targ vitan
![]() ![]() ![]() |
targ vitan
ANTIdacie |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 13 December 05 ![]() |
|
||
--------------------
Harb de dacie
1310
- DMITHEONE
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Foloseste SEARCH ca parca era pe undeva si un pret...
Incearca si la dezmembrari... |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
ANTIdacie |
![]()
|
Am gasit unul pe aici dar era cn3 si am zis ca daca tot fac o investitie sa fac pt unul cn4!Pe la ce dezmembrari ca nu prea le am!Stau in militari sti ceva prin zona?
|
--------------------
Harb de dacie
1310
- DMITHEONE
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai baiete arunci banii pe fereastra. De banii aia fa-o boboc la partea tehnica. Vezi ce imbunatatiri au mai facut unii si altii de pe forum la partea tehnica. Parerea mea acum e banul tau si tu hotarasti......
Si ca sa cauti in Targ Vitan vezi cum intrii in targ pe prima alee din dreapta mergi pana in capat si gasesti stanga dreapta ce cauti: astea sunt alea noi. Daca vrei SH tot in Targ Vitan te duci mult in stanga cum ai privi de la intrare in continuarea celor care vand cauciucuri sunt unii care vand pe jos. Am vazut pe acolo spoilere in stare foarte buna, faruri CN4 si probabil gasesti si carcase bord daca ai noroc. This post has been edited by ionutctn: 13 Nov 2006, 17:52 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
ANTIdacie |
![]()
|
Ce sa zi,nu pot spune ca partea tehnica e perfecta dar nu ma lasa nici in drum!As vrea sa am si eu putin mai mult confort in dacie daca se poate numi confort!Vreau sa am si eu caldura, sa arate si interiorul putin mai bine si de asta vreau sa ii schimb bordul!Eu am tipul vechi si pe deasupra mai e si crapat!
Ai dreptate cand spui ca e mai importanta partea mecanica si sunt constient de lucrul asta dar ce sa zic poate mi s-a pus pata sa o fac sa arate un pic mai bine! Oricum iti multumesc pt sfat si am sa ma mai gandesc! |
--------------------
Harb de dacie
1310
- DMITHEONE
|
|
against |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 17 February 06 ![]() |
mie imi place mai mult bordul model 92(nu stiu cn cat), decat rahaturile alea de cn noi.
arata de tot rasul.numai cand vad butoanele alea de centrala electrica...si luminile care lumineaza ceasurile... ![]() sunt curios daca aia care au proiectat bordul, au luat bani...sau au venit cu ei de acasa.la asa aspect... mai bine il modifici pe al tau.o aeroterma, alte ceasuri, o consola centrala, si il faci cum vrei. |
--------------------
bmw audi quattro
bmw audi quattro
- CT 00 OOO
|
|
electric |
![]()
|
in cautare de informatii Group: Members Posts: 403 Joined: 18 September 05 From: Bucuresti ![]() |
ca sa pui bord + aeroterma CN te va costa destul de mult si va trebui sa faci destul de multe modificari , si vei avea surpriza sa vezi ca aeroterma nu se imbina cum trebuie sub bord sau ca articulatia stergatorului iti va atinge de carcasa aerotermei. vrei caldura in plus puneti o aeroterma suplimentara , si fa ca cea originala sa bage cum trebuie.
|
--------------------
dacia
Logan
2012 [COLOR=red][SIZE=7][B]
|
|
ANTIdacie |
![]()
|
Deci eu am o dacie din 86!Esti sigur electric ca o sa apara prb care le-ai enumerat,ca daca e asa ma potolesc!Si eu am ceasurile vechi fara turometru ai idee se potrivesc pe borduri-le astea cn4?
|
--------------------
Harb de dacie
1310
- DMITHEONE
|
|
KTC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 341 Joined: 3 May 06 From: BUC -IF ![]() |
Ceasurile vechi fara turometru se potrivesc 100% in Bordul CN4
Si eu am dacie din 86 si am schimbat bordul cu ceva mai nou si nu a fost problema. In schimb daca iti pui ceasuri cu turometru atunci cam trebuie sa schimbi partea electrica pt ca difera mufele de conectare. |
--------------------
Dacia
1310
`85 (54cp)
- IF 75 KTC BMW 325i `93 (192cp) - B 95 KTC
|
|
ANTIdacie |
![]()
|
de unde ai luat bordul ktc?
|
--------------------
Harb de dacie
1310
- DMITHEONE
|
|
electric |
![]()
|
in cautare de informatii Group: Members Posts: 403 Joined: 18 September 05 From: Bucuresti ![]() |
daca pui doar bordul fara aeroterma nu o sa intimpini probleme prea mari dar daca vrei sa montezi si aeroterma de cn atunci ai de munca si va trebui sa faci destule modificari.
|
--------------------
dacia
Logan
2012 [COLOR=red][SIZE=7][B]
|
|
ANTIdacie |
![]()
|
Va multumesc pt raspunsuri!Sa vad acum cum stau cu banii si ce o sa aleg prima oara sa imi iau!
|
--------------------
Harb de dacie
1310
- DMITHEONE
|
|
ANTIdacie |
![]()
|
Mai am si eu o intrebare:pe la cat vin cei cu piese second hand in vitan?
|
--------------------
Harb de dacie
1310
- DMITHEONE
|
|
autom |
![]()
|
![]() membru pompier Group: Members Posts: 1.198 Joined: 8 January 05 From: Bucuresti-sa traiesti!!!! ![]() |
Vin ,,baietii,, pe la 7-8..........
