Trancanit spate
![]() ![]() ![]() |
Trancanit spate
csi |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 19 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperRNova
2001, Rapsodie
- SV-05-xxx
|
|||
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Caraitul care s-a auzit cand s-a golit masina este 80% de la saboti. Aveai frana de mana trasa?
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
csi |
![]()
|
Nu mai retin exact, cand s-a golit masina motorul nu era oprit, eram cu ea in zero dar nu mai retin exact daca aveam frana de mana trasa sau eram cu piciorul pe frana...caraitul s-a auzit dupa ce s-au ridicat, fara ca eu sa fac nimic...
|
--------------------
Dacia
SuperRNova
2001, Rapsodie
- SV-05-xxx
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Caraitul a fost de la saboti...asa face la toate.
Despre celalalt zgomot nu stiu ce sa zic... |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
...tecile de plastic ale arcurilor...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
csi |
![]()
|
Dragos, vrei sa intri putin in amanunte?
|
--------------------
Dacia
SuperRNova
2001, Rapsodie
- SV-05-xxx
|
|
Remus66 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 25 September 04 ![]() |
Eu sunt aproape convins ca este spatarul banchetei spate dreapta care fiind mai lung vibreaza in sistemul de fixare.Vezi ca sunt niste tampoane reglabile de cauciuc care tin bancheta tensionata in sistemul de blocare si acestea s-au tasat cind barosanii au stat in spate.Mai intareste aceste tampoane sau mai baga acolo niste burete sau cauciuc astfel incit spatarul sa intre destul de greu in incuietoarea lui.
|
--------------------
Volkswagen Golf 4
Pacific Variant
2005
- B-71-KPD Cu un nescolarizat, te lupti un pic si ai scapat; dar duci o lupta colosala, cu prostul care are scoala!
|
|
csi |
![]()
|
Remus, nu e de la spatarul banchetei, am verificat, e super fixat...trancaneala nu e de acolo, fiindca spatarul nu are joc in incuietoarea lui...
|
--------------------
Dacia
SuperRNova
2001, Rapsodie
- SV-05-xxx
|
|
csi |
![]()
|
Fratilor, vreo idee ori solutie pentru problema mea mai aveti?
|
--------------------
Dacia
SuperRNova
2001, Rapsodie
- SV-05-xxx
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Da' ce-ai făcut până acum în afară de a verifica spătarul?
O idee ar fi să mergi în service cu ea. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Mai precis, ce ai verificat de aici?
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=5875 Limitatorul de frana l-ai verificat? |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
spiridon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 786 Joined: 5 May 05 From: Iasi ![]() |
Nu stiu daca are legatura cu problema discutata, dar eu am descoperit o noua sursa de zgomot la DSN: pietricele intrate deasupra tablei inferioare de protectie a rezervorului si...suna bine !!! Si trebuie desfacuta tabla ca sa scoti " zdranganelele" !
Cit despre problema initiatorului topicului 99% arcul este rupt ! Cum arcul la DSN se rupe in partea de jos (generalizez dupa 2 ruperi..) poti sa verifici foarte usor: ridici masina pe cric, scoti roata si verifici vizual arcul ! |
--------------------
Dacia Supernova
- prima iubire, a inceput in...
2001
- IS- inginer - frezez si programez chei, repar telecomenzi, immo off 0741024494
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 21:18 |