Fiat Linea, un fel de Grande Punto cu coada
![]() ![]() ![]() |
Fiat Linea, un fel de Grande Punto cu coada
cri123 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.620 Joined: 16 April 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2
2006 2.0T dopat cu 30 ponei Kadjar 1.6 dci 4x4 - 2015
Megane 1.2 Classic 1.6 16v - 2001 |
|||
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Linea are ampatamentul (a se citi "si platforma") de la Grande Punto. Nu sunt sigur, dar ma indoiesc sincer ca e pe platforma de la Bravo, sau ca Bravo are acelasi ampatament cu Grande Punto. Daca ar fi asa ar trebui sa aiba o lungime de 4,70m nu de 4,56.
|
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Frumoasa masina...imi place
![]() In sfarsit fiat a ainceput sa-si revina la capitolul design. |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
se pare ca linea va avea motoare produse in.. china, produse de chery
![]() QUOTE The new Fiat Linea is a real international mish mash of parts, for example, the design is Italian, the body is Turkish and the engine is Chinese. It was announced a while back that Chery and Fiat had come to a deal to supply Fiat with ATECO engines Chery has recently supplied Fiat with a whopping 100,000 engines to use in its new Fiat Linea which is to be assembled in Turkey before being exported to mainland Europe. Look out for it on a road near you soon. |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Doamne pazeste, ce poate fi mai rau... Motor chinezesc pe o masina facuta in Turcia...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
http://biz.hotnews.ro/articol_71547-S-a-la...entru-Logan.htm
QUOTE Fiat a lansat oficial noul model Linea. Noua berlina Fiat a fost prezentata la Salonul Auto de la Istanbul, in luna noiembrie. Italienii de la Fiat au lansat pe piata noul model destinat segmentului C si au pus la dispozitie primele informatii tehnice despre noua berlina. Fiat Linea va avea 4,56 metri lungime, 1,73 m latime, 1,50 m inaltime si un portbagaj cu o capacitate de 500 litri. Masina va fi comercializata in diverse echipari, atat pe benzina cat si diesel. imgzoom_73015.JPG |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
conucristi |
![]()
|
![]() Un membru oarecare ... Group: Members Posts: 106 Joined: 12 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Mie imi place masinuta. In mod sigur va fi un concurent serios ptr Megane.
Mai multe imagini: http://www.netcarshow.com/fiat/2007-linea/ |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Sedan
2006 1.6 16V
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Am auzit ca la nemti va avea si motorul 1,4 TJet 120 CP pe benzina... asta e bine, dar nu stiu daca vine la noi. Alte motorizari (la nemti) 1,4 77 CP si 1,3 MultiJet 90 CP.
|
--------------------
Honda
Civic & Jazz
|
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
arata bine,dar la cat va costa mai bine iei un VW Jetta sau altceva.
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
La nemti se zice ca va incepe de la 13000 Euro... deci nu va fi departe de Megane la pret la noi, deci mai eftin ca Jetta. (automotorundsport.de)
Ce nu imi place: bordul are un plastic ce mie imi da impresia de ieftin! Ce imi place: scaune in fata cu dessign de Alfa Romeo (adica superbe) si motorul turbo pe benzina. This post has been edited by Cypher4laguna: 3 May 2007, 19:33 |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
|
|
omman |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 9 January 04 From: Bacau ![]() |
Cu greu ii gasesti o pozitie care sa dezavantajeze masinuta. Foarte finuta.
E un model care face cinste sedanurilor din clasa compacta. Si pentru multi acesta ramane masina perfect echilibrata. Pacat ca berlina nu mai e atat de practica acum in multe colturi ale lumii. Eu cred ca daca mai e si fiabila, va insemna deplina maturitate a Fiat-ului si reabilitarea acestuia pe plan mondial. Nu aveau cum sa o faca in Italia! In vest de mult nu mai au neamuri la tara ci doar card de cumparaturi la hipermarketuri. Iar in vacante nu-ti mai iei asternuturile si valizele cu tine ci doar aparatul foto, mobilul si cateva textile. O sa vina si peste noi mentalitatea asta, nici o grija... |
--------------------
Nissan
Almera
2006 Drum bun!
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
DAr ce te face pe tine sa crezi ca in China sunt facute prost?
