huruit dsn, huruit
![]() ![]() ![]() |
huruit dsn, huruit
drg_p |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 1 November 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
sn
2001
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu recomand o cautare pe forum dupa "frecventa de rezonanta" a esapamentului
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine sã mã înºel din prea multã suspiciune decît din prea multã naivitate. - Cristoiu
|
|
moshulik |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 189 Joined: 12 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Ai refacut unghiul de convergenta dupa ce ai schimbat capatul de bara ? Aproximarea cu numaratul turelor la infiletare nu prea e valabila, o jumatate de tura de filet modifica aproximativ cu 5-8 mm cota de convergenta. E posibil deci ca acum rotile sa calce putin altfel decat inainte si de aici cauciucurile sa produca zgomot.
In general, totusi, huruit dau doar rulmentii. In faza incipienta, in functie de zona de pe circumferinta unde este afectat rulmentul, huruitul se manifesta doar in anumite situatii - in sarcina usoara, in franare usoara, pe viraj (rulmentii de pe spate au doua randuri de role care merg pe "track-uri" inclinate expuse diferit la sarcina in functie de viraj). Iti recomand mai intai sa verifici cota de convergenta a rotilor fata, chiar si cu ruleta - |
--------------------
skoda
octavia, am avut DSN, oltcit.
2003
- b-etc-etc Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
|
drg_p |
![]()
|
Am facut si geometria computerizata dupa schimbarea capatului de bara. Doar ca roata stanga cica nu sta dreapta... orice i-ai face. Mi-au zis ca ar trebui schimbate amortizoarele fata. (O sa fac asta in curand). Inainte de a face geometria tragea dreapta, dupa trage stanga... |
--------------------
dacia
sn
2001
|
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca este huruit este chiar rulment .... ca sa te convingi ca nu sunt rotile ridic-o pe cric si invarte de fiecare roata in parte .... daca este rulmentul dus huruie....desi daca spui ca atunci cand nu mai accelerezi nu se mai aude inclin sa cred ca este rulment din cutie...
|
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.248 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Simptomul descris este identic cu ce am avut eu.... adica planetara stinga dusa!
Dupa ce a inceput sa uruie, la vreo citeva saptamini (cca 1500KM ) a inceput sa si bata! Se pare ca nea mecanicul ala avut dreptate! PS! Nu cumva odata cu uruitul simti si o foaret usoara vibratie in pedale?! Rulmentul uruie si cind iei piciorul de pe acceleratie! |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Aºılırsa |
|
drg_p |
![]()
|
Simt si un fel de tremurat in pedale.
Cu rotile in aer nu se aude nimic, nu cred ca e rulment. Mecanicul a zis ca e planetara dupa ce a mers cu ea. Cica atunci cand accelerezi planetara e fortata si de aia se aude... Asa ca nu stiu ce sa fac. Sa le reconditionez / schimb? Sau e altceva? |
--------------------
dacia
sn
2001
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Dacã ar fi planetara (nu imposibil totuºi), ar trebui s-o auzi ºi la plecarea de pe loc, nu numai la turaþii mari. Este mai degrabã plauzibil ce-a spus klaus.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supãrat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
drg_p |
![]()
|
Aud la turatii mici (cam 2000 de ture) in vitezele 3 si 4, pe accelerare.
|
--------------------
dacia
sn
2001
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.248 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu reconditiona! Nu mai fac aia treba buna... au prea multi clienti!
Inlocuieste-o! Desi costa cam cit trei "reconditionari" |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Aºılırsa |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 13:12 |