DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Masini de Politie Rutiera fara insemne, ce drepturi au in trafic?

alexd
post 16 Sep 2007, 17:56
Post #61

Membru incepator

Group: Members

QUOTE(BoomPunk @ 16 Sep 2007, 17:24)
trag masina in fata lui ca sa-l blochez,exact cum ar fi facut ei ca sa ma blocheze pe mine si ies cu bata.

Penibil!

--------------------
ce ne-am face fara ele.....
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Braveheart
post 16 Sep 2007, 18:29
Post #62

Membru autentic

From: BT

boom, problema e mult mai komplicata decat spui tu..sa zicem ca tu iesi cu bata sa faci figuratie la unul din trafic care te-a deranjat, si ala scoate pistolul si trage, ca deh, l-ai amenintat..ce p..da masii mai faci tu cu ghioaga aia..ha ?
Asa..de protectie in caz de forta majora, cred ca un spray ar fi muult mai util sa ai in masina.. wink.gif

--------------------
Dacia Logan 1,6 MPI 2006 Laureat
The answer my friend is blowing in the wind
+
BoomPunk
post 16 Sep 2007, 19:06
Post #63

Membru fara respect ptr lege si ``organ``!

From: Bucharest

Crede-ma,dupa ce realizezi ca ruga ta catre zeul franelor de dacie a fost ascultata,il ratezi pe ala de nu stii nici tu cum....nu mai gandesti pe moment mare lucru.S-a nimerit sa fie bata la ``stanga tatalui``,spray-ul era pe undeva prin torpedou...nu m-am gandit la el.Oricum,pentru cei care sustin ca ceea ce am facut eu e o tampenie...:sa va vad baieti pe voi in aceeasi situatie ce-ati face.Eu macar fara sa ma mandresc,dar si fara sa ma rusinez de ce-am facut,am relatat doar.

--------------------
Dacia de calcat Zepter
+
Braveheart
post 16 Sep 2007, 19:28
Post #64

Membru autentic

From: BT

stai linistit ca am fo in sit asta de cel putin 3 ori in ultimele 6 luni..si mi-a parut rau de fiecare data ca loganul nu are in dotare o bazooka..asta bineinteles dupa ce si eu m-am rugat la Cel de Sus sa nu o busesc in ei.. da de aici si pana sa ies cu bata..cale lunga mai este.. wink.gif

--------------------
Dacia Logan 1,6 MPI 2006 Laureat
The answer my friend is blowing in the wind
+
BoomPunk
post 16 Sep 2007, 19:43
Post #65

Membru fara respect ptr lege si ``organ``!

From: Bucharest

Nu pot decat sa respect faptul ca reusesti sa te retii mai bine la nervi...Eu inca nu reusesc,dar tot incerc...

--------------------
Dacia de calcat Zepter
+
alexd
post 16 Sep 2007, 21:19
Post #66

Membru incepator

uite d'aia conduc eu precaut, ca sa evit sa dau de frustrati compulsivi cu tendinte agresive. grseala este umana, si jocul greseala asteapta...asa ca si cei cu kalashnikovul in torpedou pot gresi. si atunci ce ar iesi pe strada? macel? ganditi mai intai.

This post has been edited by alexd: 16 Sep 2007, 21:19

--------------------
+
sorin1983
post 16 Sep 2007, 21:25
Post #67

Membru autentic

From: Bucuresti-Rahova

QUOTE(Braveheart @ 16 Sep 2007, 19:28)
...ca loganul nu are in dotare o bazooka..
*

si daca avea apasai pe buton? smile.gif

oricum s`a deviat! cert este ca multi au sirene si flashuri ... nu stii care cum e .. mai ales astia cu wst www dublu ț auw etc smile.gif exista totusi sansa mareeee zic eu ca asta sa iti ia numarul si sa te trezesti agatat de urmatorul echipaj care sa iti verifice si sigurantele daca sunt de valorile corecte smile.gif caz patit deci e bine sa te dai la o parte cand trec ca nu se stie nepotul cui e... ca sunt multe adoptii la ora actuala smile.gif de oprit... nu stiu ce sa zic, n`am avut norocul decat de o solenza albastra neinscriptionata cu 2 agenti in uniforma in ea care m`au oprit prieteneste smile.gif)

