Autocolante Renault F1 & altele, pentru a ne personaliza renault-ul
![]() ![]() ![]() |
Autocolante Renault F1 & altele, pentru a ne personaliza renault-ul
AlexC |
![]()
|
||
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|||
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
Vreau si eu cu scrisul pe negru, doua pentru semnalizare si unul pentru spoilerul fata.
|
--------------------
Renault
MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion
Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Vreau si eu un set pe negru...
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Stickere noi voi mai face dupa jumatatea lui iulie. Anunt atunci cand sunt gata exact.
|
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
|
|
RazvanTRS |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 1 June 08 From: . ![]() |
AlexC....crezi ca ai putea trimite si prin posta 2 seturi pana la iasi--- ramburs eventual ,,sau vedem noi ???? (2fata 4lateral 2spate----pe cele 2 culori) astept un raspuns.
am o intrebare .... setul contine si dungile alea galben albastre care vin pe spoiler?> ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
AlexC |
![]()
|
Vineri vin noile stickere, atat pe alb cat si pe negru! O sa vin cu ele la intalnirea de la Bucuresti, daca tot trebuie sa dau de baut in cinstea urmasilor (
![]() Variante de culori: - Alb cu Galben (Pantone 130V) si Gri (Pantone 430V). Recomandat pentru masinile inchise la culoare. - Negru (Pantone 433V) cu Galben (Pantone 130V) si Gri (Pantone 430V). Recomandat pentru masinile deschise la culoare. Cine vrea prin posta sa imi dea PM cu adresa si va trimit si contul unde sa virati imensa contravaloare ![]() This post has been edited by AlexC: 15 Jul 2008, 15:25 |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
|
|
RazvanTRS |
![]()
|
1 set negru eu
|
--------------------
.
.
.
|
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
1 set negru si eu
|
--------------------
Renault
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Ai pm de la mine pt un set alb.
|
--------------------
R
M
8
- B
|
|
Wolverine |
![]()
|
Acuma vin si eu cu o intrebare tampita, la jetul de la spalatorie se iau cumva, daca se ia vopseaua de pe banouri
![]() Cei care aveti deja cum procedati la spalatorie? This post has been edited by Wolverine: 15 Jul 2008, 18:47 |
--------------------
Renault
|
|
dan22y |
![]()
|
Eu am achizitionat un set prin primavara si pot spune ca la spalatorie nu am avut nici un fel de problema cu jetul de apa, asa ca poti sta linistit.
|
--------------------
R
M
8
- B
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Wolverine>>Nu se ia autocolantul la jet...Iar cu luatul vopseaua de pe bandouri se poate...Numai daca prietenii si-au facut ''lucrarea'' la cel mai nepriceput vopsitor...eu am un bandou vopsit la serus..pe vremea cand erau vestiti pentru ''sarit vopsea'' si este impecabil...
This post has been edited by MHY: 15 Jul 2008, 18:57 |
--------------------
------
------
------
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
@wolverine: Cei care nu au probleme cu dezlipitul autocolantelor stii ce-au facut??...au curatat si degresat foarte bine zona pe care s-a aplicat autocolantul!
La o adica si temperatura ambientului e importanta cand se efectueaza operatiunea. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
Wolverine |
![]()
|
MHY: si eu mi-am vopsoit bandourile la apan si am avut probleme cu unul, si iti pot zice ca si prieteni mei au facut vopsirea in service autorizata, dar norocul fiecaruia.
hellcat: legat de curatat zona si degresat stiam, nu era vb ed anti reclama, deja i-am zis lui alex sa-mi trimita un set, doar vreau sa stiu cum sa-l pun in cele mai bune conditii sa nu-i mai zic lui alex sa-mi faca inca un set in 2 luni. Atata tot. Legat de degresat cu ce sa degresez zona(orice solutie e oke?), si cu temperatura sa inteleg ca mai bine ar fi sa le aplic seara sau dimineata? |
--------------------
Renault
|
|
AlexC |
![]()
|
Nu trebuie sa pregatesti masina ca la NASA. Cel mai bine aplici stickerul dupa ce speli masina, la o temperatura normala (acuma ca e vara e bine sa eviti tempraturile de peste 30 grade).
|
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Wolverine>>nu conteaza ca este service Renault sau nu..conteaza cum iti face ''lucrarea'' : in bataie de joc,in nestiinta de cauza,rasol....sau mai rar....cu profesionalism...On : eu zic sa degresezi bine zona inainte sa aplici autocolantul...si 6 ore sa l feresti de ploaie sau soare direct... (am avut si eu un alt tip de autocolant care avea instructiuni)
![]() This post has been edited by MHY: 15 Jul 2008, 19:16 |
--------------------
------
------
------
|
|
Wolverine |
![]()
|
AlexC, MHY: Multumesc frumos.
E prima oara cand pun pe masina si nu vreau sa iasa prost. |
--------------------
Renault
|
|
Coro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 18 May 07 From: Bucuresti ![]() |
subscriu la un set negru
![]() |
--------------------
Renault
MEGANE 1.5 dCi
2008 EXTREME Renault Safrane 2.0 Vi 1993 RT BVA
|
|
chitsro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.192 Joined: 4 August 07 ![]() |
stikere cu forum.reno.ro unde gasesc?
|
--------------------
BMW
320D
Steptronic
|
|
M i h a i |
![]()
|
La semit
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
AlexC |
![]()
|
Azi au plecat in tara 4 seturi: Iasi, Galati, Gaesti si Bistrita
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
|
|
RazvanTRS |
![]()
|
Multam fain ! Deabia astept sa vina
![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
duucuu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 20 October 07 ![]() |
Salutare vreau si eu un set pe alb cu galben
![]() |
--------------------
Renault
Megane1
2003-1.9 dci
|
|
AlexC |
![]()
|
Daca esti din Bucuresti ne vedem de luni incolo sa ti-l dau, iar daca esti din provincie da-mi adresa unde vrei sa le primesti. Nu le scrie aici, foloseste PM pentru asta.
|
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
|
|
duucuu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 20 October 07 ![]() |
sunt din bucuresti
![]() 25 Jul 2008, 17:53: de marti nu mai sunt in bucuresti ![]() 25 Jul 2008, 17:54: trebuie sa plec si ma intorc peste 10 zile ![]() This post has been edited by duucuu: 25 Jul 2008, 17:54 |
--------------------
Renault
Megane1
2003-1.9 dci
|
|
Wolverine |
![]()
|
AlexC: La mine au ajuns. Mersic.
|
--------------------
Renault
|
|
AlexC |
![]()
|
Ma bucur ca au ajuns.
Alte plicuri au plecat azi la Vaslui, Brasov si Cernavoda. Nu am luat azi stickerele albe, le iau maine. duucuu, ai un set rezervat, se pare ca il iei cand vii din vacanta ![]() |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Mersi mult AlexC, abia astept sa ajunga !
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
Wolverine |
![]()
|
AlexC: le-am si pus pe masina vin super.
Facute foarte misto stikerele. Multumesc inca o data Alex. |
--------------------
Renault
|
|
dan22y |
![]()
|
Si la Bistrita a ajuns cu bine autocolantele, mersi mult.
|
--------------------
R
M
8
- B
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:33 |