Nesimtirea la parcare, un sfat pentru disciplinarea unui sofer
![]() ![]() ![]() |
Nesimtirea la parcare, un sfat pentru disciplinarea unui sofer
brvictors |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 2 August 05 From: Brăila ![]() |
|
||
--------------------
VW
PASSAT TRENDLINE 2003
1.9 TDI AVF
|
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Finalul va fi odata cu demolarea cutiilor comuniste denumite pompos "blocuri de locuinte" si construirea unor imobile care la proiectarea si executia carora sa va tine cont si de faptul ca oamenii au si autoturisme, nu numai ghivece cu flori in geam. Si daca na gandim ca majoritatea blocurilor au fost ridicate acum 30 ani (mai mult sau mai putin) si ca durata medie de functionare este de maxim 50 ani, la care adaugam conditiile din ce in ce mai improprii (caldura putina, chiar deloc, igrasie, subsoluri inundate cvasipermanent) folosirii, apreciez ca in maxim 10 ani vor aparea situatii in care multe blocuri vor fi parasite de locatari si, inevitabil, pamantul pe care sunt ridicate va valora mai mult decat constructia... In fosta RDG sunt multe astfel de cazuri, asa ca si la noi se va intampla la fel.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(alinakes @ 20 Dec 2006, 13:00) Da si nu! Adica nu e suficient sa-l platesti ca sa fie al tau. Trebuie sa fie si respectat de ceilalti. Mi-am platit si eu un loc la ADP, am pus placuta pe el (exista si una pusa de ADP, cu "Parcare Platita"), dar m-am saturat sa las bilete in geam cu rugamintea de a nu mai parca acolo. Mereu venea cineva in vizita la cineva sau era o masina de firma sau alte chestii. Si cum e distanta mare, de vreo 50m(!) pana la bulevard, unde erau locuri suficiente, preferau sa parcheze in fata blocului, pe locul meu. Asa ca mi-am pus T-eu si desi stiu ca nu e legal, nu mai am probleme de atunci. |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
cristidb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.462 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Citesc si ma minunez... ce simt de proprietate dezvoltat are romanu'...
In primul rand, daca nu esti proprietarul terenului pe care parchezi masina sau nu il ai inchiriat de la primarie NU E AL TAU. Ca ai parcat acolo 1 , 10, 30 de ani nu inseamna ca e al tau. Sunt si eu intr-o situatia asemanatoare. M-am mutat de un an, evident ca oriunde lasam masina se gasea cate unul sa imi puna bilet in geam, cu mesaje foarte autoritare, de la "pe locul asta parchez de 20 de ani" pana la "Cauta-ti alt loc!!! ca altfel...". Ok, ma duc la ADP, acte in regula, depun cererea. In jurul blocului meu nici un loc nu era inchiriat. Toata lumea parca pe domeniul public dar aveau simtul proprietatii dezvoltat. Dupa 6 luni de vizite la ADP sector 6 si telefoane, vine o tanti acasa cu o hartie de la administratia strazilor in care scrie ca cererea mea a fost respinsa. Fara nici o explicatie de ce a fost respinsa ![]() Mi-am ales un loc de parcare care imi place mai mult, si il folosesc. Daca parcheaza cineva acolo, parchez si eu alaturi, ca doar nu e locul meu sa ii spun omului sa-si mute masina, mi se pare o regula de bun simt. Se pare ca au fost viteji doar din umbra, nimeni nu a avut tupeu sa imi faca ceva la masina sau sa imi spuna in fata sa o mut de acolo ca iesea cu razboi ![]() Ce sa fac in situatia asta? Sfaturi? Are cineva relatii pe la ADP 6? ca vad ca pe cale legala nu rezolv nimic. As prefera sa pot plati locul. This post has been edited by cristidb: 20 Dec 2006, 12:39 |
--------------------
CBR 600 F4i ;
Astra GTC
Sport 124CP remap Superchips, K&N, Eibach.
- .