--------------------
Renault Megane1- -Sisteme electronice de securitate
"Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
+
Laurentziu83
post 17 Sep 2007, 15:33
Post #68

Membru autentic

QUOTE(BoomPunk @ 16 Sep 2007, 16:24)
Cand o masina fara insemne,din care nu stii cine va iesi sau cine o populeaza,incearca sa te opreasca....eu zic sa opresti,daca-i politist,sa se legitimeze si gata.Apoi merita luat la frecat.Ordin de serviciu,luat legitimatia la puricat,sunat la 112,cerut capitala si verificat identitatea lu` garcea.Eu asa le-am facut alora de birjareau B-21_ALJ,logan rosu cu radar.Venind dinspre pasaj Lujerului,intr-o seara,ma inscriu pe banda 1 dupa benzinarii,urmand sa fac dreapta spre Semanatoarea pe splai.De pe trotuar,fara semnalizare,fara nimic coboara in fata mea loganul cu pricina.Frane,fum,injuraturi,trag masina in fata lui ca sa-l blochez,exact cum ar fi facut ei ca sa ma blocheze pe mine si ies cu bata.Puteti sa nu ma credeti,dar exact asa am facut.Cand a vazut bata pusese mana pe pistol si pe statie.Am introdus bata in masina la loc,m-am intors la ei si i-am intrebat ce au de gand...vor sa se sinucida?Tipul de la volan da sa iasa,dar nu putea de mine.Icearca sa deschida usa,ma loveste peste genunchi,ii dau frumos un picior in usa si i-o inchid la loc.In acest timp,filma un prieten totul cu telefonul(pe aceasta cale multumesc fabricantilor de telefoane mobile cu camera BUNA!).
S-a lasat cu scandal,cu amenintari,cerut de acte,refuzat pe motiv ca nu recunosc ca ar fi politisti,nu stiu daca ma mint sau nu,dau telefon sub nasul lor la 112,cer cu politia rutiera,cer un sef,vb cu ala,ii spun ce s-a intamplat,ii spun ca-s destui martori la faza aia,cand idiotii erau sa provoace un nasol eveniment rutier.Omul a cerut scuze,a spus ca va da prin statie sa se intoarca aia la baza.In 20 de secunde s-a auzit statia alora,erau chemati la ordine.Am mers dupa ei pana la Udriste,am facut reclamatie si am cerut sa-mi fie inregistrata,nu s-a putut pe moment,asa ca am inregistrat-o a doua zi,am intrat in audienta la seful lor-un comisar,caruia i-am relatat cu lux de amanunte totul,i-am spus ca doresc in regim de urgenta rezolvarea acestei probleme si ca vreau sa-l vad pedepsit pe iresponsabil.Nu stiu exact ce s-o mai fi rezolvat,dar cert e ca pe masina aia acum circula alt politist,mereu acelasi,iar asta pare sa stapaneasca regulile de circulatie.In legatura cu reclamatia,am primit raspuns oficial:a fost penalizat cu 10% din salariu pe timp de 12 luni si cu retragerea de pe echipaj radar. wub.gif
*

Eu zic ca ai visat urat si ca ar fi cazul sa te trezesti, sa te duci la baie si sa te speli pe ochi.

