Ce valoare are o Dacia Berlina 2004?, Cati bani se pot obtine pe Berlina
![]() ![]() ![]() |
Ce valoare are o Dacia Berlina 2004?, Cati bani se pot obtine pe Berlina
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
danmincea |
![]()
|
![]() membru fara legitimatie Group: Members Posts: 131 Joined: 28 June 04 From: Constanta ![]() |
Poate se gandeste cineva sa aduca berlina din ungaria ca dupa revolutie
![]() Ca nu cumva sa cumpere una de la noi...stiti vorba aceea "nerulata in tara" ![]() |
--------------------
*
*
- CT07XXX
Logan Preference 1.4 MPI 2006
|
|
manuale |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 17 November 04 ![]() |
argon
Am citit sursa din care provine stirea... pentru ca lucrez intr-o televiziune si am rugat un coleg de la stiri sa imi spuna despre ce e vorba si sa-mi arate comunicatul oficial... Este asa cum am spus mai sus. Doar ca atunci am scris din ceea ce retinusem dintr-o stire difuzata in timp ce lucram altceva... si nu puteam fi 100% sigur pe datele memorate.... Luna asta... probabil saptamina viitoare ne vom lamurii cu totii... .... iar "ziaristii aia beliti"... au primit de la "guvernul ala belit" un proiect ce urmeaza a fi aprobat... si care pare destul de sigur (din nefericire) ca o sa si treaca prin guvern si senat. Sincer imi pare rau ca masina din semnatura ta se devalorizeaza si risca sa nu o mai cumpere nimieni in curind... dar sunt fix in aceeasi situatie ca tine si ca toti celalti si nu prea imi convine.... dar, din pacate nu facem noi legile... si mai rau, nu intotdeauna ele sunt reflectarea dorintei omului obisnuit, a cetateanului.... Si stiti ce ma enerveaza ? - Faptul ca impozitul la yahturi se micsoreaza... (cine are yaht in tara asta ? ca eu nu am asa ceva si presupun ca nimeni de pe forumul asta nu isi permite luxul asta). Dar sa nu politizam. Deocamdata stirea, comunicatul... sau cum vreti sa o numim, este in propotie de 90% realizabila. Lovendal Sincer sper sa ai dreptate. Pentru ca mie nu prea imi place sa ma tot "fataie" astia cu taxele lor... si cu regementarile ce se schimba anual. This post has been edited by manuale: 3 Nov 2006, 01:53 |
--------------------
dacia
1300
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE Sincer imi pare rau ca masina din semnatura ta se devalorizeaza si risca sa nu o mai cumpere nimieni in curind... ![]() Stiu cat sunt taxele in vest la masini vechi, non-euro de capacitati mici, si sunt decente, ce te face sa crezi ca doar in Romania vor fi imense..iti zic eu..pentru ca romanii au tendinta de a exagera tot, asta suntem noi, un popor de "telefonul fara fir". Vom trai si vom vedea ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
LOVENDAL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 19 January 05 ![]() |
Inca o data, am sa ma repet. De la 1 ianuarie 2007, vom face parte din UE, si, din aceasta calitate, politica fiscala nu o sa se mai poata face cum o sa doreasca muschii guvernantilor sau al unor grupuri de interese. Trebuie respectate niste reglementari foarte stricte, in caz contrar riscand sa ne ardem. De exemplu, unul din principiile UE este acela al "libertatii de miscare al cetatenilor, marfurilor si capitalurilor", pe care nu le poti ingradi prin impunerea de taxe aberante. Orice derapaj, va fi aspru sanctionat. Eu la taxa cu inmatricularea masinilor din import nu-i prevad decat cateva luni de supravietuire in 2007...
|
--------------------
Renault / Dacia
Renault Megane 2
- IS-XX-DWB
|
|
argon |
![]()
|
Taxa la prima inmatriculare e alta poveste, d-nul de la televiziune vorbea de alta taxa..inca nu m-am dumirit care, probabil de impozit.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
LOVENDAL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 19 January 05 ![]() |
Pai impozitul era dupa capacitatea cilindrica, nu dupa vechimea motorului.
