Stergator pe spate, Se poate sau este o absurditate
![]() ![]() ![]() |
Stergator pe spate, Se poate sau este o absurditate
cosmin_2300 |
![]()
|
||
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|||
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai nu se poate ca ai luneta mica ...stergatorul de nova este foarte mare si acopere mult din luneta .... si defapt nu este primul model de nova .... dar este varianta T ca fata si interiorul este de DSN dar este model brek si s-au fabricat pana prin 98 primul model a fost prin 95 daca stiu eu bine si avea si alte faruri
|
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
dandrei |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 13 December 04 ![]() |
Recunosc ...este foarte urata...dar e mare nevoie de el...eu asa zic...si ...daca stie cineva cum sa ma ajute sa imi ia-si fii recunoscator...chiar vreau sa imi pun ...mi se pare o necesitate,mai ales ca luneta este mare...ar fii de minune daca ar stii cineva cum se face...multumesc...
|
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Hai sa ii punem si niste stergatoare dalea mici la faruri ! Ce ziceti ? Astept mistouri ...
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Si niste stropitori la jante...ca deh, se murdaresc repede.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
YO4RLP |
![]()
|
![]() membru radioactiv Group: Members Posts: 331 Joined: 20 December 05 From: Galați ![]() |
QUOTE Hai sa ii punem si niste stergatoare dalea mici la faruri ! Ce ziceti ? Astept mistouri ... Și la numerele de înmatriculare. Mai ales când ieși de pe o uliță, după o ploaie. |
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
- GL-06-EAF Cine vrea, găsește posibilitați; cine nu vrea, găsește scuze.
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Vad ca deja o dati in diverse si deja sunteti offtopic.
Consider ca daca cineva, intr-adevar dorea sa isi faca aceasta imbunatatire la masina, nu statea asa mult ma barfa pe aici si punea accent pe partea practica. Deci, daca vrei stergator pe spate, te duci la un magazin auto (pentru marca de la care ai ales stergatorul) si il cumperi. Montarea este destul de simpla si necesita mai multa perspicacitate decat cunostiinte. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Da ce te-ai enervat asa de rau free_fiber glumeam si noi daca nimeni nu vine cu o idee mai indrazneata, ca poza aia cu Nova e circ. Sti cum e cand isi face unu o modificare si iese misto, hop si ceilalti fac dupa el, asa ca: Cine sparge gheata ?
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu m-am enervat absolut deloc, Bolidu.
![]() This post has been edited by free_fiber: 15 Nov 2006, 10:31 |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
dandrei |
![]()
|
nu s-a enervat el...m-am enervat eu...daca aveti chef de glume va rog sa faceti un offtopic...ms...dar n'am nevoie de parerile voastre...
|
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Mai, care mai sunteti interesati, am vazut azi un Nissan(cred) model d-ala patratos si vechi...avea stergator pe spate...si stiti voi unde era strecurat??? Trecea prin luneta! Arata misto da e foarte greu de facut...daca nu imposibil.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
bolidu |
![]()
|
"Trecea prin luneta" asta cum mai vine ??
![]() |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
dandrei |
![]()
|
adica e luneta gaurita...sus sau jos...pe mijloc...si iese stargatorul pe acolo..../:)...mi se pare ca si c3 are...si peugeot 407 ...
|
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Copiati modelul de la masinile enumarate mai sus. Si 206 are fix la fel, tot prin luneta. Cred ca ar fi singura solutie estetica pe care o puteti lua in calcul.
|
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Si ... cum faci tu gaura in luneta fara sa o spargi ?
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Sincer?! Nu m-am gandit...dar daca ei o pot face noi de ce nu!?
Daca fac rost de un aparat foto, va pun la dispozitie niste poze cu stergatorulul de pe luneta lui 206 poate va faceti o idee. |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Nu cumva luneta se fabrica , cu acea gaura ?
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
dandrei |
![]()
|
este posibil sa se fabrice :-?...adica...mai mult ca sigur...chestia e ca ...cu dam noi gaura?:-??...si unde o dam...ca jos e polita aia ...si mie sa nu incurce motorasul ala.M-am la haion...pe dinauntru...si am vazut pe mijloc...o gaurica rotunda...perfecta pt locul stergatorului...dar mi-e cam frica sa dau gaura in haion...sa nu rugineasca in timp...:-ss
|
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|
Cr|sTy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 8 June 05 From: Constanta ![]() |
daca ai avea un hayon de rezerva..sau macar unul lovit pe care sa nu`l folosesti..ai putea sa te risti sa faci experimente...altfel nu prea ar vrea nimeni
|
--------------------
Seat
Leon 2.0TDI 140cp
2006 Sport-Up Ex: Dacia Solenza 1.9D 2004 Confort
Don`t follow me! I don`t know where I`m going... |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
dandrei |
![]()
|
adica...dau gaura...pun vaselina ...motorasul...cu tot cu stergator...si...nu rugineste?:-\........sincer nu am auzit...