Presupunem ca eu sunt un taranoi provincial moldovean ce vine in Bucuresti cu treburi. Presupunem ca, in traficul din Bucuresti, gresesc, ca tot omul necunoscator, s i iti tai tie fata, fara intentie. Eu vad ca tu vii ca Flintstone cu bata-n mana la mine. Ce ma gandesc eu? Ca vrei sa-mi dai cateva ghioage la spinare. Presupunem ca pot sa te imobilizez, presupunem ca nu, presupunem ca mai sunt si cu alte persoane in masina ce nu au asa un spirit combativ, recte copii, batrani, etc. Ce fac eu in cazul asta? Pai bag a 1-a si plec de pe loc cu scart de roti indiferent daca te arunc de pe capota sau iti calc pantofii cu varf ascutit. Am grija sa-ti retin numarul de inmatriculare si ma opresc in curtea celei mai apropiate sectii de politie, unde povestesc tarasenia. Daca cumva eu ti-am lovit tie masina, sunt de acord ca am fugit de la locul accidentului, trec asta in declaratia politiei, dar specific ca integritatea mea si a pasagerilor mei este mai importanta decat o amarata de "fuga de la locul accidentului", iar in cazul meu nici nu stiu daca se incadreaza la asa ceva. Bun: ce patesc eu: o amenda pentru neacordare de prioritate sau mai stiu eu ce am gresit acolo, cel mult o suspendare de permis. Ce patesti tu? Cazare gratis la un hotel de -2 stele proprietatea statului, la pat suspendat, pe o perioada mai mica sau mai mare, si placeri sexuale nemaintalnite in rozeta proprietate personala, si asta pentru ca ai incercat sa ma ameninti. Daca promiti ca te indrepti in ochii judecatorului, scapi mai ieftin, cu o suspendare, dar cazierul tau nu va mai arata prea alb, oricum.

Asta in conditiile in care, daca eu greseam, aveai dreptul sa te enervezi putin, dar eu iti dadeam copie dupa RCA (si nu-mi fac RCa la astra sau asitrans, ca e mai ieftin, pentru ca nu vreau sa ma injuri), dupa care mergeam impreuna la tamponari, eu imi primeam amenda, tu iti primeai PV-ul, dupa care mergeai frumusel si iti reparai masina. Asta a fost ghinionul tau, se mai intampla, nimeni nu e perfect. Si eu am fost tamponat din spate, dar nu l-am injurat pe respectivul, ca nici eu nu sunt inger in trafic.

Si, partea a doua, da-mi voie sa ma indoiesc de ea. Sa inteleg ca masina de radar (nemarcata) a iesit in fata ta si ai franat ca sa nu intri in ei. Ok, greseala lor, intr-adevar, merita sanctionati pentru asta, e posibil ce spui tu. Dar ca tu ai iesit cu bata-n mana la ei, ca i-ai tinut usa politaiului sa nu iasa din masina, i-ai dat picioare in portiera...dute si canta la alta masa. In primul rand ca e cam nasol SA TE GASEASCA CU BATA IN MASINA, chiar si invelita intr-o carpa in portbagaj, in al doilea rand ca ai fluturat bata la ei, pai asta e arma alba mai baiatule, si sa o agiti spre organele statului... apoi sa tii portiera politistului sa nu iasa. Pai si daca nu era ala politist, era doar vreun pensionar, si tot o beleai daca faceai asa ceva. Tu nu aveai dreptul sa faci ce ai facut nici macar la un cetatean obisnuit, d-apai la un politist.
Si mai vii dupa aceea cu povesti ca un prieten filma toata scena si ca te-ai dus cu filmarea la seful politiei...cine sa te creada ca te-ai dus la politie sa te autodenunti bre? Ia zi, i-ai aratat sefului filmarea cu tine cu bata in mana si dand picioare in masina politiei.? hahahaha radmasa.gif
De acord, ei au gresit ca ti-au taiat tie fata, dar tu cu ce drept i-ai amenintat, cu ce drept ai scos ghioaga? Zi mersi ca n-au chemat aia DPIR-ul, ca daca te prindeau aia te cotonogeau si iti faceau mai multe gauri decat ti-a dat mama natura...
Pai daca faceai asta, acum ne scriai de pe IP de Jilava, daca ai fi avut dreptul la acces la net.
Cum tot ce ai zis e o poveste, iti doresc sa n-o transpui niciodata in realitate. Nici nu vrei sa stii cum este privit la angajare un individ care a trecut pe la puscarie.

Daca politaii ti-ar fi taiat fata, ai fi avut dreptul sa le dai flash-uri, claxoane, ca sa-i opresti, ei ar fi oprit si ai fi discutat cu ei problema, in mod civilizat, fara bate si picioare in usa. Nu ai fi avut dreptul sa le ceri sa se legitimeze decat daca ar fi vrut ei sa faca asta fata. Daca n-ar fi oprit, ai fi sunat la 112 si ai fi comunicat evenimentul. Si gata.

