Nesimtirea la parcare, un sfat pentru disciplinarea unui sofer
![]() ![]() ![]() |
Nesimtirea la parcare, un sfat pentru disciplinarea unui sofer
AIX |
![]()
|
||
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
AlinI |
![]()
|
![]() Nd 4 Spd 4 Life Group: Members Posts: 178 Joined: 13 April 06 From: Bucuresti ![]() |
mi se pare acelasi lucru... nu este loc platit, deci este public... deci tot imobilizare de proprietate se cheama. se rezolva cu un tel la politie.
|
--------------------
Subaru
Impreza 2.0 Hatchback
2009 '06 Dacia Logan 1.6 mpi
Whishlist Honda S2000 |
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.190 Joined: 29 May 06 ![]() |
QUOTE(AlinI @ 21 Dec 2006, 10:59) .. eu sunt pe principiul loc platit, nu parchez, in alta situatie, cand gasesc un loc nici nu stau sa ma gandesc ca ar putea fi locul din vecii-vecilor al vre-unuia... Ai dreptate in ceea ce spui, numai ca s-ar putea ca data viitoare cand mai faci asa sa dai peste unul mai putin dus la biserica si care iti va lasa amintire vreo zgarietura cu cheia, adanca pana la tabla, asa cam pe toata lungimea masinii sau mai stiu io ce alte minuni, ca astai au mintea odihnita. In plus, CASCO nu e vreo minune care repara instantaneu masina, asadar nu te scuteste de drum la politie (unde poti sa stai si juma de zi), la agentul constator de la asigurari, unde la fel se pierde timp si apoi la service, unde stim cu totii ce surprize pot aparea. Ca sa nu mai vorbim ca, respectiv CASCO-ul tau poate nu are decontare directa cu service-ul si mai stai dupa accept de plata sau sa-ti recuperezi banii. In concluzie: chiar crezi ca merita sa pierzi atata timp? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
AlinI |
![]()
|
![]() Nd 4 Spd 4 Life Group: Members Posts: 178 Joined: 13 April 06 From: Bucuresti ![]() |
pai si atunci ce ar trebui facut... sa stiu toate locurile de parcare neplatite si improprietarite?... sau sa iau o harta la mine si cum deranjez pe vreunul sa ma apuc sa marchez pe ea, sa stiu data viitoare?...
vazut zgarietura, stiut unde am facut rost de ea, facut una mai adanca si mai frumoasa celui care "are" locul de parcare acolo, asta pentru ca pe cale legala nu prea se poate proba ca zgaritura a fost facuta de individul respectiv, si daca zgaraie o masina odata, o sa mai zgaraie garantat si altele.... fugind toti de cei ca summa si lasandu-i sa isi improprietareasca locurile de parcare ilegal, o sa ne fie frica sa mai lasam masinile pe afara.... |
--------------------
Subaru
Impreza 2.0 Hatchback
Whishlist Honda S2000 |
|
Bill |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 28 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Rationamentul dinte pt. dinte nu stiu daca renteaza intr-o anume situatie. Sa presupunem ca masina mea costa 100.000 E. A vecinului doar 1000 E. Ce am rezolvat daca suntem 1:1 la zgarieturi?
Deci depinde ce masina ai. Daca ai masina scumpa....stai in banca ta si nu blochezi pe nimeni, dar daca esti recuperator sau ai tangenta cu lumea interlopa............... |
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
TCe 90
- B14xxx
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Hai ca mi-ati adus aminte de un om care mi-a adus acasa niste mobila. M-a rugat sa cobor in fata scarii sa il ajut la marfa. Bun, vine omul cu masina, ii fac semn sa opreasca in fata scarii, langa bordura. El, nimic, parchaeza masina la vreo 50m, pe o trecere de pietoni. Ma duc la el si-i zic: "Nea, las-o dracu de treaba, trage masina unde ti-am facu eu semn, ca nu e parcare cu plata, e strada cu 2 benzi si in plus mai mult de 10 minute nu stam!"
