masina sare!
![]() ![]() ![]() |
masina sare!
AG-29-JON |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 7 June 04 From: MIOVENI ![]() |
|
||
-------------------- Experienta este numele pe care fiecare il da propriilor greseli. - Oscar Wilde
|
|||
Al Cap0nE |
![]()
|
![]() Lex talionis Group: Members Posts: 407 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
jantele sunt bune ? Dule la roluit
|
--------------------
Dacia
1310
84
- KPN
|
|
AG-29-JON |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 7 June 04 From: MIOVENI ![]() |
Jantele cred ca sunt bune nu le-am lovit niciodata, asa sunt de la mama lor de banditi
|
-------------------- Experienta este numele pe care fiecare il da propriilor greseli. - Oscar Wilde
|
|
irinel75 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 17 June 02 From: VASLUI ![]() |
daca anvelopele au o "cocoasa" de la asta sare..io am avut pe fata stinga un cauciuc care facea cocoasa..(s-a desfacut sirma in el) desi parea relaticv nou..daca masina a stat atita ani pe dreapta da-ti seama ca a imbatrinit cauciucul..si cind ai rulat cu el s-a incalzit si s-a deformat
|
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
2006
- VS-58-KNX
|
|
calinp |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 2 March 04 From: Bucuresti ![]() |
problema lui irinel am avut-o si eu. cel mai bine e sa mergi la o vulcanizare care face si echilibrari, le dai pe toate jos, le verifici si le echilibrezi pe cele bune. baietii de la vulcanizare, lucrand in fiecare zi cu jenti si cauciucuri, isi vor da seama imediat care sunt problemele
|
-------------------- |
|
mewtwo |
![]()
|
![]() LA LA LA TRA LA LA Group: Members Posts: 129 Joined: 21 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Si la mine a fost o problema identica ....eu am avut pe spate doua anvelope deformate si vreau sa-ti spun ca am refuzat pana in ultima clipa sa cred ca ele erau de vina ; pana n-am ridicat-o pe cric si am invartit roata, n-am crezut ; si can am invartit-o......frate, m-am speriat .
La tine este cu siguranta aceeasi problema : schimba anvelopele, cumpara-ti unele de la SH si se rezolva ! Toate bune, PA ! |
--------------------
DACIA
LOGAN Laureate ....regimul HAMBURGHEZO-MOSIERESC.....
|
|
adumitrachy |
![]()
|
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
Parerea mea e sa iti schimbi cauciucurile, pt ca daca masina a stat atata in garaj, mai mult ca sigur s-au scop. Chiar daca nu pare, ele sunt obosite mai mult cxa sigur. La mine masina a stat 3 luni in garaj si tot mi s-au bulit.
|
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
SPAWN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 26 May 04 From: BUCURESTI DR TABEREI ![]() |
Si eu zic la fel sa schimbi cauciucurile cat mai repede posibil ca si eu am avut problema asta la nova unui prieten si cand am fost la service omu de acolo care se ocupa cu dinastea ne-a aratat ditamai galma in cauciuc si a zis ca tre sa schimbam neaparat cauciucu pt ca din cauza lui daca il lasi asa se pot strica multe.
poti sa iti nasolesti directia bielete chiar si bucsi.repet pivoit asa a zis ala si noi l-am schimbat ca de nu vroiam sa riscam sa dam o galagie de bani. |
-------------------- CU DACIA DEVII MECANIC LA SIGUR
|
|
OCEBE |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.324 Joined: 30 January 04 From: galati ![]() |
[quote]
decat 25000Km [/quote] decat? pai dupa 7 ani si 25000 km (din care cine stie cati pe fata) cat sa tina? du-te la o vulcanizare, da cauciucurile jos de pe genti, verifica la echilibrare numai gentile si daca sunt OK ia-ti alte cauciucuri daca nu, (si) alte genti; am avut si eu simptomul asta pe o roata, am dat vina pe cauciuc dar de fapt era de la geanta; acum e roata de rezerva. |
--------------------
dacia
1300 Am avut o DACIA 1300
|
|
haiducro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 21 May 04 From: TM ![]() |
Am patit si eu asa ceva si era vorba de jenti. Fiind vechi, atinse de borduri si mangaiate de gropile patriei s-au strambat in asa hal ca nici nu mai puteau fi echilibrate. faza nasoala a fost ca si cauciucurile s-au dus din cauza lor. Asa ca de 1 luna am jenti si cauciucuri noi, echilibrate chiar de la prima folosire, masina fiind de nerecunoscut.