This post has been edited by dandrei: 23 Nov 2006, 09:32 |
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
daca chiar se insista.. uitati cum arata una reala.. da nu cu stergatoare duble.. sau alte prostii:
http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Atta...e=post&id=32575 |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
dandrei |
![]()
|
eu ma gandeam la ceva putin mai mare si pus pe mijloc...
|
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|
fpeter80 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 11 February 07 ![]() |
salut
parerea mea este ca se poate face cu stergator de pe Renault R21 Hatchback inca nu am incercat pt ca nu am circulat inca prea mult cu slz poate ma puteti ajuta: ce tip de macarale sunt folosite la geamurile din fata pe slz? |
--------------------
1.Dacia 2.Renault
1.Solenza 2. R21
1. 2004 confort 2. 1990 Hatchback
- AB-05-FPO
|
|
anecula_08 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.871 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Europa cu AC - 1.4 MPI / Renault Laguna 2
Facelift - 1.6 16v / Dacia Logan Stepway - 1.0 TCE
|
|
AdiZ |
![]()
|
![]() Membru' Citit Group: Members Posts: 313 Joined: 2 November 06 From: Zalau ![]() |
Nu m-am gandit niciodata la varianta asta, pentru ca sincer, nu are nevoie Solenza de asa ceva. Eu, cel putin, nu am probleme de vizibilitate din cauza mizeriei... nu e ca la golf/focus/.... la care daca nu ai stergator, nu vezi nimic pe o vreme ploioasa. E o imbunatatire intr-adevar, dar fara folos( parerea mea).
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
- TBR La inceput de drum. (in a face din Solenza masina)
|
|
augustin87r |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 18 June 06 From: Rm.Valcea ![]() |
Fostul proprietar ii montaje o jaluzea in spate si noaptea vedeam niste lumini descompuse in mii de raze. Cand ploua mult si ma deplasez, se incetoseaza imaginea, adica nu se vede cristal, dar imi dau seama de ce e in spate. Vad o masina nu ce tip si ce numar are.
Interesanta solutia Rain X. O sa caut si eu... |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003
|
|
anecula_08 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.871 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Pe mine m-ar tenta sa pun asa ceva
![]() This post has been edited by anecula_08: 25 Oct 2010, 17:05 |
--------------------
Dacia Solenza
Europa cu AC - 1.4 MPI / Renault Laguna 2
Facelift - 1.6 16v / Dacia Logan Stepway - 1.0 TCE
|
|
bnedea |
![]()
|
![]() Bogdan Group: Members Posts: 354 Joined: 3 March 09 From: Bucuresti ![]() |
M-am gandit si eu la stergator pe spate, mai ales ca am un nissan din 1985 cu stergatorul de luneta functional.
Problema este ca motorasul de la stergator nu are loc intre ranforsarile tablelor de la hayon asa cum e la nissan. Asadar va ocupa loc in plus in portbagaj. suprafata orizontala a hayonului va cobori cu 6-8 cm si daca ii pun si masca (sa nu imi murdareasca lucrurile din portbagaj cu vaselina) va cobori inca un cm. Nu m-am hotarat inca cine e mai pretios, spatiul din portbagaj sau stergatorul lunetei doar pe timp de ploaie. |
--------------------
dacia
solenza, clima
2004 1.4MPI Join the dark side, we have cookies!
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Imi venise de mult ideea asta insa am renuntat din cauza problemelor ce puteau sa apara... rugina in jurul gaurii date, apa in portbagaj daca nu era etansat bine,etc. Sunt mai multe modele de renault vechi ce au stergator la luneta insa trebuie facute ceva calcule inainte, pentru a vedea daca corespunde unghiul format dintre luneta si hayon al solenzei/supernovei, cu cel al masinii donatoare.
Anecula, interesanta poza, se pare ca cineva deja a facut asta. Ar fi fost frumos sa vedem si ceva poze pe interior, pentru ca in spate pe partea cealalta este tabla in zona aceea...probabil ca a decupat cumva tabla pentru a face loc motorasului. Unde este facuta poza? |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 13:38 |