Si ce credeti ca imi zice meseriasul? "Domnule, eu nu parchez masina unde gasesc liber, fiindca daca e liber, inseamna ca e al cuiva din acel bloc!". |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
AlinI |
![]()
|
QUOTE(Bill @ 21 Dec 2006, 10:42) Rationamentul dinte pt. dinte nu stiu daca renteaza intr-o anume situatie. Sa presupunem ca masina mea costa 100.000 E. A vecinului doar 1000 E. Ce am rezolvat daca suntem 1:1 la zgarieturi? Deci depinde ce masina ai. Daca ai masina scumpa....stai in banca ta si nu blochezi pe nimeni, dar daca esti recuperator sau ai tangenta cu lumea interlopa............... cand o sa am masina de 100.000E probabil ca o sa ma gandesc de 2 ori inainte de a parca... momentan am dacie.. ![]() |
--------------------
Subaru
Impreza 2.0 Hatchback
Whishlist Honda S2000 |
|
gibonu |
![]()
|
QUOTE(AlinI @ 21 Dec 2006, 11:36) pai si atunci ce ar trebui facut... sa stiu toate locurile de parcare neplatite si improprietarite?... sau sa iau o harta la mine si cum deranjez pe vreunul sa ma apuc sa marchez pe ea, sa stiu data viitoare?... Hai sa fim seriosi ca putem recunoaste locul unde se parcheaza masini in spatele unui bloc, adica putem sa ne dam seama si singuri ca pe locul pe care intentionam sa parcam s-au mai parcat si alte masini. Repet, sub nici o forma nu sunt de acord cu mentalitea de genul "stau in bloc de 50 de ani, deci asta e locul meu, GRATIS". Ce am vrut sa spun este ca, dupa mintea mea, nu merita sa ma cert aiurea cu un retardat (adica ala care ocupa abuziv domeniul public), ca oricum nu-i schimb parerea si in plus, s-ar putea sa-mi si vandalizeze masina. Ce spui tu cu zgariatul in replica, vezi ca te incadrezi si tu la infractiunea de distrugere de bunuri. N-are nici o relevanta daca te aperi cu "el mi-a zgariat primul masina". In plus, citeste cu atentie ce a scris Summa pe aici, ca intre timp a venit cu lamuriri. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Off topic: cu dl Summa va rog sa va purtati civilizat fiindca am asa un feeling ca daca ii mai tinem multe pilde il aducem pe calea cea buna...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
summa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 2 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Mai baieti am avut o zi de kkt cu masina maica-mii si ma bucur ca unii dintre voi ati inteles ce vreau sa spun.Chiar imi pare rau ca unii ma considera dobitoc,comunist si mai stiu eu ce.Am scris cateva posturi mai sus cu cine am eu probleme.Nu am nimic cu ala cu dacie sport care vine la gagica-sa din blocul de vis-a-vis de la etajul 8.Sta o ora,o f*&e,pleaca.Cobor si trag masina pe locul ala.Am ceva cu vecinii nesimtiti...
|
--------------------
VW
Polo
2003
|
|
summa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 2 August 06 From: Bucuresti ![]() |
@Sony
Bai da' va legati si voi de toate alea.Vorba vine,iti imaginezi.Oricum sunt 2 ani,ca sunt in '82.Multi inainte si voua @AlinI Niciodata,nici eu nici parintii mei,nu am blocat pe cineva aflat in vizita.Asta ca sa inteleaga toti.I-am blocat pe vecinii care de marlani ce sunt trageau masina pe locul acela unde am turnat asfalt.Vecini care parcheaza tot pe domeniu public,si sunt genul ala de claxoneaza cand le ocupi locul.Daca ei sunt nesimtiti si au pretentii la altii sa nu parcheze acolo,la fel nici eu nu vreau sa traga la mine."Acolo" si "la mine" sunt locuri neplatite dar sper ca intelegeti ce vreau sa pun.Eu am boala pe ei,ca n-au bun simt.Alt exemplu.Fiecare are "locul" lui,de ani de zile.Ok.Strada e un pic in panta.Canalul se infunda.Apa ajunge pana la bordura.E,acum 4-5 insi nu au unde sa parcheze.Tata nu-i acasa,hop la fraier,pe locul lui,ca e domeniu public.Dar daca e uscat,si parchez eu acolo,imediat fac scandal,ca "bai vecine,nu stii ca acolo parchez eu?"."pai ce bai,ieri de ce ai tras in locul meu?"."pai la mine era baltoaca,cum sa parchez acolo?".Si uite asa. |
--------------------
VW
Polo
2003
|
|
AlinI |
![]()
|
summa chill out man..
