Mi-au furat id-u
![]() ![]() ![]() |
Mi-au furat id-u
cosmin_2300 |
![]()
|
||
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Noul lui ID va fi: Adevaratu_Pastrama_Stelistu
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
![]() The_Real_Pastrama_Stelistu. ![]() Ca sa fiu mai cool ma! Pan la urma s-ar putea sa fie de la ei...ca de ieri n-am mai fost vazut online de nimeni... Deocamdata mi-e cam lene sa-mi fac id nou...asa ca din jumate in jumate de ora mai spun cate o rugaciune...poate se repara singur. ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
vezi ca poti sa-ti recuperezi parola
daca nu ai completat la baza data nasterii si alea pe acolo |
--------------------
.
.
.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Pastrama , dar mai exact ce iti zice ?
Ce antivirus ai ? Ai firewall ? Eu ca sa ma conectez pe mess tre sa opresc antivirusul si firewall de cateva zile ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
@Pastrama
nu ai nici un preten hacker?! ![]() sunt cateva programele pe net cu care poti sparge o parola...daca erai pe hotmail era usor...pe yahoo poate dura si 3 zile...dar e ilegal... ![]() |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
DAVIDK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 20 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Da' de unde stim noi ca cel ce posteaza aici e adevaraul pastrama_stelistu? Poate guvernul i-a furat omului intreaga identitate. Mai stiti filmele alea in care unui om i se fura identitatea? Eu zic ca ar trebui sa facem ceva...
![]() This post has been edited by DAVIDK: 29 Oct 2006, 16:49 |
--------------------
Renault
Symbol
Expression 2010, 1.4 16V Cand cumpar un lucru nou, mai intai il repar si apoi il folosesc.
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Nu e ma de la antivirus sau d-astea...ca nu pot sa intru nici pe mail-asta-i partea nasoala.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Nici poza de CL nu o mai ai pe mess.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
red_dog 4 ever |
![]()
|
![]() DINAMO BUCURESTI Group: Members Posts: 218 Joined: 20 July 06 From: Constanta ![]() |
Ti-ai recuperat ma id-ul?
|
--------------------
VW
POLO HAPPY,Logan ABS plus
2009,2009
- xxx
|
|
pastrama |
![]()
|
Am recuperat pe dracu!
Vezi PM. This post has been edited by pastrama_stelistu: 31 Oct 2006, 13:28 |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 13:47 |