DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> despre unii , despre altii..., civilizat daca se poate ;)

Marty
post 27 Oct 2006, 10:41
Post #31

Membru cu privire de ansamblu

Group: Members
From: Corbu

Da, ai fost sanctionat in conformitate cu regulamentul!

Intrebare mea pentru tine: ce speri sa capeti cu topicul asta? nedumerire.gif

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
driverx
post 27 Oct 2006, 10:57
Post #32

--- Membru cu ralanti ---

QUOTE(Marty @ 27 Oct 2006, 11:41)
*

Probabil se asteapta sa primeasca bombonele, ca sa ii treaca supararea de la warn-uri. radmasa.gif

Idiot topic. cristireno, sincer, ai calcat pe bec, ai luat warn pe meritate, daca erai obiectiv iti dadeai seama de la bun inceput de asta, inainte sa faci 2 (doua) topicuri idioate. Ai cazut de mult in penibil. Abtine-te. Face bine...sincer....

This post has been edited by driverx: 27 Oct 2006, 10:58

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
Ant
post 27 Oct 2006, 11:18
Post #33

Utilizator resuscitat

From: Bucuresti

lurk0000.gif here we go again !

bai omule tu stii bancul ala cu vanatorul si cu ursul care ii oferea variante de scapare la fiecare tentativa de asasinat ? Da il stii .... eu zic ca iti cam face placere sa faci asta .

--------------------
Opel Vectra 2005 cu remorca - B .. AIT
Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
+
sqryn
post 27 Oct 2006, 11:23
Post #34

Clio rulezzz

From: München

De ce nu veniti voi toti la intalnire si beti o bere fara alcool si mai dezbateti problemele de pe forum?
Cred ca ar fi mai simplu smile.gif

Iar au aparut posturi cu tampitii
nono.gif

--------------------
RENAULT Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v Alize/1999 - B-xx-xxx
Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005
+
Liviu
post 27 Oct 2006, 12:12
Post #35

expat naiv

Group: Banned
From: Peste gard

Oare ce se intampla daca sterg topicul asta ?
Se considera ca sunt dictator si pun pumnul in gura la oameni ? ..
Intreb si eu ...

--------------------
. . .
-= age is just a number =-
+
cj98czh
post 27 Oct 2006, 12:35
Post #36

Membru de la Cluj ...

Group: Moderatori
From: Cluj-Napoca

Oare chiar trebuie bagat in seama tot ce spune cristi....nu vedeti ca scrie o pagina in care nu spune absolut nimic???.... probabil ca are mult timp liber...care nu are cu ce sa-l ocupe...
El nu a gresit cu nimic, nu v-a gresii niciodata cu nimic, este perfect, vad ca in general numai el are dreptate si le stie pe toate, inclusiv limba romana care este inteleasa de altii gresit radmasa.gif , chiar daca repet mie mi se pare ca .... iar noi ii tinem isonul... ph34r.gif

Acuma o sa inceapa iar cu raspunsurile care nu i le-am dat si tra la la... radmasa.gif

Parerea mea este ca acest topic trebuia inchis da la primele posturi....

This post has been edited by cj98czh: 27 Oct 2006, 13:24

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
Ant
post 27 Oct 2006, 12:40
Post #37

Utilizator resuscitat

Se considera ca ii faci un bine ...ca iar ia suspend si iar deschide alt topic dupa perioada de stat pe tusa.
Macar poti sa-i schimbi titlul in sa barfim moderat si cu subintelesuri ca poate lumea e mai naiva si nu-si da seama.
Care e ideea topicului pana la urma ? Ca domnul initiator oricum se va simti in continuare oprimat, nedreptatit, oricum va stii ca ce spune este interpretat in defavoarea lui etc ... parca medical si chestiile astea aveau o denumire ?
Imi cer scuze ca ma tot bag dar ma enerveaza rau "victimele".