This post has been edited by LOVENDAL: 3 Nov 2006, 13:59 |
--------------------
Renault / Dacia
Renault Megane 2
- IS-XX-DWB
|
|
Hype |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 5 May 06 ![]() |
revenind la intrebarea initiala : parerea mea este ca masina avind in vedere tehnologia folosita, design, performante si nu in ultimul rind anul de productie pina la 1 ian poate valora undeva la 2800 eur, dupa integrare probabil undeva la 1500-2000. vreti argument? masina ca conceptie (scuze de cacofonie) e uzata moral: eu as da 1500 euro pe un televizor plasma - voi cat ati da pe un televizor ELCROM fabricatie 1989 cu ore functionare = 0 ? ambele se vad color dar ...
1 ianuarie e luat ca referinta pentru posibilitatea ca dupa aceasta data importul de masini SH sa creasca plus avantaje la niste credite in afara. This post has been edited by Hype: 17 Nov 2006, 16:50 |
--------------------
Dacia Logan
dCi preferance
- b-60-xxx
2006
|
|
danmincea |
![]()
|
![]() membru fara legitimatie Group: Members Posts: 131 Joined: 28 June 04 From: Constanta ![]() |
Ce sa zic, si costurile de intretinere sunt mai mici la Berlina, de aceea pretul de achizitie poate parea usor exagerat. De exemplu un motor diesel care ar duce la o economie de combustibil te rupe la achizitie. Sau SH sa zicem VW Glof Break la vreo 7000 de euro cu 180 de mii la bord deja cere revizie care costa 20 de milioane si nu la dealer ci la service mai mic. Eu oricum nu o vand desi chiar am fost intrebat chiar de baietii de la Dacia, cunosc masina si stiu ca am tinut-o bine.
|
--------------------
*
*
- CT07XXX
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(danmincea @ 17 Nov 2006, 17:04) VW Glof Break la vreo 7000 de euro cu 180 de mii la bord deja cere revizie care costa 20 de milioane si nu la dealer ci la service mai mic. Esti sigur de asta? ![]() si in plus de asta sa compari vw cu dacia....e cam aiurea... a, si inca o chestie , ala are 180 000 si daca a fost intretinut cum trebuie si sunt reali mai face cel putin de 2 ori pe atat fara sa umbli in motor. oare dacia poate asta? ![]() |
--------------------
---
---
- ---
---
|
|
argon |
![]()
|
Intretinerea Daciei e ca si gratis, daca prinzi una buna, ii dai doar consumabile, eventual schimbate chiar de proprietar, nu-i trebe curele de distributie, nu-i trebuie filtre sofisticate, etc etc, si pretul de achizitie este mic, dar si confortul oferit este pe masura(redus), nu se compara cu o masina straina, sau de ce nu cu un Logan de exemplu.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Poate. Kazanul lui taica-miu luat in 98 septembrie nou a plouat in el, s-a stricat aprinderea la 600 de km in bord, cum a dat frigul a inceput sa huruie aeroterma, a ruginit pana a iesit din iarna, in iarna i-a cazut un geam. Asta in primul an de utilizare, cand teoretic la o masina trebuie doar sa-i pui benzina si sa o duci la revizii cand e cazul. Nu ar fi trebuit sa o surubaresc inca de atunci.
Asa ca, din pacate nu mai cred in mitul berlinei pe care, daca o intretii, va fi buna. Are multe lucruri de rezolvat ce nu prea tin de intretinere. In ziua de azi, sa fi dat cat spuneti voi pe o astfel de masina ar fi fost motiv de smuls parul din cap. Chiar merita mai degraba un sh strain. This post has been edited by Laurentziu83: 17 Nov 2006, 18:24 |
--------------------
.
.
.
|
|
argon |
![]()
|
Lasa Dacia aia ca ai mai zis de ea, eu nu am avut asemenea probleme in 10 ani, si nu numai eu.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Stiu ca am mai zis de ea, dar n-am vrut sa zic de ea ca-i cazan fara sa justific. Si imi sarea lumea in cap ca-s anti-dacie fara motiv.