Numai ca se numeste China? SI in al doilea rand nu e motor chinezesc cum zic astia, ci e doar asamblat in China. Conceptia e 100% a italienilor. This post has been edited by St: 4 May 2007, 12:52 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
raduboy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 22 July 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(alinradu @ 10 Dec 2006, 00:14) S-ar putea sa prinda si la noi pt ca suntem un popor de fani de masini in trei volume, ca sa incapa toata casa in portbagaj.Nu arata foarte rau dar ramane un fiat... Fiat a avut anul trecut cea mai mare crestere dintre toti producatorii de masini din lume.Asta in Romania nu se aude?Ce tot o comparati cu VW?Nemtilor le merge extrem de bine,dovada faptul ca de cativa ani sunt pe minus constant.Doar in tara noastra mioritica Passat-ul e la putere,in vest e pe spate.Italienii de la Fiat au schimbat in ultimii ani placa si fac masini adevarate,Frumoase, fiabile si cu preturi atractive. Linea,cel mai nou venit in familia Fiat,arata foarte bine,se vede scoala italieneasca de design de la o posta.Bravo Fiat! |
--------------------
Fiat Stilo
-
1.8 16V Dynamic
- CJ07APZ,
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Total de acord cu tine raduboy, dar singurul lucru care nu-mi place in ultima vreme la sedanuri, si nici la Linea este spatele
![]() This post has been edited by St: 5 May 2007, 11:58 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
Asta pentru ca toti le taie din topor probabil.
Daca te uiti la masinile americane si de inspiratie americana (gen Paladine de exemplu) la sedan vezi ca spatele nu se termina brusc. Bara continua un pic dincolo de capacul portbagaj intr-o linie usor curba. |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
St |
![]()
|
Pai la Linea nu se termina chair asa brusc, dar eu, daca nu as vedea sigla as spune ca e masian americana, dar tot nu-mi place.
http://www.netcarshow.com/fiat/2007-linea/...allpaper_0f.htm This post has been edited by St: 5 May 2007, 16:33 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.558 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Chestie de gust...
![]() |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
padual |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 295 Joined: 29 November 04 From: MANGALIA ![]() |
masina asta e foarte frumoasa in opinia mea.Chiar foarte frumoasa. Mai frumoasa decat grande punto.
|
--------------------
Daewoo | Ford
MATIZ 0.8l - 49cp | Focus 1.8l - 115cp
2006 E | 1999
- CT-89-PAD|TX-6273-TX Doamne ajuta!
|
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
Mi se pare foarte bine facut siteul. Nu mai zic de masina, m-a cucerit
![]() ![]() This post has been edited by colombina29: 26 May 2007, 18:57 |
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
Daciistul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 8 December 06 ![]() |
Foarte tare si site-ul si masina.
![]() |
--------------------
---
---
---
- ---- Renault locul 25 in topul fiabilitatii.........................
|
|
aphophis |
![]()
|
sper sa o testeze la euroncap
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
Bravo a luat deja 5*
|
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
aphophis |
![]()
|
o fi, dar aceasta masina imi da impresia a fi o alta masina. Cam cum e diferenta intre aveo hatch (ce a luat 3 stele) si aveo sedan (ce a luat un rezultat catastrofal)
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
padual |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 295 Joined: 29 November 04 From: MANGALIA ![]() |
mai e o smecherie legat de euroncap. unii constructori testeaza varianta hatch a masinii (ce frumoasa si sexi) dar nu testeaza si varianta berlina in 3 volume, pe care de obicei o vand in est si mai ieftin. Sa fie pentru ca mai reduc si din ramforsari>? Este si cazul Renault cu Clio 2, symbolul nefiind testat euroncap din ce stiu eu.
|
--------------------
Daewoo | Ford
MATIZ 0.8l - 49cp | Focus 1.8l - 115cp
2006 E | 1999
- CT-89-PAD|TX-6273-TX Doamne ajuta!
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Da, intr-adevar, este cazul multor masini, printre care si Clio Symbol. Mie unul mi se pare in regula ce fac ei. Nu vad rostul sa se testeze toate masinile. Ce ar fi insemnat ca la Megane sa se testeze si Sedan, Break, CC. Eu cred ca e un etalon suficient hatch-ul.
|
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
St |
![]()
|
vezi ca la CC e alta treaba, mai ales la impacul lateral
![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Plus ca hatchurile is mai usoare, deci forta de inertie mai mica deci deformari mai mici
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
colombina29 |
![]()
|
M-am cam debusolat cand am vazut ca are 4500 mm lungime, cam mult pt. bucuresti...
![]() |
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
St |
![]()
|
Pt. bucuresti iti iei GrandePunto
![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Care are 4 metri. Nu prea mare diferenta, nu?
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 13:18 |