This post has been edited by Laurentziu83: 17 Sep 2007, 15:39

--------------------
. . .
+
marksman
post 17 Sep 2007, 15:55
Post #69

Post mortem nihil est

From: sat

QUOTE(Laurentziu83 @ 17 Sep 2007, 16:33)
[...] Nu ai fi avut dreptul sa le ceri sa se legitimeze decat daca ar fi vrut ei sa faca asta fata. Daca n-ar fi oprit, ai fi sunat la 112 si ai fi comunicat evenimentul. Si gata.
*

ba da, avand in vedere ca agentul care te opreste este obligat sa se legitimeze. Asa orice neica-nimeni pune niste "blitz-uri" in proiectoare, scoate un baston reflectorizant pe geam si te opreste pe dreapta ca sa-ti ceara socoteala.

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Nick Ușor
User is online!Galerie FotoPM
+
Laurentziu83
post 17 Sep 2007, 16:08
Post #70

Membru autentic

Da, dar aici agentul e in ipostaza de simplu conducator auto, atata timp cat nu face uz de drepturile lui, nu cred ca poti sa-i ceri sa se legitimeze, la fel cum nu poti cere niciunui om obisnuit. De fapt poti sa-i ceri, dar el nu e obligat sa o faca.

--------------------
. . .
+
marksman
post 17 Sep 2007, 16:18
Post #71

Post mortem nihil est

From: sat

Daca nu e in exercitiul functiunii, nu-i poti pretinde sa se legitimeze. Insa odata ce isi declina functia intr-o terta situatie poti sa-i ceri sa se legitimeze si chiar daca nu e in orele de program trebuie sa se conformeze.

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Nick Ușor
User is online!Galerie FotoPM
+
Laurentziu83
post 17 Sep 2007, 16:38
Post #72

Membru autentic

Da, exact asta am vrut sa spun.

--------------------
. . .
+
alexd
post 17 Sep 2007, 20:19
Post #73

Membru incepator

Bravos Laurentziu! sunt total de acord cu tine. Povestea este cusuta cu multa ata alba, ceea ce ma face sa cred ca povestitorul este un pustan ce inca mai are vise umede. Pacat ca gandeste atat de impulsiv. Asta este nivelul de educatie mediu al tanarului din ziua de azi coroborat cu efectul desenelor de pe Animax, pline de violenta.

--------------------
+
Aleks
post 17 Sep 2007, 20:53
Post #74

membru corespondent

From: Iasi

Ba eu cred că totul e adevărat... dacă povestitorul e o beizadea. Numai cu această condiție nu m-ar mira absolut niciun amănunt al povestirii sale !

Din păcate, aceste beizadele fac toate aceste lucruri (și chiar multe altele, inimaginabile) fără a suferi nicio consecință a faptelor lor ...

Cred că nu sunteți atît de naivi încît să credeți în sintagme de tipul "egali în fața legii", "legea este pentru toți" etc. Nu înțeleg ce poate fi atît de incredibil în relatarea sus-pomenitului. Care-i problema ? "Organe", "autorități" ... ce-s alea pentru aceste personaje ?! Să fim serioși ...

Prin urmare, fabulație sau adevăr - asta-i întrebarea. Eu cred că a spus adevărul ... pînă la punctul în care a "dat bine" pentru el. E greu de imaginat la vîrsta lui tot acest scenariu "fabulos". Dacă mințea, nu se "tempera" la faza cu bîta și nici nu pomenea de reclamații (și chiar cu revenire a doua zi !... hm) sau de răspunsul poliției (cam fantasmagoric, n-am mai auzit de 10% din salariu pe un an, maxim 3 luni). Ar fi "mers" cu fabulațiile mult mai departe, fiți siguri.

Are, oricum, destul de puțină importanță de-i adevărată sau nu povestirea sa. Alexd și Laurențiu83 au dreptate în orice caz din punct de vedere al "criticii" faptelor în sine (reale sau inventate). Trăim, din păcate, într-o lume din ce în ce mai dominată de violență.

Doamne ajută ...