Oricum ar fi, n-as da atatia bani pe o astfel de masina. Pe atunci erau alte vremuri, acum au mai crescut pretentiile. |
--------------------
.
.
.
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
Saptamana trecuta si-a luat un prieten o berlina din noiembrie 2002 40000km la 67 de milioane
|
--------------------
.
.
.
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Cine are 3000 euro mai degraba da avans de Logan si isi face rate la masina noua... Am avut un caz in care o cunostinta si-a facut imprumut sa isi ia berlina sh, si acum isi scoate ochii ca plateste multi bani la o vechitura!
Eu consider ca Dacia de fata trebuie vanduta imediat sau pastrata cu grija in continuare! |
--------------------
Citroen
C3
- Inca numere rosii...
1.4Hdi 2011
|
|
danmincea |
![]()
|
@ XMihai Se mai gasesc si chilipiruri. Eu vorbesc de o masina care s-a fabricat pe timpul dinastiei Renault si se simte diferenta. Se simte si cand te urci de pe o straina sau de pe un logan confort redus zgomote etc. Dar ce te faci ca un pusti abia scolit de 18 ani nu are bani deloc. Poate nici parintii. Pot sa faca un credit doar de 2-3000 de euro. Sa-si ia oare una straina de 15 ani? Care maninca bani non-stop? Sau o dacie care nu papa bani deloc fiind relativ noua.
@ lucian_vlaicu Nu spun povesti, e vorba de cineva cunoscut care trebuie sa schimbe la VW distributia + filtre+ nu stiu cate, e diesel. Si se plangea ca a dat intr-un bolovan cu ea si i s-a strambat scutul la motor, Are niste prieteni la un service si i l-a rezolvat altfel ar fi costat 6 mil, ca nu are casco. Ma felicita ca am fost istetz si am luat logan care la aceiasi bani e nou are si casco relativ ieftin si mai am de asteptat cu revizia, sa nu mai vorbesc de costul ei. This post has been edited by danmincea: 17 Nov 2006, 21:25 |
--------------------
*
*
- CT07XXX
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.637 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
QUOTE(roland @ 1 Nov 2006, 11:27) Sa zicem ca, masina cheala ar valora doar 3000 EUR. Alarma: 100 EUR. Inchiderea centralizata si deschidere portbagaj: 50 EUR. CD si 4 boxe: 150 EUR. Total: 300 EUR. Si aproape ajungem la 3400. ca sa inteleg si eu: daca masina mea valoreaza 500 de euro si am imbunatatiri la ea de 2000 masina mea pot sa o vand cu 2500 in secunda asta? interesanta conceptie si de cand o inchidere centralizata e 50 eur? asta ca sa intreb de preturi puse numai de dragul cifrelor! on topic: omul poate sa ceara si 10 mii si 1 mie, e problema lui. dar faptul ca masina nu valoreaza(ca sa nu se considere jignire o sa spun ca e parerea mea) mai mult de 2000-2500 la ora actuala e un fapt real! |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(danmincea @ 17 Nov 2006, 21:22) @ lucian_vlaicu Nu spun povesti, e vorba de cineva cunoscut care trebuie sa schimbe la VW distributia + filtre+ nu stiu cate, e diesel. Si se plangea ca a dat intr-un bolovan cu ea si i s-a strambat scutul la motor, Are niste prieteni la un service si i l-a rezolvat altfel ar fi costat 6 mil, ca nu are casco. Ma felicita ca am fost istetz si am luat logan care la aceiasi bani e nou are si casco relativ ieftin si mai am de asteptat cu revizia, sa nu mai vorbesc de costul ei. Poate ca revizia cu schimbul distributiei e mai scumpa dar nu cred ca ajunge la 20 de mil...sau poate la cine stie ce dealer vw...repet, poate... Dar la opel diesel aceasta revizie ajunge in jurul a 300-320 de euro cu piese de origine gm nu altele si cu manopera in service autorizat opel. asta o spun din proprie experienta nu din auzite ![]() Oricum, firul discutiei era altul si s-a cam deviat de la subiect. Eu iti doresc sa o vinzi si cu 10 000 de euro ...la urma urmei era o vorba cu cine da si cine cere... ![]() This post has been edited by lucian_vlaicu: 17 Nov 2006, 21:44 |
