stil italian, ca grafica.

Acum sunt cam sceptic.Interiorul am vazut ca are niste materiale aiurea, mai ales imitatia aia de carbon, cromatica e cam aiurea, pretul sunt sigur ca nu va fi mic, la variantele "decente".In echiparile superioare arata bine.Astept sa vad si alte poze.

This post has been edited by Arhimede: 21 Sep 2007, 21:45

Attached thumbnail(s)
IM_66289_Bravo.jpg ( Size: 197.62k ) Number of downloads: 211

--------------------
dacia lgn 2005 Ambition
+
musicall
post 22 Sep 2007, 03:44
Post #41

musicall

From: Braila

Date complete despre pachetele, dotariile optionale si caracteristicile noului model Bravo!

Attached File(s)
Attached File  BRAVO2007.doc ( 512.5k ) Number of downloads: 117

--------------------
Fiat Punto Classic | Blogu personal - delfinul.com
Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
+
LemonDemon
post 22 Sep 2007, 07:44
Post #42

Membru autentic

Am vazut ieri unul in Pitesti , langa autogara din Targul din Vale.Masina arata bine , seamana foarte mult cu Grande Punto , insa are un design mai ingrijit la detalii.Spatele mi se pare putin ciudat , insa per ansamblu este o masina reusita.

--------------------
None None N/A
+
St
post 22 Sep 2007, 09:12
Post #43

Membru

Putin cam prost facut documentul pus de musical. La dotari "standard importator", nu e dat doar ce e in plsu fata de fiecare exhipare, ci sunt iar enumerate toate, din cate va eu.

Sa apreciem:
ESP cu Hill Holder-- 270E

Le: NU m-am lamurit ce inseamna i

This post has been edited by St: 22 Sep 2007, 09:20

--------------------
Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
+
Andy_ACS
post 22 Sep 2007, 09:37
Post #44

Yes, I'm not!

Preturi acceptabile, nici mari nici mici. Raman la parerea ca (la fel ca alti constructori) incearca sa te stoarca de bani - vezi diferenta de 1000 de euro intre 1.4 T 120 si 1.4 T 150. Aceasta diferenta dpdv al costurilor de productie sunt sigur ca e mult mai mica , of marketingul asta.

Mi-ar placea un 1.4 T de 120 de cai Dynamic, la 16.000 ddp

Totusi sunt curios sa vad lista cu date tehnice - performante, consum ca sa vad daca nu cumva ma razgandesc smile.gif

Bafta!

--------------------
- - -
+
St
post 22 Sep 2007, 09:54
Post #45

Membru

Pai e tot in documentul ala, daca il derulezi pana al capat, pagina 6.

Mie imi place Emotion 1.2 T-Jet 120-16600E. Dar mi se pare cam scump, bine, o sa mai apara si reduceri la maxim 1 an de la lansare.

--------------------
+
Andy_ACS
post 22 Sep 2007, 15:03
Post #46

Yes, I'm not!

Tocmai am vazut o chestie care nu imi place: "Punte semirigida, amortizoare telescopice, bara stabilizatoare".

Datale la 1.4 T de 120 de cai nu sunt in tabel, dar ma pot astepta la consum asemanator cu 1.4 T 150 si performante putin mai slabe (asemanatoare cu jtd-ul de 120).

Bafta!

--------------------
- - -
+
raduboy
post 22 Sep 2007, 17:05
Post #47

Membru

From: Cluj-Napoca

Arata foarte bine masina.Design pur italienesc,motoare ,mai ales cele diesel extrem de fiabile(pt cunoscatori sunt identice cu HDI-urile de la Citroen) optionale garla.Am vazut si eu vreo 2 in Ungaria si arata foarte misto.

--------------------
Fiat Stilo - 1.8 16V Dynamic - CJ07APZ,
+
SorinV
post 22 Sep 2007, 17:56
Post #48

Membru autentic

From: a

QUOTE(Andy_ACS @ 22 Sep 2007, 15:03)
Tocmai am vazut o chestie care nu imi place: "Punte semirigida, amortizoare telescopice, bara stabilizatoare".
*

ai fi vrut suspensie independenta sau multilink pe spate la o astfel de masina?

--------------------
a a a
+
Andy_ACS
post 22 Sep 2007, 21:00
Post #49

Yes, I'm not!

Bineinteles ca da!
Solutia adoptata de ei este invechita, iar suspensia independenta spate aduce un plus de confort, stabilitate si tinuta de drum. Vezi Ford Focus, vezi VW Golf 5, vezi Kia Ceed.

Bafta!