![]() ![]() imi pare rau pentru tine ca ai vecini asa de ingusti la minte si tupeisti... caz in care probabil as proceda exact ca tine... pe mine ma enerveaza la culme cei care nu suporta sa vada orice masina pe locul lor de parcare mostenit din tata in fiu.... motivul lor fiind sec "ca este locul lor, ca ei parcheaza de cand lumea"... oricum tare as fi curios sa stiu ce s-ar intampla la tine in cartier daca s-ar mai mari numarul de masini.. ![]() am si eu o zgarietura cu cheia pe masina, si nu regret decat ca habar nu am de unde am facut rost de ea... este pe partea drepta in spate si am vazut-o dupa mai multe zile.... si daca nu stiu 100% sigur care a fost autorul nu am ce sa fac... banuiesc ca a fost vreunul mai ingust la minte, caruia probabil i-am ocupat locul de parcare... desi nu tin minte sa fi parcat vreodata pe un loc platit... acum sper ca ma intelegi de ce am o mare problema cu cei care isi improprietaresc locurile desi nu sunt platite si vandalizeaza si masinile altora... ce o fi realizat ala cu zgariatul numai el stie... eu oricum am aflat prea tarziu de zgarietura, dar daca as fi aflat pe moment cred ca ii faceam cadou un borcan de zacusca prin parbriz respectivului... |
--------------------
Subaru
Impreza 2.0 Hatchback
Whishlist Honda S2000 |
|
gibonu |
![]()
|
QUOTE(summa @ 21 Dec 2006, 14:57) @ Tata nu-i acasa,hop la fraier,pe locul lui,ca e domeniu public.Dar daca e uscat,si parchez eu acolo,imediat fac scandal,ca "bai vecine,nu stii ca acolo parchez eu?"."pai ce bai,ieri de ce ai tras in locul meu?"."pai la mine era baltoaca,cum sa parchez acolo?".Si uite asa. Si uite asa ne pierdem timpul pe forum discutand despre vecinii nesimtiti, uite asa ies scandaluri la bloc intra vecini si uite asa, ala care n-a avut masina toata viata lui este si el implicat in scandal, ca doar si pe el il deranjeaza melteanul care claxoneaza pe la 1 noaptea ca i s-a ocupat locul (platit sau nu). Dupa mintea mea, problema asta a parcarii s-ar putea rezolva relativ simplu de catre autoritatile locale, in sensul amenajarii de parcari pe maidanele care deja exista si pe care se parcheaza haotic (numai la mine la bloc sunt vrei 3). S-a mai discutat pe aici (n-am timp sa caut acum) si s-a ajuns la concluzia ca investitia nu e exorbitanta. La fel, s-ar putea concesiona locurile de parcare de pe trotuare, investitia aici cateva dungi cu vopsea pe asfalt. O sa sara unii in sus ca nu se poate asa ceva, ca trotuarul este pentru pietoni. Corect, dar oricum se parcheaza pe ele, pe GRATIS si uneori haotic. Daca autoritatile locale s-ar implica, ar amenja maidanele si ar ordona parcarea pe trotuar atunci nu ar mai fi problemele astea. Bineinteles, implicarea inseaman o investitie care ulterior va fi recuperata de la cei care platesc parcare, adica parcarea va fi pe bani si nu gratis ca pana acum. In felul asta, majoritatea o sa aiba locul lor platit, care va fi liber tot timpul si daca cumva cineva il ocupa, tel la 112, venit politia si continuarea o stiti. Sa speram ca intr-o zi va fi asa. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
summa |
![]()
|
@AlinI
Nu m-am simtit jignit,doamne fereste,doar va explicam ce "hahalere" am pe la bloc. @Gibonu Ideea asta o am si eu de mult timp,dar,vorba ta,nu o sa se faca asa ceva,desi se vede cu ochiul liber ca lumea parcheaza si pe trotuar si pe spatiul verde...Aia e. |
