Toyota Corolla 6 ani garanție
![]() ![]() ![]() |
Toyota Corolla 6 ani garanție
talex007 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 24 November 04 ![]() |
|
||
--------------------
DaCiA
Logan Ambiance
|
|||
ktmbull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 6 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Sute de ani garantie sa fie. Singura problema in Romania cu garantia e ca te leaga de service-urile autorizate, care au niste preturi de jepcari.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan(2.1), 1.6 16v,
Confort Expression+Clima, 2005. +2 roti.
|
|
Bogdan_F |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 30 June 03 ![]() |
Da si nu! Spre exemplu, la Ford, in loc de 6,5 mil revizia de 15.000 la BDT sau romcar poti sa ti-o faci cu cca 4 mil in Ungaria...asa ca ce te costa sa dai o fuga in weekend, mai vezi Budapesta, mai faci revizia..etc.
La marcile civilizate, revizia poti sa o faci oriunde in lume, la orice service autorizat. |
--------------------
Ford Fiesta
1.4 TDCi
2006
|
|
sharp |
![]()
|
![]() Membru superior Group: Members Posts: 55 Joined: 30 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cei 6 ani garantie sunt in limita a 150.000 km. Din cate am inteles, in cei 3 ani suplimentari de garantie sunt excluse anumite componente. Mai exact, ai 3 ani garantie full (fara cauciucuri si consumabile, din cate am inteles) + 3 ani garantie pt un set mai redus de componente (care am impresia ca include si trenul de rulare, ceea ce e important).
Un cumparator tb sa opteze pt garantia extinsa (6 ani) SAU pt reducerea de pret (care e maxima - 1666 EUR - la modelele mai "slabe" - terra). A propos de revizii, am cumparat si eu o Terra in iunie si dealerul mi-a dat si un desfasurator de revizii (motor 1.4 benzina 97 CP). Pt primii 90.000 km rezulta o suma de 740 EUR + TVA incluzand manopera + consumabilele (nu stiu cum o fi crunta realitate, insa...). Oricum, pt noul accent, costurile de pe site ale reviziilor sunt duble (tot pt 90.000 km, benzina). |
--------------------
ex Dacia
berlina / toyota corolla sedan 1.4 VVT-i
1998 / 2006 Stiinta ne-a transformat in zei mai inainte de a merita sa fim considerati oameni.
|
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
cu tot scandalul sistemelor de franare defecte (stiut de conducerea Toyota) care a fost in USA, tot mi-as lua una daca as avea banii de ea.
Toyota = numarul 1 in clasamentul satisfactiei consumatorilor si la o adica dupa 4 - 5 ani masina se marita deci... cat o am eu ar fi in garantie. Revin insa ca ... banii... vesnica problema |
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|
romeo3108ro |
![]()
|
![]() Conducator de Twingo Group: Members Posts: 1.218 Joined: 4 March 06 From: Dirty Bucharest ![]() |
au garantie 6 ani si tre sa faci reviziile la 7500 km si cred ca te indoaie acolo.cred ca isi svcot garantia din pretul reviziilor
|
--------------------
i help
if
i can Ex Dacia Berlina 1310
Opel Zafira Y20DTH Twingo 1.2 16 ventricole ex angajat renou :)) Alan 42 Multi + Ml 145 / MIO Moov 500 cu Igo 8.3 si Ioana |
|
sharp |
![]()
|
![]() Membru superior Group: Members Posts: 55 Joined: 30 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Reviziile se fac la 15.000 km sau un an, care criteriu e atins primul (o singura exceptie: dupa prima mie de km te duci sa se uite putin la masina).
Iar pretul reviziilor nu mi se pare mare. O sa incerc sa pun zilele astea o poza cu desfasuratorul reviziilor. |
--------------------
ex Dacia
berlina / toyota corolla sedan 1.4 VVT-i
1998 / 2006 Stiinta ne-a transformat in zei mai inainte de a merita sa fim considerati oameni.
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE Toyota USA: Drumroll.... Ladies and Gentlemen, introducing the all-new elevated 2014 Corolla TCUSA.jpg ( Size: 44.23k ) Number of downloads: 212 |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 17:39 |