--------------------
Renault 11 86/GTX/F3NB718/1709/55/GPL BRC/AT90/STAG100 - 126.000 km
Am întrebat, n-am dat cu parul.
+
$$ilvviu
post 17 Sep 2007, 21:15
Post #75

Membru autentic

From: Roman/NT

BoomPunk lasa vrajeala ca patesti precum Pinochio.
Sau daca tot zici ca scena a fost filmata posteaza filmuletul. Alfel s-ar putea sa simti niste penalizari la reputatie, ca prea le infloresti.

--------------------
Renault Laguna Initiale 2002 - NT-97-SLR
Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX
+
deconectat
post 18 Sep 2007, 07:00
Post #76

Membru cu avatar de sezon

From: Brasov

n-am mai auzit de 10% din salariu pe un an
Stiai bine; codul muncii zice ca se da pe maxim 3 luni si, din cate stiu eu, se aplica si in politie.

Eu nu inteleg ce rezolva cei mai "nervosi" cu toata ura asta...Sincer nu cred ca ajungi mai repede acasa daca sari cu bata la cineva care a schimbat banda si a uitat sa semnalizeze.
Si in cazul unui accident e mai bine sa vorbesti frumos, chiar daca nu esti tu vinovat. Daca sari la ala cu bata, crezi ca mai vine dupa aia sa-ti semneze tie la asigurare daca tu l-ai fugarit cu bata? Si dupa aia sa vezi distractie cand trebuie sa-l dai in judecata ca sa-ti iei banii, cunoscuta fiind eficienta sistemului judiciar romanesc si frica romanilor fata de lege...

Acum cateva luni eram prin Sf. Gheorghe; mergeam cu vreo 40km/h pe o straduta. Erau 2 tigani in stanga mea; unul a traversat, celalalt a asteptat (nu era trecere). Accelerez sa nu ma astepte prea mult, iar el incearca sa-mi sara in masina (aveam geamurile din fata deschise). Nu a nimerit geamul si m-a lovit in usa din stanga spate. Am oprit sa vad daca e ok, dar nu am apucat sa ma dau jos din masina, ca a aparut amicul lui si a inceput sa-mi bata cu pumnii in usa si sa tipe ceva in maghiara. Deja lasasem frana de mana si aveam motorul destul de turat. Cand s-a aplecat in masina sa dea in mine, am plecat cat de repede am putut si nu m-am oprit pana in prima intersectie mai mare unde m-am uitat dupa o masina de politie si sa vad daca a patit ceva masina.
Crezi ca daca vei veni dupa mine cu bata voi proceda altfel?

--------------------
logan 1.6 8v ambition .
Ex. DSN Rapsodie
+
Laurentziu83
post 18 Sep 2007, 09:22
Post #77

Membru autentic

Faza cu bata merge cand il ameninti pe altul care la randul lui are 3 c***e, ca sare si ala cu pumnu si pocneste smecheria-n el. Eu aleg "the easiest way" in care blochez usile, daca am timp inchid geamurile si bag in viteza fara sa ma uit. Sa fie sanatos cu toata smecheria lui, de la mine s-ar putea sa o pateasca mai urat decat ar vrea sa-mi faca el mie. Si e legitima aparare aici, totusi.

--------------------
. . .
+
holograma
post 18 Sep 2007, 09:39
Post #78

Membru autentic

chestia cu legitima aparare e destul de greu de dovedit. s-ar putea sa cazi tot tu de fazan. si daca vine 1 nervos la tine si mai sari si tu...
ieri un nene n-a fost atent la iesirea din parcare si mi-a iesit in fata. l-am claxonat, omu a ridicat mana in semn de scuze, am comis-o, asta-i situatia, data viit voi fi atent. i-am facut semn sa treaca pt ca iesise cu juma de masina in calea mea si toata lumea a fost fericita.
dar cand e vorba de tigani sau scandalagii, mai bine pleci si nu te uiti in urma.

--------------------
Dacia Logan 2005 Laureate
+
Laurentziu83
post 18 Sep 2007, 14:00
Post #79

Membru autentic

Ma refeream la cazul cand tartanii se aseaza in fata masinii. Eu cuplez a 1-a si scart de pe loc indiferent de consecinte, nu astept sa-mi sparga vreun geam.