--------------------
Opel Vectra 2005 cu remorca - B .. AIT
Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
+
tarzy
post 27 Oct 2006, 12:59
Post #38

aroist

QUOTE(Liviu @ 27 Oct 2006, 13:12)
Oare ce se intampla daca sterg topicul asta ?
Se considera ca sunt dictator si pun pumnul in gura la oameni ? ..
Intreb si eu ...
*

pai cam acelasi lucru ca si pana acum

se va considera ca pe daciaclub moderatori nu au taria de a suporta critici, asa ca alkeg cea mai usoara cale, inchid si / sau sterg topicele in care le sunt "contestate" prestatiile

a ... apropo eu de la tine nu am primit inca un raspuns la indtrebarea de aici
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=56836&st=60 postul 66 (a se vedea si 63)

e adevarat ... nu te "obliga" regulamentul dar eu la alte "instante" am renuntat sa fac apel. cine se simte bine, cine nu ... asta e ... la cata nesimtire e in tara asta ce mai conteaza una in plus

--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX 2005 / 1993 / 1999 - B55MGY
Aha
+
Liviu
post 27 Oct 2006, 13:07
Post #39

expat naiv

Ti-am raspuns, dar daca nu vrei sa accepti raspunsul meu, deja nu ma mai priveste problema.

As putea spune ca nici dvs nu mi-ati raspuns la intrebarea adresata : "Ce ati fi facut in locul meu?"

--------------------
. . .
+
tarzy
post 27 Oct 2006, 14:45
Post #40

aroist

intrebarea era

aici ... sau pe PM??

probabil ca tu ai raspuns dar alt moderator "rau" o fi sters

PS: acum uite ca ai motiv sa-mi dai warn/ban ptr off-topic

This post has been edited by tarzy: 27 Oct 2006, 14:47

--------------------
Aha
+
Liviu
post 27 Oct 2006, 15:13
Post #41

expat naiv

Devreme ce ai deschis subiectul in public, da raspunsul in public.

Cat despre warn, nu am sa iti dau nici un warn pentru off-topic, dar s-ar putea sa iti dau unul pentru obraznicie daca ai sa continui in stilul asta.

--------------------
. . .
+
tarzy
post 27 Oct 2006, 15:37
Post #42

aroist

biggrin.gif hai ca te-ai enervat, si nu e bine icon_mrgreen.gif

raspunsul la acea intrebare il dau aici (ca acolo nu mai am cum, un coleg de-al tau a trecut peste hotararea matale si-a inchis topicul

"Ce ati fi facut in locul meu?"

pai ... as ruga colegul "impricinat" sa de-a o explicatie, daca explicatia este perinenta as lua masurile de "remediere" si apoi inchis tipicul, daca explicatia lasa loc de interpretari as lasa topicul "sa mearga" (bineintele cu o supraveghere speciala ptr flame si off-topic"

iti pot raspunde si la ce "NU as face"

nu as lua apararea Colegului fara sa consult atent tot ce s-a intamplat, nu mi-as permite sa fac aprecieri mai mult sau mai putin sustinute asupra caracterului si capabilitatii userului implicat

PS: ptr "obraznicie" nu poti da warn .... ca nu e in "regulament" smile.gif

PPS: am rugamintea sa-mi raspunzi si la ce ai vrut sa spui aici
QUOTE(Liviu @ 23 Oct 2006, 16:05)
Tarzy, daca nu se contorizeaza numarul de mesaje asta nu inseamna ca trebuie sa bagi mult material cu greutate zero doar ca sa te afli in treaba.

sa inteleg ca dupa tine eu bag material cu greutate zero ?????

am rugamintea daca nu te deranjeaza sa continuam aceasta discutie pe PM

multumesc mult

--------------------
Aha
+
Liviu
post 27 Oct 2006, 15:43
Post #43

expat naiv

1. Te las pe tine sa apreciezi care material are greutate zero (caci m-am referit la CEVA ANUME , nu la tot ce ai scris).

2. Nu continuam nimic pe MP caci nu trebuie sa imi justific modul de gandire si motivul pentru care fac anumite lucruri. Daca imi ceri explicit sa imi motivez o anume masura administrativa luata in calitate de moderator iti voi raspunde (caci regulamentul imi cere asta).

--------------------
. . .
+
cristirenault
post 27 Oct 2006, 15:51
Post #44

Membru autentic

From: pingo-pongo

QUOTE(Marty @ 27 Oct 2006, 11:41)
Da, ai fost sanctionat in conformitate cu regulamentul!