--------------------
---
---
- ---
---
|
|
MAKRON |
![]()
|
![]() simply clever Group: Members Posts: 236 Joined: 18 June 04 From: silistea gumesti ![]() |
@danmincea
Majoritatea celor care ti-au raspuns s-au grabit sa te descurajeze apreciind ca daca ei nu ar da banii pe asa o masina atunci tu nu ai nicio sansa sa o vinzi. Eu privesc lucrurile realist si-ti spun ca este intradevar o masina slaba care iti scoate par alb (mie mi-a mancat nervii in tinerete si nu sunt singurul), iti pun ca intradevar cei mai multi te vor lua in ras cu un pret de doi lei dar iti mai spun ca inca mai exista in Romania destui oameni de conditie medie, mai in varsta, rupti de realitate si neinformati care stiu un singur lucru: masina pentru roman este berlina. Ei bine, acolo trebuie sa mergi si sa ceri pretul corect, Tu ai venit aici si ai cerut doar o parere asupra pretului, nu ai cerut nimanui sa ti-o cumpere.Din acest motiv reply-ul meu se limiteaza la a-ti spune in final ca este un pret corect. |
--------------------
SKODA
OCTAVIA II
- WSP
AMBIENTE MY 2007
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.637 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
MAKRON |
![]()
|
![]() simply clever Group: Members Posts: 236 Joined: 18 June 04 From: silistea gumesti ![]() |
|
--------------------
SKODA
OCTAVIA II
- WSP
AMBIENTE MY 2007
|
|
sorin1983 |
![]()
|
a zis ca valoarea la casco e de 3000 de euro nu ca masina valoreaza 3000 sau ca va cere 3000! rog initiatorul sa ma corecteze daca gresesc
|
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
danmincea |
![]()
|
Oricum nu cred ca vom ajunge la o concluzie referitor la masina mea dar daca te uiti la bursa chiar aici pe acest forum veti vedea ca nu se prea dau pomeni. http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...=0entry729264
Sa nu mai vorbim de autovit. Si dupa cum se stie casco oricum iti devalorizeaza masina mult mai mult decat o face piata. Oricum cei care au cumparat o berlina de noua stiu ca asa cum au avut grija de ea le fel a vut si masina de ei ![]() La fel se poate discuta si de SN, SLZ. Si ele au iesit din fabricatie. |
--------------------
*
*
- CT07XXX
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
Break 2003, a lu vecinu l-a vandut azi 2200 euro.
Mentionez ca masina nu a prea fost folosita(doar cand mergeau la iarba verde, strand etc etc) Cum mai zicea cineva pe aici....prost nu e ala de cere si e ala de da. Eu am dat dsn 2003 confort alarma+inchidere, 35-40000 km, cauciuce noi, mp3+4boxe = 4200 euro in august. Atat am cerut atat am luat. Deci bafta la vanzare ![]() This post has been edited by XMihai: 18 Nov 2006, 17:27 |
--------------------
.
.
.
|
|
danmincea |
![]()
|
Un pret care se regasea la vremea aceea pe autovit, mi se pare corect. Deci cam asta e mercurialul, daca acolo e 3000 atat primesti.
![]() |
--------------------
*
*
- CT07XXX
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
- B'100'HAY
2008 Fan Reno 53379
|
|
danmincea |
![]()
|
![]() |
--------------------
*
*
- CT07XXX
|
|
XMihai |
![]()
|
Mda....trebuie sa nu comentezi tu ceva Steffyx?
Ai 10 puncte de la mine !!! ![]() Vazui azi in targ berlina din 2002 76 de milioane.Arata binisor |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 02:12 |