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.190 Joined: 29 May 06 ![]() |
QUOTE(summa @ 20 Dec 2006, 12:52) @gibonu Asta e parerea ta.E blocul meu,parchez acolo din '80,e locul meu.Vrea sa vina in vizita?Sunt locuri destule pe bulevard,sa faca si putina miscare... Ti-au raspuns altii inaintea mea spunandu-ti ca nu ai dreptate. Subscriu. Fara sa te superi pe mine, dar ceea ce afirmi tu se numeste pomana comunista. In democratie si in capitalism dai banu' daca vrei sa ai un anumit drept, cum ar fi dreptul de a parca pe un anume loc. Probabil ca acolo unde sustii tu "e locul meu" este domeniu public, deci poate parca oricine gaseste locul ala gol. La fel, fara sa crezi ca vreau sa te jignesc cumva, dar atunci cand spui "parchez acolo din '80,e locul meu" parca vorbeste un mos de vreo 70 de ani, nostalgic comunist. Concret, eu pe locul meu platit la ADP sect 2 dau pana in 70 de lei pe an, platibila in 4 rate, ceea ce nu mi se pare a fi o suma exorbitanta. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Domnu Summa, daca vin si parchez pe locul dvs mostenit inca de pe vremea dacilor, sa inteleg ca imi gasesc masina incendiata, zgariata, sparta, fara roti etc???
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
summa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 2 August 06 From: Bucuresti ![]() |
@pastrama
Nu distrug bunurile oamenilor,pentru ca majoritatea muncesc pentru ce au.Dar folosesc celelalte 2 masini din familie ca sa te blochez,si s-o iei in plimbare pana acasa.Iti zic eu ca la mine la sectia 13 nu se deranjeaza nici un gabor sa-si miste curul gras de la birou,pentru ca tu ai parcat aiurea.LOL.Va pup Astept in continuare sa tipati pana nu mai puteti... |
--------------------
VW
Polo
2003
|
|
summa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 2 August 06 From: Bucuresti ![]() |
@alinakes
L-as plati dar e pe trotuar.Fa-mi tu contract daca poti... @BlaueCorsa Vai nu mai pot de frica...politia a terminat de alergat drogati,violatori,hoti, si acum s-au apucat sa faca ordine prin parcari...haiosule @vijelie Multumim pentru aceasta pilda...m-ai bagat in dilema...OAIE e o noua marca de masina? |
--------------------
VW
Polo
2003
|
|
Bill |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 28 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Sa inteleg din toata discutia ca daca cumpar un kilogram de vopsea si marchez domeniul public devin proprietar? Pe la mine MP este vreo 500E. Cred ca m-as imbogatii
![]() |
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
TCe 90
- B14xxx
|
|
vijelie |
![]()
|
QUOTE(summa @ 20 Dec 2006, 13:27) Nu cred, dar sigur kakarezele de oaie stau la baza multor locuri de parcare. De fapt, cred ca se pot vedea si acum, cand locatarii sapa gradinile primavara. Si intreb din nou: al cui e locul de parcare? Al locatarilor sau al kakarezelor? Daca e pe principiul "primul venit", e nasol... This post has been edited by vijelie: 20 Dec 2006, 13:35 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
summa |
![]()
|
Mai fratilor(inca,pana vand solenza) hai sa ma explic iar ca sa nu credeti ca sunt un dobitoc lipsit de minte.
1.Nu am nimic cu vizitatorii,decat cei care parcheaza pe locul platit(la ADP) al mamei mele.Daca vine vreunul intr-o vizita nu ma apuc sa-l claxonez...sa trezesc toata strada.Trag eu pe trotuarul de vis-a-vis pana pleaca.Retineti faptul ce trotuarul al doilea nu are rampa,de-aia nu urca nimeni pe el.Dar asta e alta discutie,nesimtirea e mare. 2.Eu am probleme cu vecinii care au loc de parcare la fel de neplatit,dar aleg sa-si schimbe uleiul pe locul meu,tot neplatit,recunosc.De ce sa-si mizerie pe bucatica lor,nu?Doar e domaniu public si la mine. 3.La fel,am probleme,cu cei care isi achizitioneaza inca o masina.Repet,trotuarul de vis-a-vis nu are rampa,deci nu vor sa-si strice ei masinile,si trag la mine,ca porcu' la curetenie,unde am turnat asfalt pentru o urcare eleganta a trotuarului?Vi se pare normal?Probabil ca da. Atat am vrut sa explic,nu mai discut pe marginea subiectului. |
--------------------
VW
Polo
2003
|
|
vijelie |
![]()
|
Fratele nostru, treaba sta asa:
1. Contract cu ADP, loc ocupat de altul, chemat politia si sesizat primaria. Caz petrecut sub ochii mei, bulangiu luat amenda si somat sa elibereze ringul. 2. Sesizeaza la garda de mediu pe onanistii care arunca uleiul pe trotuar, intra sub incidenta penalului, ca si abandonarea materialelor provenite din demolari. 3. Daca se face unu' al dracului, va face o sesizare la primarie pt ca ati executat lucrari de constructie cu caracter definitiv cu implicatii asupra sigurantei circulatiei in zona (da, da, rahatul ala de pana dintre bordura si carosabil!) si se incheie distractia. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Bill |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 28 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu parchez masina pe o alee. Nu se pune problema sa se obtina autorizatie pt. parcare de resedinta. am incercat, nu se poate. Nu am afirmat niciodata ca acela ar fi locul meu. Nici nu as face asa ceva. S-a asezat altcineva pe el, am lasat-o mai incolo iar cand a plecat am tras-o la loc. Nu am blocat pe nimeni. Nu am zgariat masina la nimeni, nu am claxonat niciodata. M-a mai blocat de cateva ori un vecin taximetrist, dar am fost la usa si a tras omul masina. In rest ne intelegem, stie cam fiecare pe unde o lasa, nu ne blocam.
