Buson golire ulei, cu floarea distrusa
![]() ![]() ![]() |
Buson golire ulei, cu floarea distrusa
blana |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 4 November 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1985 berlina
- B-xx-xxx
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Încearcă să îl desfaci la cald, după un drum cu mașina.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
nu vrei sa dai baia jos...
deci..daca ii faci sant pe mijloc...nu stiu daca ai surubelnita asa mare la cald, incearca cu ciocanul si dalta...dar lasa si un loc sa faci un eventual sant, sa sa poti la final sa o prinzi si cu surubelntia, putin probabil sa mearga daca tot nu merge....spiral si borsmasina..dar sa nu strici filetu baii |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Sau sudură.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
nelu_1985 |
![]()
|
![]() membru in pauza de masa Group: Members Posts: 1.290 Joined: 2 May 07 From: BLAJ ![]() |
il poti prinde cu un mox de buza lui, sau poti suda un surub pe el de 12 sa zicem si il desfaci cu o inelara cotita de 19....ca sa ai forta.
|
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
- 2-AB-9576 "Scump nu exista, ieftin nu rezista....."
|
|
Adrian_Boy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.849 Joined: 31 October 07 ![]() |
Dalta si ciocanul, este o solutie buna
![]() |
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
- B 16V 101 caluti de rasa!
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
acuma mai e o faza:unde lucrezi:pe sub masina sau in gaura/rampa/elevator:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
si la mine merge greu de fiecare data. cu o mana imping cheia de desfacut in sus, sa prinda cat de cat, cu cealalta invart folosind o teava, un mox, sau o cheie franceza mare. in general se deblocheaza la miscari bruste.
p.s. stie cineva daca se gaseste busonul acela de cumparat? |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Fa un "L" mai mare dintr-un patrat de otel, ia-lla flex pana la dimensiunea la care se potriveste si incearca sa calesti cumva otelul ala ...incearca sa-l inrosesti in foc si apoi il bagi intr-un vas cu ulei ars...sau ce ulei ai pe acolo...poate reusesti
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
adrianne |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 9 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 L
1996
- B44UCJ parerea unui amator...
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
da,e cam 7 lei unu cu magnet:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
DanielLGE |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 17 August 08 ![]() |
Cu un MOX mai mult ca sigur rezlvi treava !
|
--------------------
Dacia
1310
1989
|
|
blana |
![]()
|
Mersi mult tuturor pentru pareri!
Pana acum am lucrat sub ea, dar ca sa-i dau jos scutul si sa am spatiu de manevra, voi folosi o rampa. Am luat cu 6 lei un buson nou cu ambalaj Dacia + garnitura. La sudura nici nu ma gandesc si oricum acolo unde am rampa nu am curent. Cred ca voi incerca combinatia mops + cheie patrata + motor foarte fierbinte, sau, daca imi fac mult curaj, bag dalta si ciocanul. Dar ma gandesc serios sa apelez la ajutor profesionist. This post has been edited by blana: 27 Oct 2008, 00:29 |
--------------------
Dacia
1310
1985 berlina
- B-xx-xxx
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
se gasesc si busoane cu cap de cheie fixa(17 parca) nu cu gaura pentru patrat. se poate incerca cu un prelungitor de tubulare..model mai solid(sa mearga la chei de la 13 in sus)
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
cu um mops de instalatori rezolvi, e suficient de lat, vezi numa sa nu faci in sensul gresit, faci invers ceasornicului. Sau mergi la un atelier sa-ti scoate uleiul pe sus.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
blana |
![]()
|
S-a rezolvat, dupa o vizita la service-ul din Floreasca, de langa podul peste lacul Herastrau.
Mesterul a fost cam nervos cu mine, dar si-a demonstrat valoarea, folosind un patrat teapan (prins intr-o cheie lunga) si santul de vizitare. Busonul s-a supus, s-a lasat desurubat si l-am schimbat. Oricum, mesteru' a respins din start sudura, dalta si mopsul. Am platit 20 ron. Mi-a recomandat si el figura cu inrosirea la foc si calirea in ulei. In concluzia, pentru interventii profesioniste sunt necesare scule de calitate si o rampa. |
--------------------
Dacia
1310
1985 berlina
- B-xx-xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 03:49 |