|
--------------------
Renault
Scenic II
1.9 dci 2003
|
|
enuta andrei |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 28 May 04 From: Bucuresti ![]() |
geometrie directie..roluit jenti...anvelope SH de firma din dr. taberei sau militari(parca pe bl. timisoara maxim 700.000 bucata cu porii inca pe ele) si esti rezolvat...bafta~!!!
|
-------------------- |
|
whitesorcerer12 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 667 Joined: 15 February 04 From: Bucuresti ![]() |
roluitul jentilor este o frectie, o janta deformata este descentrata pana in centru, roluitul nu face decat sa aranjeze aspectul marginii..
trebe verificata doar janta, fara cauciuc, apoi cu el, si evident echilibrare! ocebe are dreptate! cred ca omul a inteles pana acum... la stat mult pe loc cauciucurile se turtesc , sarma din ele se aplatizeaza, si duap aia normal ca bat.. daca mai lasi masina nefolosita vreme f lunga si ai si garaj, suspend-o pe niste cutii de vopsea, ceva!! sau mai misc-o de pe loc! succes! |
--------------------
MEGANE
BICORP 115 CP RENAULT MEGANE BICORP, 1,6, 16V, 115 CP,192KMH
FULL OPTIONS |
|
AG-29-JON |
![]()
|
Mersi pt sfaturi!
Si eu sunt de parere ca s-au aplatizat cauciucurile fiindca jentile nu le-am lovit niciodata, arata ca noi. Oricum inainte sa-mi cumpar cauciucuri o sa verific si jentile cu/fara cauciucuri ca sa fiu sigur. Ce nu-mi explic este de ce nu aveam simptomele astea cand am rulat cu ea prima data (si mult dupa aceea) dupa ce am scos-o din garaj! Cum am zis mai sus avea trepidatii de genul asta dor in jurul 70km/h. Sper sa fie de vina doar cauciucurile! Bafta! |
|
|
RaduMan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 12 November 03 From: Bucuresti-Ploiesti-Falticeni ![]() |
Dupa ce ti-a tocit un cauciuc pe o parte, ai mai umblat la suspensie/directie?
Ca sa nu tot umbli la efect dar sa nu repari cauza. Du-te si la un service unde sa-ti regleze directia pe stand, sa fii sigur ca nu e de acolo. |
--------------------
VW
Touran
2004 Trendline NU forta, foloseste un ciocan mai mare!
|
|
Dyda |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 677 Joined: 30 April 04 ![]() |
Inainte de a schimba cauciucurile incearca o chestie babeasca, gaseste un prieten (sau suna) cu masina si cu rotile fata in regula, schimbatile intre masini dupa care observati in rulaj ce se intimpla
|
-------------------- Kox
|
|
SPAWN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 26 May 04 From: BUCURESTI DR TABEREI ![]() |
da streaba cu schimatu rotilor e buna si nu e mare bataie de cap ar merge incercat sa te asiguri ca e de la roti
|
|
|
AC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 569 Joined: 11 March 04 From: Iasi ![]() |
AG-29-JON, greu de crezut ca niste cauciucuri uzate sa dea asemenea trepidatii intr-o masina (pana in 80km/h).
|
--------------------
Dacia
1310 TX
|
|
SPAWN |
![]()
|
daca au galme pot da trepidatii si la viteze mai mici :mrgreen:
|
|
|
whitesorcerer12 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 667 Joined: 15 February 04 From: Bucuresti ![]() |
cu sigurantza!
|
--------------------
MEGANE
BICORP 115 CP RENAULT MEGANE BICORP, 1,6, 16V, 115 CP,192KMH
FULL OPTIONS |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:03 |