--------------------
- - -
+
ssilviu
post 22 Sep 2007, 21:04
Post #50

F1 Man

From: Nicaieri

Mie nici una din cele trei modele enumerate mai sus nu mi se pare mai confortabila ca Meganu meu. De altfel, modelele cu suspensie semi sunt mai confortabile, in mare datorita solutiei constructive alese. Dar sa explic de ce: de obicei suspensia independenta se alege la masinile care vor sa se laude cu o tinuta de drum si stabilitate superioare. Dar asta evident nu se poate atinge cu o setare moale a suspensiei. Si de aia se alege niste amortizoare mai tari. Ceea ce inseamna confort redus. Pe de alta parte, masinile nu suspensie semi nu au ca tel primar sportivitatea. Si se axeaza atunci pe atragerea clientilor ce prefera confortul. Dar si o suspensie independenta poate fi confortabila. Daca se vrea setata in acest mod. Numai ca atunci solutia in sine nu isi mai poate folosi avantajele de tinuta de drum si se apeleaza direct la solutia cu semi independenta. Dar si aceasta poate fi destul de bine setata incat sa bata la cur multe suspensii independente. Asa cum o face Megane RS cu Golf GTI si Focus RS.

Solutia semi este mai ieftina, atat la achizitionare cat si la intretinere. Este mai simpla si asta inseamna si un plus de fiabilitate. Si de usurinta in reparatie.

Nu spun acum ca aia semi e mai sportiva sau mai confortabila, pentru ca amandoua pot fi setate sa acopere aproape tot intervalul dintre maximul de confortul si maximul de sportivitate. Din punct de vedere al soferului de la volan, mie unul nici nu imi pasa ce solutie tehnica are o anumita masina. Pe mine ma intereseaza rezultatul final si modul in care se comporta masina. Si daca ea imi indeplineste cerintele. Fie ele de confort sau sportivitate. Sau ceva intre .

This post has been edited by ssilviu: 22 Sep 2007, 21:20

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
Andy_ACS
post 22 Sep 2007, 21:19
Post #51

Yes, I'm not!

Pentru ca megane-ul tau are suspensia setata spre confort, nu spre sportivitate, de asemenea ampatamentul (posibil) mai mare conteaza.

Daca ai avea pe un Ford Focus arcuri moi ca la Megane ai vedea un plus de confort. Sau invers, daca ai avea la Megane arcuri tari ca la Ford Focus ai vedea diferenta. Sau poti compara cu o Octavia 2, ca si aia are multilink.

E dovedit si confirmat de peroane pricepute ca suspensia independenta spate e mai performanta si mai confortabila. In ceea ce priveste fiabilitatea si costurile de intretinere nu ma pot pronunta pentru ca nu stiu. Oricum, la masinile serioase se defecteaza destul de greu suspensia fata, unde e mult mai complex si mai solicitat. Si o bucsa doua schimbate la cateva zeci de mii de km nu sunt o tragedie.

Pentru mine e o dezamagire solutia adoptata de Fiat, la o masina de conceptie noua si plasata intr-o clasa cu concurenta acerba. Mai indulcesc putin amarul motoarele turbo pe benzina, insa e cu dus-intors, deoarece totusi mi se pare cam scumpa jucaria (fata de concurenta). Totusi cred ca o sa inceapa si ei ca Renault-ul cu mega discounturi smile.gif

Edit:

Vad ca ai editat - de acord cu observatia cu taria arcurilor si amortizoarelor, tocmai asta spuneam si eu. Te intreb totusi - consideri ca fiatul asta e o masina sportiva sau nu? avand in vedere dimensiunile, cadranele de bord, motoarele? deci se impunea o tinuta de drum cat mai buna.
In ceea ce priveste Megane RS care bate la fund Golf GTI si Ford Focus RS - eu zic ca in nici un caz nu le bate la tinuta de drum si stabilitate. Am vazut teste comparative si vb in cunostinta de cauza.

Bafta!

This post has been edited by Andy_ACS: 22 Sep 2007, 21:24

--------------------
- - -
+
St
post 22 Sep 2007, 21:40
Post #52

Membru

Sa nu uitam ca de exemplu si Laguna III are suspensie semi-independenta. Si daca de Bravo, care e clasa compacta, esti dezamagit datorita acestui detalii, atunci cu Laguna cum mai e? biggrin.gif

Ps: Ce ma enerveaza astia ca daca vrei dotari multe trebuie automat sa cumperi si motoare mai puternice 022.gif

Nu puteau sa faca si ei un Emotion cu motorul 1.4-90Cp, ar fi costat 15500E....

This post has been edited by St: 22 Sep 2007, 21:42

--------------------
+
Arhimede
post 22 Sep 2007, 21:44
Post #53

Stati putin ca io chiar n-am inteles.Voi chiar mergeti in asa hal, incat sa alegeti o masina in functie de comportamentul lor la limita?

Astea sunt asa doar sa-ti spui ca ai o masina mai buna, sa nu ai indoieli asupra alegerii.

