Care pompa de frana e mai buna ?
![]() ![]() ![]() |
Care pompa de frana e mai buna ?
dr_mKe |
![]()
|
||
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|||
johnox |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 9 November 05 From: Craiova ![]() |
Alex, ai partial dreptate, numai cu garniturile, In teorie .....mai degraba iti arde dot3 garniturile din pompa decat dot 4, si BTW pe un bidon dot 4 de UZINA, scrie ca e compatibil cu TOATE tipurile de berlina, break, solenza, etc...sa nu compari dot 4 2+2 cu cel de uzina, varie motive....
eu am break din 97 cu pompa dublu circ. cu ICP, am schimbat dot 3 cu 4 si e o diferenta nu mare, ci imensa. 10x all ![]() |
--------------------
SEAT
Cordoba 1,6SXE
1997
- DJ-77-NOX Sad But True
|
|
amc |
![]()
|
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pompa simpla e mai buna, daca nu atunci pompa cu 4 conducte straina!(mai greu de gasit si mult mai scumpa).
Nu va fie frica de RAR, in orice situatie! |
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
ViperRS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 712 Joined: 20 September 04 From: Cluj Napoca ![]() |
daca pui pompa de frana de solenza pe dacie normala se leaga de tine cei de la rar? Ca la solenza nu prea am auzit lumea sa se planga de pompa.
|
--------------------
Dacia
1310
- cj Renault Laguna 1.9 dci 120 cp Expression 2004
|
|
mirceas |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 4 July 06 ![]() |
eu am folosit dot 4 o vreme si nu i-a facut bine sistemului de franare (se uzau prea repede garniturile etc.). am trecut pe dot 3 si de atunci nu numai ca frana tine bine, dar nici nu mai pierd o picatura de lichid. dar am si eu aceeasi problema, trebuie sa pun inapoi pompa dublu circuit daca vreau sa trec la anu' itp-ul.
|
--------------------
Astra 1.6
/ Ex-Dacia 1310 '84
/ Dacia 1310 TLX '89
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Probabil ai folosit DOT 4 pe garnituri care nu sunt compatibile. Te-ai gandit la asta ?
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
mirceas |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 4 July 06 ![]() |
sincer, nu, desi nu stiam ca exista diferente si aici. pur si simplu am luat cele mai bune garnituri pe care le-am gasit...
|
--------------------
Astra 1.6
/ Ex-Dacia 1310 '84
/ Dacia 1310 TLX '89
|
|
johnox |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 9 November 05 From: Craiova ![]() |
dr_mKe unde scrie pe garnituri ca sunt compatibile cu dod 3 sau dot 4?
eu nu am vazut.. ![]() |
--------------------
SEAT
Cordoba 1,6SXE
1997
- DJ-77-NOX Sad But True
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Nu scrie, sau scrie pe ambalaj, dar nu te poti lua LA NOI dupa asta. Doar daca stii sigur ca acele garnituri is de fartec sau cum se mai spunea, iei de import prin masurare.
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:16 |