*

Am fost sanctionat in conformitate cu ce regulament ?... unde ma incadrez eu la incalcarea regulamentului , de unde reiese ca am atacat vreo persoana ?!? ia mai uita-te bine , pana vezi ca bateti toti campii care ziceti ca am fost sanctionat corect...
Promit ca ai sa afli , nimeni nu intuieste ce am obtin , ce am sa iau ca de capatat capata potaile care tot latra aiurea si carora nu le raspund niciodata de azi inainte , e dreptul lor sa scrie asa ca ii las sa se bucure wink.gif
Liviu , cu ce deranjeaza topicu' asta ?... daca nu deranjeaza cu nimic hai sa lasam oamenii sa isi spuna parerea, buna, rea , lasa-i sa se manifeste , sa zica fiecare ce crede , pacat ca pana acum multi au acuzat , au jignit dar nu au adus nici cel mai mic argument , adica s-a vorbit ca-n piatza , dar si cum tanti Leana are dreptul la o parere de ce sa nu o lasam sa si-o exprime...
Marty daca consideri ca ai vreun argument , cat de mic acolo , astept pe PM sa imi spui daca nu vrei sa vada toata lumea... sau poate argumentul unora cu "iar au aparut posturi de tampiti" ti se pare mai valabil... asta unde se incadreaza ?!?

--------------------
Renault Megane Coupe 1998 2.0 16v - RO 007 EUM
sa stie toata lumea,am40%warn si tind spre nu stiu cate catralioane la%.Am reusit sa imi cresc cota.
+
tarzy
post 27 Oct 2006, 15:53
Post #45

aroist

QUOTE(Liviu @ 27 Oct 2006, 16:43)
1. Te las pe tine sa apreciezi care material are greutate zero (caci m-am referit la CEVA ANUME , nu la tot ce ai scris).

pai da ... la tot ce am scris in ariile care nu contorizeaza mesajele - incearca te rog sa citesti in acel "context"

oricum ... cel putin ptr mine nu este o pba, dar consider ca tu in calitate de moderator ar trebui sa te gandesti mai bine cand faci astfel de afirmatii

QUOTE(Liviu @ 27 Oct 2006, 16:43)
2. Nu continuam nimic pe MP caci nu trebuie sa imi justific modul de gandire si motivul pentru care fac anumite lucruri. Daca imi ceri explicit sa imi motivez o anume masura administrativa luata in calitate de moderator iti voi raspunde (caci regulamentul imi cere asta).
*

nu trebuie sa-ti fie frica, eu nu am nici caderea si nici dorinta sa-ti cer "justificare"

nu-ti cer sa motivezi "masuri" ci te rog sa ai grija la ce afirmatii faci, atata tot

@cristirenault

"iar au aparut posturi de tampiti" ti se pare mai valabil... asta unde se incadreaza ?!?

la articolul: "e de-al nostru si are voie" ca doar nu ai vrea sa se acuzer intre ei

This post has been edited by tarzy: 27 Oct 2006, 16:00

--------------------
Aha
+
Liviu
post 27 Oct 2006, 16:18
Post #46

expat naiv

Dragi useri, credeti ce vreti despre moderatori dar va rog un lucru, consumati-va talentul beletristic in ariile tehnice caci, daca imi aduc bine aminte, acest forum este unul tehnic (sau macar se vrea a fi unul tehnic).

Urmatoarele critici la adresa moderatorilor va rog din suflet sa le adresati administratorilor. Aici discutam PROBLEME ADMINISTRATIVE. Asta inseamna ca daca un user are o problema ADMINISTRATIVA o ridica aici. Aici nu scrie in nici un caz "Zidul Plangerii" sau "Nu imi place de nenea moderator cutare ca e rau !".

Va rog sa dati dovada de maturitate si, in cazul in care un moderator da dovada de infantilism, ghidati-va dupa principiul "cel mai destept cedeaza".

Acestea fiind spuse, vazand ca nu se ajunge la nici un rezultat si tinand cont si de :
QUOTE(tarzy)
se va considera ca pe daciaclub moderatori nu au taria de a suporta critici, asa ca alkeg cea mai usoara cale, inchid si / sau sterg topicele in care le sunt "contestate" prestatiile
,

TOPIC CLOSED !

--------------------
. . .
+
2 Pages < 1 2
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 27th July 2025 - 16:23
Forum Renault