Sunt prebleme mai mari si mai importante in viata decat sa ne certam pe un loc de parcare. |
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
TCe 90
- B14xxx
|
|
summa |
![]()
|
Am vrut sa editez,dar era deja un post prea lung.Am zis sa va cer parerea in doua probleme:
1:In 2002 am achizitionat a doua masina a familiei.As fi putut(apeland la faza cu domeniu public) sa parchez in locul vecinilor mei,ca ajungeam devreme acasa.Dar exista respect intre noi,asa ca am gasit loc la vreo 30 de metri de bloc,in dreptul gradinitei.Nici nu vad masina de copaci.Dar eu sunt ala comunist si nesimtit. 2:Anul trecut,in iarna,pe acest loc neplatit,am dat zapada vreo 2 ore,fiind in coltul strazii trebuia facauta o mica alee pentru iesire.Toate bune si frumoase,plec in Cora.Cand ma intorc ce sa vezi,apropos de porcul care vine la curatenie.Un marlan de vecin,in loc sa-si dea zapada de pe locul lui,la fel de neplatit,a ales locul meu,daca tot am fost prost si l-am curatat.E domeniu public,nu?Pai sa nu-i dai cu lopata in cap,la asemenea tupeu?Sunt chiar asa nebun? |
--------------------
VW
Polo
2003
|
|
summa |
![]()
|
@Bill mare adevar ai spus.Poate exista intelegere,pana la un punct.asta vreau sa spun si eu,cu bun simt din partea ambelor parti,totul se rezolva.dar cand il gasesti pe unul ca-si schimba uleiul?Ca face balta?A,si ca sa vedeti ce vecini draguti am,pe loculo platit,inca de vreo 8 ani,s-au trezit vreo 3,sa antifoneze o dacie.Bai,voi ati innebunit?Voi realizati gradul de nesimtire?Sa vii din concediu si sa vezi ca pe locul tau platit au ridicat unii o dacie si o vopsesc prin maruntaie?Sa nu mori cu ei de gat?
|
--------------------
VW
Polo
2003
|
|
vijelie |
![]()
|
QUOTE(Bill @ 20 Dec 2006, 13:43) Asa e, dar vezi, sunt unii care nu discuta, deci nu te poti certa cu ei. Ei sunt acolo de cand lumea, ei au turnat asfalt/piatra/nisip, ei ar bate pe oricine vine in vizita si le strica echilibrul micii lor comunitati de PARCANGII DE BLOC, sub-specie reziduala, provenita din specia PRIMA GENERATIE DE PURTATORI DE PANTOFI. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
summa |
![]()
|
Deja jignirile au luat locul discutiei civilizate,asa ca ma retrag in glorie...apropos ai rezolvat cu cartusul ala?mai canta?
|
--------------------
VW
Polo
2003
|
|
vijelie |
![]()
|
Mai nea summa, nu-mi permit sa te jignesc fiindca nu te cunosc. Ma refeream exclusiv la cei pe care ii cunosc si ii vad zi de zi pe strada mea. Daca tu consideri ca faci parte din tagma lor, sa fii sanatos, asta e parerea mea. Dar, repet, nu m-am referit a tine si faptul ca esti aici pe "baricade" inseamna ca esti cu cel putin un pas inaintea "padurenilor".
Si bateria fluiera in continuare, n-am lovele sa o schimb si de reparat pare ca nu merge... |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
summa |
![]()
|
Pai cum nu merge reparat,nu e de la cartus?