--------------------
. . .
+
paulp
post 18 Sep 2007, 15:00
Post #80

Bagator de seama!

Ieri era sa fac praf masina intr-un mos decrepit cu o dacie mai veche decit matusalem, care intrase pe rosu. Traiasca ABS-u ca nu l-am facut muci.
Ghinionu lui a fost ca aveam geamu deschis si i-am bagat toate rudele rapid in marche-arierre pina la rangu de maimuta antropoida, si? Mosu s-a uitat tot cretin la mine, eu am plecat ca aveam treaba, ca trebuia sa fiu cel putin cretin sa ii trag pumni in mecla si sa fac puscarie ca l-am omorit pe dobitoc si i-am facut mostenitorii fericiti.
Asa ca, calm domnilor, ca dobitoci sint destui pe lume.

--------------------
Fiat Linea Active, 2011 - PAD
+
mimunku
post 18 Sep 2007, 17:22
Post #81

Membru de rezervă

From: Românica

Adevarul e ca poti sa ti-o furi indiferent daca ai legea de partea ta. Eu am patit-o cu doi gypsy bauti care erau sa intre in mine desi eu aveam prioritate! Dupa ce am trecut de intersectia cu pricina, s-au tinut dupa mine vre-o 2 km cu claxoane si flash-uri, la urmatoare intersectie am oprit pentru a acorda prioritate, m-au dublat pe partea dreapta si s-au dat jos sa vina la mine. Eram in masina cu nevasta si copilul, asa ca am "calcat-o" fortand putin iesirea in intersectia respectiva. Atunci am realizat ca astia chiar aveau ganduri dusmanoase si am incercat sa scap de ei. Dupa alti 2-3 km cu ei in spatele meu, am ajuns intr-o zona unde era un targ de Sf. Maria si m-am parcat in fata unui grup format din 3 politisti si 2 jandarmi care asigurau ordinea pe acolo. Tupeu maxim la brunetu', a oprit si el in fata mea si s-a coborat din nou cu gura mare si a venit la mine. Am inceput sa fac scandal sa se prinda potera de "problema". Cu greu au reusit aia sa-l tina sa nu dea in mine.

Si acum partea cea mai tare, dupa ce le-am povestit politistilor incidentul, l-au lasat pe ala sa plece, desi au admis ca aveam dreptate!!!!!!!!! Pana la urma mi-a venit boala pe gabori, i-am intrebat cum e posibil sa-l lase sa plece in conditiile in care:
1. era vizibil ca gypsy era sub influenta alcoolului;
2. m-a amenintat si mi-a adresat injurii chiar sub ochii lor;
3. au admis ca eu aveam dreptate cu prioritatea.

Au zis ca ei nu pot face nimic, daca ma accidenta ala era OK, asa... m-au sfatuit sa merg la primul post de politie sa depun plangere. De parca ei erau figuranti pe acolo.

Trageti si voi concluzia smile.gif

Tara de kko

This post has been edited by mimunku: 18 Sep 2007, 17:39

--------------------
Dacia Săndel de Brasil 2009
Daca n-ar fi proștii, deștepții ar muri de foame (Camil Petrescu)
+
Aleks
post 19 Sep 2007, 08:59
Post #82

membru corespondent

Îmi cer scuze, dar eu le-aș fi cerut tuturor numele și gradul și i-aș fi reclamat pe ei pentru (in)atitudinea avută față de tine. Aveai dreptul s-o faci, pentru că "îți trebuie martori pentru reclamație". Apoi, depuneai reclamație (și) contra lor. Dîndu-și numele, devenea evident că au fost martori la toată "panarama" și atunci să văd cum își explicau (in)atitudinea.

Dacă doi agresori beți te pot amenința și înjura de față de polițiști și jandarmi, iar unul din ei mai conducea și mașina e clar că și-o luau polițaii de nu se vedeau ! Eu n-aș fi plecat fără "amănuntele" astea. Le arătam eu loc "reclamație la primul post"... Cel puțin la faza asta, au fost mai căcănari chiar decît agresorii !

