presiune in rezervor?
![]() ![]() ![]() |
presiune in rezervor?
cristihbrother |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 1 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
super nova
2002 clima
|
|||
virtualu |
![]()
|
![]() om_serios Group: Members Posts: 198 Joined: 6 June 06 ![]() |
din cate stiu eu trebuie sa ai o supapa pe cotul de la rezervor de deasupra rotii... care probabil e infundata...
|
--------------------
dacia
supernova
2001 - clima
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Raspuns la titlul topicului: DA.
Nu taia nimic! Rezervorul e sub presiune (nu mare), iar peste o anumita limita intra in actiune si supapa care face muuuuuu ca o vaca.. Si nu in ultimul rand....da cu search si o sa vezi cate s-au vorbit despre astea... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Un inceput ar putea fi in topicul http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=977&hl=
A se citi tot topicul, ca spune niste lucruri interesante |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
cristihbrother |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 1 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Va multumesc pentru sfaturi
Mai am o singura problema cu masina mea. La stg-dreapta de volan, se aude o batalie jos la podea....axul inferior sau caseta? Voi ce ziceti?Ati avut problema asta?Ce ati schimbat? Mersi mult |
--------------------
dacia
super nova
2002 clima
|
|
Muhi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 13 August 02 From: Bucuresti ![]() |
In legatura cu presiunea in rezervor...nu taia nici o garnitura. Lasa sa mugeasca, ca sa zic asa...In rezervor poate fi si presiune, poate fi si depresiune in functie de mai multi factori, din cite stiu eu de cele mai multe ori se creeaza presiune, posibil sa ma insel. Supapa respectiva scoate acel muget, dar las-o in plata Domnului cum e.
In legatura cu zgomotul de la directie, 90% e ax volan inferior si restul de 10% poate fi caseta. Ideea e in felul urmator: daca volanul iti revine la viraj, atunci nu e de vina caseta, daca ai pocnituri sau zgomote sub podea e din ax inferior. Roteste stinga-dreapta pe loc, usor si pune pe cineva sa stringa cu mina de cuplajul respectiv. E cam inghesuit locul, dar vei vedea ce si cum. E nevoie de foarte putin joc in cuplajul cardanic al axului inferior sa ai zgomote nasoale in directie. Caseta e de vina cind nu-ti mai revine volanul dupa un viraj sau cind aleator pt a lua un viraj incepi sa tragi de volan sacadat...ca femeile...daca imi permiteti, nu vreau sa deranjez pe nimeni. |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001, Clima
- B XX XXX bastos
|
|
cristihbrother |
![]()
|
Mersi mult pentru sfaturi, se vede ca te pricepi.
Zgomotul ala la ax, se aude de cateva luni....poate sa-mi dauneze si in altele?Oricum as vrea sa o rezolv anul asta dar sper sa nu patesc si altceva. In legatura cu presiunea,am inteles ca e bine sa las asa dar eu nu aud nici un muget...chiar nu stiu despre ce e vorba.Nu aud nimic, in nici o situatie. Trebuie sa se auda neaparat? Mersi si contez pe tine daca mai am si alte nelamuriri...daca te pot ajuta si eu, cu cea mai mare placere. Mersi O zi buna M.E. Nu mai cita integral mesajul anterior! This post has been edited by DragosP: 25 Oct 2006, 08:26 |
--------------------
dacia
super nova
2002 clima
|
|
Muhi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 13 August 02 From: Bucuresti ![]() |
In principiu nu-ti dauneaza la altele, dar te va stresa din ce in ce mai tare si pe de alta parte cind frinezi puternic la viteze mari volanul va trepida si mai rau. Eu aveam joc putin in cuplaj dar nu am mai rezistat si l-am schimbat. Oricum a tinut circa 35k km...maj facuti in buc. Multi s-au mirat ca a tinut atit timp axul inf la mine, acum ce sa-ti zic, eu conduc masina in forta dar asta nu inseamna ca imi si bat joc de ea. Bafta. Cu caseta in schimb nu e de joaca, acolo dc ai probleme nu mai astepti.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001, Clima
- B XX XXX bastos
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 17:10 |