![]() |
--------------------
VW
Polo
2003
|
|
gibonu |
![]()
|
QUOTE(summa @ 20 Dec 2006, 15:50) @Bill mare adevar ai spus.Poate exista intelegere,pana la un punct.asta vreau sa spun si eu,cu bun simt din partea ambelor parti,totul se rezolva.dar cand il gasesti pe unul ca-si schimba uleiul?Ca face balta?A,si ca sa vedeti ce vecini draguti am,pe loculo platit,inca de vreo 8 ani,s-au trezit vreo 3,sa antifoneze o dacie.Bai,voi ati innebunit?Voi realizati gradul de nesimtire?Sa vii din concediu si sa vezi ca pe locul tau platit au ridicat unii o dacie si o vopsesc prin maruntaie?Sa nu mori cu ei de gat? Cum ti-a spus si Vijelie, pentru aia care-si schimba uleiul in spatele blocului, exista sesizare la garda de mediu. Mai multe informatii http://www.gnm.ro/ inclusiv un nr. de tel. gratuit 0801 01 01 01. Incearca sa dai un telefon cand isi mai schimba unii uleiul pe la bloc, ca s-ar putea sa ai surpriza sa nu se mai intample asa ceva. Pentru bulangii care isi antifoneaza masina pe locul tau platit (asta n-ai zis de la inceput) da telefon direct la 112 si au ei grija sa vina gaborii burtosi de la sectie. Din cate stiu eu, apelul se inregistreaza si apoi se monitorizeaza deplasarea echipajului la locul solicitat. Deci, cat ar vrea ei sa nu vina, nu le mai tine vraja. In legatura cu cele 2 masini pe care zici ca le ai, ADP-ul (cel putin in sect 2) este foarte clar: un singur loc de parcare pentru un apartament, indiferent de cate masini au cei care stau in acel apartament. Si mi se pare normal sa fie asa. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
summa |
![]()
|
Am 3 autoturisme dar asta e alta discutie.Am facut un credit si mi-am luat si eu titiu ca eram satul de metrou.Treaba cu antifonatul e mai veche,are cativa ani.Mi-am adus aminte de una si mai tare.aveam o brigada de-asta de vecini alcoolisti,si astia ca sa bea toti in liniste gaseau in fiecare week-end cate ceva de facut la masina.Alegeau la loterie una din masini si se apucau de bibilit.Sa nu va spun ca era sa fac infarct canbd i-am gasit in spatele blocului folosind masina mea drept bar?Pe capota berlinutei mele erau insirate sticle de trei sferturi si pahare cu vin...
![]() In legatura cu numarul de locuri alocate fiecarui apartament,la noi in sectorul 3 nu prea conteaza.Am un vecin care are 2 locuri platite.Nu stiu cum sta treaba,si nici nu ma intereseaza.O fi mai pilos omul...La noi daca nu platesti si vine altul care face contract,iti ia locul si cu asta basta.Mi se pare normal.Statul vrea banii,si atat. |
--------------------
VW
Polo
2003
|
|
gibonu |
![]()
|
QUOTE(summa @ 20 Dec 2006, 17:48) Am 3 autoturisme dar asta e alta discutie. In legatura cu numarul de locuri alocate fiecarui apartament,la noi in sectorul 3 nu prea conteaza.Am un vecin care are 2 locuri platite.Nu stiu cum sta treaba,si nici nu ma intereseaza.O fi mai pilos omul...La noi daca nu platesti si vine altul care face contract,iti ia locul si cu asta basta.Mi se pare normal.Statul vrea banii,si atat. Sa le stapanesti sanatos pe toate 3. In sect 2 e putin altfel, adica trebuie sa-ti platesti (total sau in rate) locul pana la sfarsitul primului trimiestru al anului, daca nu se redistribuie. Cel putin asa scrie in cartonul ala primit de la ADP. Normal mie mi se pare cum este in sect. 2, adica un loc pentru fiecare apartament, ca avem acelesi drepturi in ceea ce priveste parcarea. Daca nu se ocupa toate locurile aferente unui bloc, atunci e alta problema, dar asa ceva nu se intampla. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
Bill |
![]()
|
O sa vina o vreme cand nu o sa mai puteti spala nici masina in fata blocului, daramite a schimba uleiul sau a o antifona. Cat o mai fi pana atunci nu stiu, dar mult nu mai e.
Bineinteles ca o sa mai fie cartiere gen Prelungirea Ferentari unde lucrurile se vor misca mai greu. |
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
TCe 90
- B14xxx
|
|
summa |
![]()
|
@Gibonu
Thx pentru urare,si tie la fel.Precizez ca doua dintre ele sunt ale parintilor mei,nu am nici o treaba cu ele.Nu vreau sa creada lumea ca sunt "Zavoianu" Re-loaded ![]() @bill Cand un schimb de ulei e 15 ron,nici eu nu pot intelege treaba asta cu schimbatul in fata blocului... |
--------------------
VW
Polo
2003
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
Eu in parcarea interioara a blocului mi-am facut o copertina pt masini, sa nu ploua si sa nu ninga pe ele.
