Clasa S 350
![]() ![]() ![]() |
Clasa S 350
pastrama |
![]()
|
||
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
||
--------------------
Tedei
-
-
|
|||
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Poate comandam niste stickuri cu LemonDemon? Suporti de numere? Braduleti parfumati?
![]() |
--------------------
None
None
N/A
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
pai ia zi bre lamaie.... ti-ai acizitionat aceasta masina?? Daca da...hai la o intalnire sa ne-o prezinit si noua....eu momentan n-am avut ocazia sa ma plimb in S-ul nou...la reprezentanta l-am vazut....dar ar fi altceva sa il vedem pe viu....ne dai si pe noi o tura cu masinuta...sau macar ne lasi sa o butonam...si dupaia toata lumea e fericita. Ce zici ?
![]() |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Ia mai puneti pofta in cui !
Astea nu sunt masini la care sa butonezi sau sa le prezinti alora de pe net ! Astea sunt masini serioase la care nici macar talonul nu se pune pe net drept dovada a achizitiei ! |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Ar fi si asta o idee ... dar acuma nu am drum in Bucuresti.
Vb pe mess sa vedem cand aranjam o intalnire ![]() Dar cu cateva conditii : 1.Organizam masa festiva. 2.Sunt invitat de onoare. 3.Imi palce Chivas Regal de 18 ani. This post has been edited by LemonDemon: 30 Oct 2006, 17:07 |
--------------------
None
None
N/A
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu. Nu noi ne-am cumparat masina. tu ti-ai cumparat. Tu trebuie sa uzi masina...nu noi...
![]() noi nu vrem mese festive, nici invitatii de onoare nici chivas de 18 ani...ca de doar venim cu masinile... vrem doar sa stam la o bere si sa admiram masina....ce zici?? o juma de ora...o ora....iti faci timp cand ajungi prin bucuresti? |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
|
LemonDemon |
![]()
|
Cum sa vin mai sa fac 220 de km numai pentru voi? Trebuie sa fiu si eu tentat , ca altfel aed gazul degeaba
![]() Masina este din Ianuarie 2006 deci se cam apropie de 1 an ![]() This post has been edited by LemonDemon: 30 Oct 2006, 17:17 |
--------------------
None
None
N/A
|
|
AMW |
![]()
|
pai ma gandesc ca 220km in noua masina sunt o placere....nu un chin...
|
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
|
LemonDemon |
![]()
|
Nu sunt tocmai o placere , sa conduc 220km ca sa beau o cafea
![]() Oricum in orase sunt cu ochii cat cepele (mai ales Bucuresti). |
--------------------
None
None
N/A
|
|
AMW |
![]()
|
atunci cand oi mai avea treaba prin bucuresti...anunta-ne si p noi....poate mergem la un pahar de vorba
![]() |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
lamaie, mai lipsesc totusi pozele de la taloane....
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Gata sefu s-a marcat.
Eventual si adresa mea , si cand nu sunt acasa , eventual si un six_digit acolo , ca nu strica nimanui. This post has been edited by LemonDemon: 30 Oct 2006, 17:34 |
--------------------
None
None
N/A
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE(LemonDemon @ 30 Oct 2006, 17:16) Bleah, e veche deja... ![]() ![]() Apropo, daca vii aici la mine cu masina, dau eu un Chivas si tu ma lasi sa dau o tura cu ea, ce zici? ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
LemonDemon |
![]()
|
Suna tentant... ma aduci inapoi acasa?
![]() |
--------------------
None
None
N/A
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
Da, evident. Ca macar asa voi putea sa iti testez S350...
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
|
AMW |
![]()
|
pai si ii pui tu gazu ?
![]() |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
|
MoneyTalks |
![]()
|
Da, gazu pus de mine este... un Chivas de 18 ani
![]() Apropo, exista si whiskey-uri mai bune ca posirca aia, dar daca lui asta ii place... ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
doar masini avem voie sa aratam ?
![]() Ca mai am si-o casa si niste teren pe la tara. |
--------------------
-
-
-
|
|
My Berlina |
![]()
|
![]() Membru American Group: Members Posts: 509 Joined: 29 November 04 From: Romania/United States ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- Sibiu/North Carolina Volkswagen Passat GLS V6 2.8L
4x4 Jeep Cherokee 4.0L 6-cylinder Dacia Berlina L A/C |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
QUOTE(LemonDemon @ 30 Oct 2006, 17:16) Cum sa vin mai sa fac 220 de km numai pentru voi? Trebuie sa fiu si eu tentat , ca altfel aed gazul degeaba ![]() Masina este din Ianuarie 2006 deci se cam apropie de 1 an ![]() A luat o masina second hand????? ![]() ![]() ![]() ![]() Suma respectelor.... Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Hai coboara-te din S si arata-ne talonul! Noi, bietii muritori, nu am vazut asa ceva. Are usi groase de 30 de cm?
De ce nu ai continuat discutia in celalalt topic despre S-ul tau? http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=34703&hl= Si poate ma luminezi si pe mine: De cand S 350 e clasa? ![]() This post has been edited by Sony: 31 Oct 2006, 09:03 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
LemonDemon |
![]()
|
@Alydor de atunci am masina...
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
Alydor |
![]()
|
e veche coane... e veche.... Treci pe ceva mai nou ... macar un logan emceve.....
Suma respectelor,Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Are si o flota de logane care isi dau duhul pe Dealul Negru! Masina e buna, dar posesorii sunt varza.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
SorinTSI |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 17 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Lemoane nu ai sange in instalatie daca nu vii sa-l arati S lui Sony.In cel mai rau caz macar il faci pe Sony sa se simta bine.
![]() |
--------------------
BMW
530D
2006 E60
|
|
Alydor |
![]()
|
are antigel..... shivas regal...
Suma respectelor, Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Bah bajeti masina nu este a lui si nu a sutinut undeva ca este a lui ! Masina aia e de vanzare cine are cash cash se scoate cu un "S" manacti-as !
![]() e misto dar nu e bune !! Am avut merg prost dupa 260km/h ! O suma de respecte , Ci_co |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Asta inseamna ca ai avut una tunata. Ca peste 250 nu prea trece stoc. Vre-un Brabus ceva.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Trece , dar este limitata din fabrica.
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
eu am S 67 BRABUS.
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd June 2025 - 14:15 |