jandarmi, cei mici si fara bac
![]() ![]() ![]() |
jandarmi, cei mici si fara bac
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Da
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
Crisplant |
![]()
|
![]() Membru cu vechime Group: Members Posts: 51 Joined: 1 September 05 ![]() |
Am citit in evenimentul zilei un articol despre seful jandarmeriei...
http://www.evz.ro/article.php?artid=279918 si un alt articol in Gandul http://www.gandul.info/articol_20351/zeci_...cu_mistria.html Grav, dupa parerea mea Stie cineva mai multe decat scriu cei de la ziar? |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 MPI
noiembrie 2005
- B.028877
|
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
Mai multe stiu cei de la DGA, o sa le aflam si noi cat de curand.
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Degeaba aflam noi curand. Nea Silicon asta va cadea tot in picioare.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Crisplant |
![]()
|
![]() Membru cu vechime Group: Members Posts: 51 Joined: 1 September 05 ![]() |
Salut si un La multi ani mai intarziat.
Nu a inceput bine anul ca iata la Jandarmerie un nou scandal de coruptie: http://www.gardianul.ro/2007/01/06/evenime...589.html#c18701 Ce parere aveti? Cunoasteti cazuri asemanatoare? A, apropos de titlul topicului: Jandarmii cei mici si fara bac Acum nu mai exista cei mici si fara bac. I-au dat pe toti afara, dar au angajat altii cu bac... Oare cei noi sunt mai buni sau mai destepti decat aia fara bac care tocmai si-au facut bocceluta? |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 MPI
noiembrie 2005
- B.028877
|
|
guliver |
![]()
|
Stai linistit ca zilele lu Sili sunt numarate.
Mult rau a facut la viata lui si o sa-si primeasca ceea ce merita. |
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
"Trebuie sa recunoastem ca si in cadrul jandarmilor sunt ofiteri care au terminat Facultatea de Jandarmi din cadrul Academiei de Politie. Acestia se ridica deasupra celorlalti care au urmat traseul ocolitor, dar au aceleasi frustrari sau poate chiar mai multe cand vad ca sunt egali cu unii care au batut mingea la varsta adolescentei, iar pe la 25 de ani au terminat un liceu la seral."
Stai linistit si cu parerile despre astia. De ex. eu am facut armata la Academia de Militie si aveam acolo un comandant de companie ofiter jandarm (Musat e numele lui) cu Academie (evident) si era un mare idiot care batea in stanga si in dreapta cand avea el chef. Un mare frustrat ajuns in Bucuresti de la coada vacii de unde se agata harta in cui si avea boala pe toti cei care erau din Bucuresti. Mai avea si un "catel" de subofiter tot jandarm (acum a ajuns omu' ofiter) si ala alt neandertal. In rest despre jac-ii fara bac..mare branza BAC-ul asta pe care il ia oricine da spaga. Eu as considera mult mai util un test de inteligenta complex - caz in care ar ramane cam 20% din jaci. |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
guliver |
![]()
|
Mai omule, nu trebuie sa generalizam. Faptul ca tu ai dat peste un idiot sau mai multi asta nu ii aduce pe toti in aceeasi oala.Cum a zis cineva pe aici sunt ofiteri de jandarmi foarte capabili dar, care, din pacate pt. jandarmerie, pleaca pe capete.
Nu toti sunt hoti si spagari. |
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
---Cum a zis cineva pe aici sunt ofiteri de jandarmi foarte capabili dar, care, din pacate pt. jandarmerie, pleaca pe capete.
Nu toti sunt hoti si spagari. ----- Foarte adevarat. Cunosc. |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Eu nu am zis ca toti sunt asa..unul dintre verii mei e jandarm ofiter si celalalt e politist tot ofiter si sunt meseriasi si cu capu' pe umeri. Iar eu spun din experienta despre cei 20% ca m-am plimbat si pe la jro si prin sri so..trust me.
|
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Intotdeauna politistii si jandarmii pe care-i cunoastem sunt corecti!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:11 |