Cand vin intr-o seara mai tarziu l-am gasit pe unu cu un Mercedes C220 sub copertina mea in locu de parcare al papucului. In prima seara i-am scris frumos: "Eu am facut copertina pt masinile mele, FA SI TU LA FEL"(Este vecinul din blocul de dincolo de drum) A doua seara tot la mine sub copertina gasesc cealalta masina a lui A6. Si iam scris iar bilet."Daca si maine seara mai gasesc vre-o masina aici, o leg dupa papuc si ti-o duc la remat" Si vad ca nu mai parcheaza la mine sub copertina ![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
B-38-NFS |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 113 Joined: 30 August 05 From: BUC -DR TABEREI ![]() |
eu as vrea sa fiu cat mai LEGAL dar cum toata parcarea e amenajata si "intretinuta " de primaria sau adp sect 6 si nu mai sunt locuri de parcare eu unde sa parchez ??? am ales sa parchez in fata geamului de la buc si sufragerie cand nu gasesc loc sau e vreun vecin pe locul "meu " parchez si eu in alta parte ca nu e foc dar eu nu ma duc in locul celor la scara 1 eu stand la scara 3 ...
|
--------------------
spark /chevrolet
solenza/dacia
2006/2005
- b-23-REU NU E SUFICIENT SA FI BUN ,CI E SUFICIENT SA FI SI BUN DE CEVA .....
|
|
Bill |
![]()
|
QUOTE(summa @ 20 Dec 2006, 16:15) Cand un schimb de ulei e 15 ron,nici eu nu pot intelege treaba asta cu schimbatul in fata blocului... Nu sunt un tip comod din fire, dar la Oltcit eu imi schimbam uleiul, nu e vorba de bani dar din pasiune (cu toate ca nu sunt mecanic). Il lasam sa se scurga bine, schimbam filtrul cand era cazul, iar uleiul il recuparam (il dadeam pe gard la tara). Bineinteles ca nu lasam nici un fel de urma de ulei pe asfalt. Aveam pe vremea aia parcare platita. Nu mai vorbesc ca tundeam gardul viu, maturam si sapam pe unde era spatiu verde. Intr-un viitor apropiat nu vom mai vedea asa ceva. Dupa cate stiu nici nu mai ai voie sa iti speli masina in fata blocului. P.S. Daca fac parcare subterana la Big Berceni, o sa o las acolo. Merg pe jos 1 km ca nu imi cad picioarele. |
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
TCe 90
- B14xxx
|
|
AlinI |
![]()
|
![]() Nd 4 Spd 4 Life Group: Members Posts: 178 Joined: 13 April 06 From: Bucuresti ![]() |
summa, si eu la randul meu am fost in situatia de a parca, in vizita fiind la parinti, intr-un loc care, banuiesc ca si-l insusise unul ca tine, pentru ca acolo as baga mana in foc ca nu ar fi primit niciodata aprobare de la ADP. adica am vazut un loc de parcare nemarcat si am parcat... cand sa plec vad ca nu se mai putea pentru ca oprise unul mai jmeker cat sa nu pot sa ies... am bagat mana in claxon, scos juma de bloc pe geam si am intrebat a cui e troaca... mi-a zis un vecin al individului unde sta acesta, am urcat la el si i-am zis sa isi mute harbul sa pot iesi, astea pe un ton cat se poate de politicos.... si ce imi zice retardul... ca nu are timp si ca o sa coboare el in vreo ora... i-am aratat mobilul si i-am reamintit ca este pasibil de amenda penala pentru imobilizare de proprietate, si am inceput sa formez 112..
![]() ![]() la final, dupa ce mi-a reamintit ca este locul lui, i-am explicat ca fara placuta de la adp sau un marcaj pe care sa scrie loc platit este loc public si data viitoare s-ar putea sa parchez tot acolo... a trecut la amenintari si i-am zis ca isi stiu si eu masina, eu am casco, el nu cred ca are... si nu avea... a plecat nervos in casa. summa sper ca nu te incadrezi in categoria retardului de mai sus.. eu sunt pe principiul loc platit, nu parchez, in alta situatie, cand gasesc un loc nici nu stau sa ma gandesc ca ar putea fi locul din vecii-vecilor al vre-unuia... |
--------------------
Subaru
Impreza 2.0 Hatchback
2009 '06 Dacia Logan 1.6 mpi
Whishlist Honda S2000 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 20:31 |