DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Reinnoire polita - cum pastrez reducerea?, nu stiu ce sa fac!

giovi_buru
post 20 Aug 2007, 20:04
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salutare tuturor!
A si eu o dilema si poate ma sprijina careva cu ceva solutii! Am citit cam 50% din ce scrie aici, dar tot nu stiu ce sa fac! Am un megane 2006 si am avut anul trecut polita casco (fara furt) la Asirom la valoare de 15000E masina/ 2600Ron pe an, impartiti lunar timp de 10 luni. Tipa cu care am colaborat s-a mutat la Tiriac, dar nu asta conteaza! Gasesc o firma care sa ia in considerare anul de la asirom si sa faca o reducere la polita de pe anul urmator? Sau tot la Asirom sa inchei noua polita cu reducerile de rigoare (pt ca nu am folosit polita). \vreau sa ies si eu in castig cu ceva, daca se poate si parca nici cu Asirom nu as mai lucra, cu toate ca nu am avut probleme pana acum

--------------------
Toyota corolla 2008, D4D 1,4, 90cp - gl-xx-xxx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Tudor
post 20 Aug 2007, 20:40
Post #2

Moderator

From: Bucuresti

De reducere pentru an anterior fara daune nu poti beneficia decat daca reinnoiesti cu Asirom. Daca vrei sa schimbi asiguratorul, ia-ti gandul de la aceasta reducere.

--------------------
Renault Clio III 2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi
Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
+
giovi_buru
post 28 Aug 2007, 08:00
Post #3

Membru incepator

am rezolvat oarecum problema: imi voi face noua polita la Generali group, care au oarecum o colaborare in asigurari de case si masini cu ING Romania. Si de ce am ajuns la concuzia asta: am fost la Asirom si mi-a recalculat polita pt urmatorul an si a iesit la 200ron/luna fara fransiza si cu reducere 15%. Am ajuns la Generali unde a iesit suma de 195ron/luna cu o reducere de 5% ca au ei ceva promotii sau ce or fi! Decat Asirom, mai bine la Generali, zic eu, cu toate ca pana acum la asirom nu am avut probleme (intr-adevar cu RCA, nu cu Casco)

--------------------
+
dcsiki
post 28 Aug 2007, 08:16
Post #4

Membru autentic

From: Brasov

Citeste atent contractul si tot ce inseamna francize , am incercat si eu la ING --> Generali , si aveau franciza .......... parca si la dauna .

Ai grija....
oricum s-au scumpit casco-rile mult de tot , eu am facut la Unita.

--------------------
VW Bora 2002 Break
older : Renault Megane 1 Classic 1,9 dTi ,Renault Megane 1 break 1,6/16v , Renault Estate 1.5 dCi 80cp
serv new : Ford Focus 1.6 tdci
+
giovi_buru
post 30 Aug 2007, 19:00
Post #5

Membru incepator

multumesc pt sfaturi! O fransiza o au cu siguranta din ceea ce am citit, dar este ceva pt furt. La 10% din masina furata daca aceasta este mai mai mare la pret de 25000E. Am sa mai recitesc odata contextul ca sa fiu sigur.

--------------------
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 23rd July 2025 - 12:04
Forum Renault