problema cutie in 5 berlina
![]() ![]() ![]() |
problema cutie in 5 berlina
ghiccy |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 9 June 05 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
BERLINA 1.4 Li
- B 84 RNU
|
|||
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai normal era ca la rece sa iti intre greu cand valvolina (uleiul din cutie) este inca tare (gros) dupa incalzire se subtiaza si trebuia sa mearga bine ???????
nu cred ca este de la ulei parearea mea |
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
rs44 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 26 July 06 From: "Bucuresti si juma Bacau" ![]() |
e cutia varza!
|
--------------------
rs4
audi/B B B B B
B
- B m.s.p.
|
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
EEE... nici chiar asa de repede nu poti da un verdict ca este varza ...lasa initiatorul sa mai dea detalii cum ar fi :
Caraie , de cand a inceput sa faca , |
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
sobolan |
![]() ![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
NU are nimic cutia ta ! am patit si eu asa cu o berlina noua la vremea aia(acu vreo 5 ani). Fii atent ce am facut: am schimbat uleiu in cutie si AM PUS T80 in loc de t 90 ! T80 e mai 'subtire" si o sa mearga bine ! Treaba asta apare din cauza ca cutia ta de viteze e prea "stransa" ,probabil jocurile admisibile ,de la tot ce are prin ea ,sunt prea mici.....schimba uleiu cu unul mai subtire un t80 mai bun ,nu romanesc, si problema e rezolvata.....
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
ghiccy |
![]()
|
mi-am luat deja castrol ep90, cred ca-l schimb pe luni-marti
![]() va tin la curent! bafta! |
--------------------
DACIA
BERLINA 1.4 Li
- B 84 RNU
|
|
Dieselx |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 10 November 06 ![]() |
Nu este de la ulei. Odata incalzit si fluid, nu are cum sa ingreuneze schimbul treptelor. Eram de acord daca o facea la rece.
Dar nu am inteles exact cum se manifesta. Agata, caraie, sau pur si simplu nu intra in viteza? Cand scoti din viteza iese usor sau agata? Ambreiajul prinde cumva foarte jos? Asa s-ar explica. |
--------------------
Dacia
CL
1999
|
|
rs44 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 26 July 06 From: "Bucuresti si juma Bacau" ![]() |
Pentru mine de exemplu este foarte clar ca nu e de la ulei!
This post has been edited by rs44: 12 Nov 2006, 18:02 |
--------------------
rs4
audi/B B B B B
B
- B m.s.p.
|
|
gt_ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 27 August 05 ![]() |
bai baietii am si eu o problema si tot de discuta aici de cutii am si EU batranica mea din 84 cutie 4 trepte si am o problema cu ea, imi huruie pe liber cand se incalzeste(la rece nu face) in viteze nu face, mentionez ca am schimbat placa de presiune disc si rulment de presiune noi de origine(nici 100km cu ele). aaaa si ulei am in cutie pana la nivel. mi-a spus un prieten ca s-ar putea sa fie de la un rulment de pe trenul fix. in caz ca va-ti confruntat cu asa ceva va rog spuneti-mi si mie ce e de facut ca m-a disperat . va multumesc
![]() This post has been edited by diaconuliviu: 13 Nov 2006, 07:39 |
--------------------
DACIA
LOGAN 1.6 8v
2008
- B83ZYU
|
|
ghiccy |
![]()
|
am schimbat uleiu' si e de nerecunoscut si la cald si la rece
![]() deci... era de la ulei! bafta! This post has been edited by ghiccy: 13 Nov 2006, 10:10 |
--------------------
DACIA
BERLINA 1.4 Li
- B 84 RNU
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Asa ma si asteptam sa fie, bine ca ai rezolvat-o. Daca era sa te iei dupa unii o desfaceai dejeaba
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
rs44 |
![]()
|
Si daca peste o saptamana, o luna revine problema? crezi ca mai vine cineva si spune:"ba am fost fraier nu e de la ulei!"
|
--------------------
rs4
audi/B B B B B
B
- B m.s.p.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ghiccy |
![]()
|
si daca si cu parca...
![]() cu uleiu' cu care vine masina (romanesc banuiesc) a mers 55mii km sa zicem. voi vedea cat mai merge si cu castrol-u' asta, ma gandesc ca poate e mai bun decat cel romanesc ![]() This post has been edited by ghiccy: 13 Nov 2006, 11:03 |
--------------------
DACIA
BERLINA 1.4 Li
- B 84 RNU
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:07 |