Sper sa nu ma huliti, Consum logan 1.4 mpi
![]() ![]() ![]() |
Sper sa nu ma huliti, Consum logan 1.4 mpi
DFA |
![]()
|
||
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.561 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
|
||
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|||
michaelthefirst |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 2 August 06 ![]() |
Confirm si eu ca de cand a dat frigul - e si mai aglomerat prin oras si am observat o crestere a consumului. Frigul si traficul au influente esentiale!
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
2006 E important sa iti doresti imposibilul!
|
|
ilciov |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 4 February 06 From: Bucuresti ![]() |
salutare.de cand am luat ambition de 1.6(are 1 saptamana) tind sa cred ca am gresit , si trebuia sa iau diesel,dar...in oras unde lucrez,mai exact unirii ,dimineata fac 15 min max, iar seara acelasi drum(unirii - big) ajung si la 40-60 min si consumul este 12.5-13.3 l% si masina are doar 200 km; am inteles ca se mai lasa SPER...dar ce sa fac..am ales motor mare...in rest toate bune...cu dsn meu aveam consum de 9 in oras in aglomeratie maxima fara ac,deci nu tre sa ma surprinda..dar cu frig si aglomeratie..ma astept sa creasca consumul la iarna...Bafta
|
--------------------
DACIA
LOGAN
AMBITION 1.6 MPI, 2006 / megane 1.6 16v 2008
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Parerea mea e ca 200 Km sunt mult prea putini pentru ca sa tragi o concluzie corecta referitoare la consum.
E simpatica relativitatea afirmatiei tale : [ ...dar ce sa fac..am ales motor mare... ] ![]() Dupa unii, un motor de 1.6 nu intra nici macar in categoria de motorizari entry level. Ce ti-e si cu relativitatea aceasta ... ![]() This post has been edited by paul_p: 10 Nov 2006, 23:01 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
mih95 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 22 October 05 ![]() |
Am citit topicul si m-am linistit. Si eu am consumul crescut in ultima jumatate de luna 10,7 l/ 100km (200 km parcursi in ciclu urban). Oricum daca va incalzeste cu ceva,.... si in Craiova traficul a devenit infernal, asa ca.... Imi aduc aminte ca la berlina pe injectie, pe timp de iarna, consumul nu scadea in oras sub 13l /100Km. Eu am ajuns la concluzia ca datorita distantelor scurte parcurse de mine, cel putin in oras si timpul de functionare max 15-20 minute pana la serviciu motorul nu se incalzeste suficient, pe timp de iarna , astfel incat randamentul acestuia este ceva mai scazut in conditiile de mai sus.
|
--------------------
.
.
.
|
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
|
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Motor 1.6 : vara 9,6 L cu AC acum a crescut la 10,6 L (fara AC
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(dydycom @ 3 Nov 2006, 01:57) stimati colegi...subscriu la cresterea consumului cu cel putin 1l% dar cred ca totul se reduce la vreme...presiune Atmosferica...temperatura....etc Mi-a recomandat mecanicu' sa pun un carton in fata...dar imi e cam frica sa nu ma coste mai mult o garnitura de chiulasa decat 1l% in plus Ca sa nu mai vb de trafic...pt ca autorul se refera la aceleasi conditii de mers...de ex in afara Buc. la 100km/h.....vara imi ia x.x% iar acum1-1,5+X.x% Apropo de acel ne-MECANIC ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 05:05 |