ZGOM "fluiera" la viteze mai mari, (antena radio)
![]() ![]() ![]() |
ZGOM "fluiera" la viteze mai mari, (antena radio)
dariusboom |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 18 October 04 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan prestige
2007
- B-60-NRW
|
|||
Lucian123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Sa te uiti cum este pozitionata antene. Daca aceasta este ridicata, produce un vajait de te sperie. Eu am fost cu ea la service pe tema asta. Se pare ca stiau de problema pentru ca primul lucru m-a intrebat cum este asezata antena. Dupa de am lasat-o mai jos (cat de mult s-a putut) nu s-a mai auzit.
|
--------------------
DACIA LOGAN
Laureate 1.4 Rosu
- B40XXX
|
|
dariusboom |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 18 October 04 ![]() |
QUOTE(Lucian123 @ 21 Dec 2004, 12:06) Sa te uiti cum este pozitionata antene. Daca aceasta este ridicata, produce un vajait de te sperie. Eu am fost cu ea la service pe tema asta. Se pare ca stiau de problema pentru ca primul lucru m-a intrebat cum este asezata antena. Dupa de am lasat-o mai jos (cat de mult s-a putut) nu s-a mai auzit. Multumesc mult, intr-adevar ai avut dreptate!!!Acum nu mai fluiera!!!! |
--------------------
dacia
logan prestige
2007
- B-60-NRW
|
|
Lucian123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA LOGAN
Laureate 1.4 Rosu
- B40XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 23:44 |