Știu că-s (poate) puțin naiv cu (eventualele) sancțiuni pe care le-ar fi luat, da' măcar îi puneam puțin pe gînduri. Poate data viitoare, într-o situație asemănătoare, nu vor (in)reacționa la fel.

--------------------
+
mimunku
post 19 Sep 2007, 09:08
Post #83

Membru de rezervă

Ai perfecta dreptate, dar sti cum se intampla in situatii de genul asta. Incerci sa scapi cat mai repede de acolo... Mi-am dat seama abia peste cateva ore ca asa trebuia sa fac, deh, cand gandesti la rece este altceva smile.gif

--------------------
+
Aleks
post 19 Sep 2007, 09:18
Post #84

membru corespondent

Da, chestia cu adrenalina. Evident. Nu-i problemă, și eu am pățit-o - nu chiar la fel, dar pe-aproape. Poate că dacă nu ieșeai din mașină era mult mai evidentă agresiunea imbecililor ălora. Și poate că dacă sunai chiar de-acolo din mașină la 112 și le spuneai unde ești și cum se uită polițaii la tine fără să reacționeze, iar ar fi avut un oarecare "succes".

Gata, am încetat. wacko.gif Mai ales că tot chestiile astea mi le spuneam și eu după.

Dar de-atunci m-am jurat să-i ascult pe polițai. De cele mai multe ori, repetă papagalicește niște idioțenii care lis-au băgat sub caschetă pe la "școlile" și "perfecționările" lor periodice. Idioțenii - idioțenii, da' folositoare !

Chestia asta se poate întoarce împotriva lor fain frumos, numa' că ei, în tîmpenia lor, nu-și dau seama. Îndemnîndu-te (îndemnîndu-ne mai bine, că și eu am pățit-o) să depui reclamație la primul post de poliție își dau singuri cu tesla !

Numai că trebuie să respirăm adînc și să gîndim puțin cînd se-ntîmplă treaba asta. Dacă ni se limpezește sîngele, vedem mai bine și-i putem pune la locul lor cu ajutorul propriilor lor automatisme.

De-asta se-ntîmplă ce se-ntîmplă în țara asta, din cauza acestei disoluții a autorității. Poliția e alcătuită din personaje din desene animate care se mișcă drăguț în cadru, în timp infractorii sînt cît de poate de reali ! Cît despre chestia cu "atitudinea civică", ia să fi încercat cineva din tîrgul ăla să-ți sară în apărare ! Îl înhățau milițienii pe el, mai mult ca sigur...

Eh... Bine că s-a terminat cu bine, mai ales că aveai și familia pe lîngă tine...

--------------------
+
mimunku
post 19 Sep 2007, 10:11
Post #85

Membru de rezervă

Pai tocmai d-asta am iesit din masina, ca idiotul a venit la mine pe la portiera dreapta, fiindca politaii erau peste strada si era destul de greu sa-si dea seama daca asta imi lovea masina cu picioarele sau imi spargea geamul. Oricum a fost strategica miscarea mea, am incercat sa-i indepartez de masina in care erau sotia si copilul si sa atrag atentia asupra mea in fata politistilor. Eu cred ca am procedat corect pana la punctul in care am scapat din vedere sa retin numele politistilor si jandarmilor carora nu le-a pasat de mine.

Si nu m-am mai dus la nici o sectie de politie pentru ca nu-s fraier, imi dau seama ca aia mi-ar fi ras in nas dupa ce le-as fi spus ca nu am patit nimic, n-aveam masina lovita, nu aveam vanatai sau leziuni nici eu si nici familia, asa ca... in viziunea lor nu se intamplase nimic smile.gif Sti care ar fi fost atitudinea lor? "Hai dom'le, zi merci ca n-ai patit nimic, lasa-l incolo de nebun".

Credeti ca bat campii?!? Oricum doza mea de incredere in politie si justitie este foaaaaaarte redusa smile.gif

--------------------
+
Laurentziu83
post 19 Sep 2007, 15:53
Post #86

Membru autentic

Cat de adevarat....sad.gif

--------------------
. . .
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 5th June 2025 - 18:37
Forum Renault