Diferentele probabil ca sunt sesizate de 0,000000000000000001 soferi.Daca e vorba de siguranta sunt sigur ca sunt lucruri mult mai importante.

--------------------
dacia lgn 2005 Ambition
+
smekeru
post 22 Sep 2007, 21:50
Post #54

Membru incepator

eu am vazut azi la iesirea din constanta fiat bravo. arata destul de bine si cred ca o sa aiba succes la clientii din tara noastra cu designul foarte reusit.astept cu nerabdare un test-drive cu el sa vad cum se comporta fata de cealalta generatie smile.gif

--------------------
dacia logan prestige
+
Andy_ACS
post 22 Sep 2007, 22:00
Post #55

Yes, I'm not!

@Arhimede - eu ca sa aleg o masina ma uit la bugetul disponibil pentru achizitie, la costurile de intretinere (inclusiv consum, taxe, revizii, casco), la ce imi ofera masina in plus fata de o alta care se incadreaza in aceeasi bani. La Fiatul asta am observat lucruri care imi plac, plusuri - motoare, design (mai putin partea spate) si minusuri. Unul din minusuri este intr-adevar suspensia spate. Poate pentru unii nu e important, pentru mine da. Daca intr-adevar as dori sa cumpar masina as selecta cateva modele, dupa care as face drive test si as vedea "pe pielea mea". Cum nu am acest gand ma limitez sa remarc din "datele scriptice" ce imi place si ce nu.

Bafta!

--------------------
- - -
+
ssilviu
post 22 Sep 2007, 22:04
Post #56

F1 Man

From: Nicaieri

Eu pot sa fac pariu cu tine ca daca iti dau doua masini care sa se simta identic (tu poti sa ma contrazici), una cu independenta alta cu semi, tu nu vei putea face diferenta si sa-mi spui care e una si care e alta. Si atunci ce mai conteaza?

This post has been edited by ssilviu: 22 Sep 2007, 22:08

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
Andy_ACS
post 22 Sep 2007, 22:10
Post #57

Yes, I'm not!

Poate ca ai dreptate. La fel poate unii nu ar simti diferenta intre un motor cvvt si altul normal, dar asta nu inseamna ca nu sunt diferente.

Ca sa nu mai lungim discutia, concluzia mea este:
- multi isi cumpara masina dupa aspect (lucru care e destul de important)
- pe multi nu ii intereseaza detalii tehnice, decat sa se urce in masina si sa mearga
- multi (inclusiv eu) poate nu sunt atat de cunoscatori in ale condusului incat sa sesizeze diferente de tehnologii, dar asta nu inseamna ca nu exista
- e posibil ca Fiatul asta sa aiba o tinuta de drum foarte buna, totusi eu prevad ca nu se va ridica la nivelul unui Focus sau Golf.

Zic sa ne oprim aici cu discutia despre suspensia spate, fiecare are dreptate in felul lui.

Bafta!

--------------------
- - -
+
Arhimede
post 23 Sep 2007, 00:23
Post #58

http://www.parkers.co.uk/cars/reviews/Review.aspx?model=1607

Doamne cum arata!!!Si revin la prima impresie.Materiale ok. biggrin.gif

--------------------
dacia lgn 2005 Ambition
+
yO_
post 23 Sep 2007, 04:24
Post #59

Membru Dacia Felix

From: Târgoviște & Besançon

QUOTE(St @ 20 Sep 2007, 14:35)
Lansarea oficiala in romanai trebuei sa fie saptamana asta sau cealalta, nu stiu exact data. La dealerul din TArgoviste lansarea este e 29-30 septembrie. L-am vazut la o expozitie cu ocazia zilelor orasului, foarte frumos. varianta de baza aproape 14000E cu tot cu TVA.
*

Da, si pe mine m-a vrajit, arata super la exterior din toate unghiurile, spre deosebire de Megane sau Ceed da o neta impresie de sportivitate. Interiorul e OK, desi poate cam multa plasticaraie, e de remarcat ca in spate poate sta confortabil o persoana de 180-190 inaltime.

--------------------
DACIA LOGAN 2005, Préférence 1.4, rosu zgâriat. - DB-05-SLE
Si six scies scient six cypres, six cent six scies scient six cent six cypres aussi!
+
Braveheart
post 23 Sep 2007, 10:31
Post #60

Membru autentic

From: BT

t...otusi calitatea/aspectul plasticaraiei din interior da un aspect de ieftinache si nu prea se potriveste cu exteriorul sportiv, chiar fain...parerea mea..

--------------------
Dacia Logan 1,6 MPI 2006 Laureat
The answer my friend is blowing in the wind
+
4 Pages < 1 2 3 4 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 26th July 2025 - 19:42
Forum Renault