Cu respect, |
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
ANTIdacie |
![]()
|
Mulutmesc!Si tot atunci poti sa si intri?Cat mai e intrarea ca nu am mai fost de vreo 2 ani?
|
--------------------
Harb de dacie
1310
- DMITHEONE
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
@Antidacie,intrarea e 3 Ron.
|
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
ANTIdacie |
![]()
|
multumesc mult!
|
--------------------
Harb de dacie
1310
- DMITHEONE
|
|
Ice-Q |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 27 November 06 ![]() |
Am deschis un topic cu targul vitan si am pus niste intrebari si mi a fost inchis ca ar mai exista inca unul asa ca o sa postez aici ::
In acest targ vitan gasesti niste spoilare fata spate niste praguri eventual prelungiri poate si un elon ? si cam la ce pret ar ajunge fiecare piesa in parte ? nu sunt din bucuresti si de aceea nu vreau sa fac un drum degeaba pana acolo (pentru o Dacie) |
--------------------
Dacia
1310
-
|
|
ANTIdacie |
![]()
|
Eu nu am ajuns sapt trecuta, dar din ce imi mai aduc eu aminte de acum 2 ani se gaseau asa ceva si de ex o bara din fata era cam 500 de mi iar in magazin cam 1,2 mil!
Unele mai sunt reparate (lipite +vopsite)!Poate vine cineva cu niste informatii mai recente! |
--------------------
Harb de dacie
1310
- DMITHEONE
|
|
randomm |
![]()
|
![]() Ex Dacia owner Group: Members Posts: 216 Joined: 27 June 06 From: Iasi ![]() |
QUOTE(Ice-Q @ 28 Nov 2006, 09:01) In acest targ vitan gasesti niste spoilare fata spate niste praguri eventual prelungiri poate si un elon ? si cam la ce pret ar ajunge fiecare piesa in parte ? nu sunt din bucuresti si de aceea nu vreau sa fac un drum degeaba pana acolo (pentru o Dacie) Nu se merita sa iti iei body kit din magazin sau din targ. In targ gasesti mai ieftine, dar nu noi, sau daca sunt noi au defecte. Eu inainte sa imi iau spoilere si praguri am mers in toate magazinele de piese din oras. Pt combinatia spoiler fata + spoiler spate + praguri, cel mai ieftin ieseam la 4.8 milioane si asta cumparand pe bucati din mai multe magazine. Cu 6 milioane mi-am facut comanda de body kit custom, din fibra de sticla si cel putin la ora actuala, Dacia mea, dpdv al look-ului e unicat in Iasi. |
--------------------
Opel
Astra G
2000
- BT-03-TBF
|
|
ANTIdacie |
![]()
|
Pai aici in buc in vitan le iei la jumatate de pret sa zic, poate si mai ieftin(nu pt cele noi)!Eu cum am zis nu prea am mai fost pe acolo in ultimul timp!Nu cred ca baiatul daca se interesa de targ are sa dea 6 mil pe unele din fibra!Poate vine cineva cu niste preturi mai recente!
This post has been edited by ANTIdacie: 30 Nov 2006, 17:59 |
--------------------
Harb de dacie
1310
- DMITHEONE
|
|
Ice-Q |
![]()
|
Nu prea ma incanta ideea de a da 6 milioane, poate as da ! dar la mine in oras nu exista asa ceva
![]() |
--------------------
Dacia
1310
-
|
|
Alex 23 |
![]()
|
![]() Dacia 1300, cea mai buna alegere!! Group: Members Posts: 1.436 Joined: 2 October 06 From: Drumul Taberei ![]() |
Ice Q mergi in Vitan si ai sa vezi ca-ti vei gasi si spoilere si praguri si prelungitoare si tot ce nu-ti trece tie prin minte gasesti acolo!Du-te acolo si ai sa ramai ca la dentist cate vei vedea.O sa vrei sa le iei pe toate!
|
--------------------
Dacia 1300/1310/1410
1972/1972/1982/1990/1991/1992
KXI WRB YJM DOZ PMC MRD
- 8-B 4746/8-B 7768 Dacia 1300, cea mai buna alegere!!
|
|
Ice-Q |
![]()
|
OK mersi mult. Saptamana viitoare poate imi fac un drum si sa vad ce gasesc.Va anunt !
|
--------------------
Dacia
1310
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:06 |