--------------------
VW
Polo
2003
|
|
Bill |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 28 March 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(gibonu @ 21 Dec 2006, 13:51) problema asta a parcarii s-ar putea rezolva relativ simplu de catre autoritatile locale, in sensul amenajarii de parcari pe maidanele care deja exista si pe care se parcheaza haotic Daca autoritatile locale s-ar implica, ar amenja maidanele si ar ordona parcarea pe trotuar atunci nu ar mai fi problemele astea. Sa speram ca intr-o zi va fi asa. E greu la deal cu boii mici. Nu avem autoritati locale. Au o gramada de bani, nu stiu ce sa faca cu ei. Vin bani de la UE. Nu sunt capabili sai ia. Trebuie sa faci proiecte serioase. Nu are cine. Sunt incapabili. Nu pot. Ei ar vrea dar nu-i duce capul. Pe la mine in loc sa amenajeje ceva in domeniul parcarilor, ei pun niste garduri metalice care ingradesc si nu fac decat sa juleasca masinile oamenilor. In vreo cateva locuri au fost si rupte, cred ca de dube sau camioane ale celor de la magazine ce aduc acasa electrocasnice. Au imprejmuit un parculet pt. copii cu un astfel de gard ca sa nu mai parcheze masinile. Bine bine, dar cade un copil si se loveste de gard. Sunt f. periculoase, nu respecta nici o norma europeana. Daca cazi in el, practic te infigi ca in tarus. Mai sunt alti idioti, cei de la mediu, care nu dau voie sa se taie pomii. S-a pus in posesie un teren pe domeniul public acum cativa ani, si a fost cumparat de cei care aveau carciumi acolo. Si-au facut tot felul de constructii, care mai de care. Sunt 4 carciumi una langa alta. Nu i-a lasat sa taie nici un pom. Si sa vezi o padure de copaci ce ies prin acoperisuri. Oi fi eu tampit dar tot nu inteleg un lucru. O parte din pomi, care sunt destul de inalti sunt inclinati poate si la 50 grade. Bai nene, nu trebuie sa fi inginer sa-ti dai seama ca ceva nu e in regula. Stiui pe unu care s-a stabilit in Spania, si spune ca nu vrea sa mai auda de Romania................. In concluzie, suntem intr-o situate aproape fara iesire (cei din cartierele dormitor, cu blocuri de 10 etaje lipite unul de altul). S-a terminat cu comunismul, cei al tuturor este al nimanui. Avem primari ce se ocupa de afacerile personale. Care schimba bordurile in fiecare an. Asfalteaza bulevarde largi in fiecare an (ca sunt sume mari in joc). Se fac oameni pe banii publici. Ce se construieste acum are si loc de parcare. E la norme europene, dar costa.............. |
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
TCe 90
- B14xxx
|
|
sharp |
![]()
|
![]() Membru superior Group: Members Posts: 55 Joined: 30 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Se pare ca nu era intamplator ca zilele astea am citit si eu topicul asta... mi-a venit si mie vremea sa postez.
Mers ieri seara in vizita, lasat masina in fata scarii 1h - 1h30 (in zona intersectiei schitu magureanu - stirbei) - ca si ceilalti oameni, paralel cu trotuarul - apoi plecat (nu erau locuri platite acolo, ci domeniu public). Parbrizul avea ceva cleios pe el. Am plecat, am dat la stergatoare un timp - ceva tot ramanea acolo. Ajuns acasa in 20 min, ma uit mai bine - era stropita si capota. Un singur lucru speram sa nu fie misteriosul lichid - lichid de frana. Nu stiu sigur ce era, dar zeama de castraveti nu parea sa fie si nici sampanie (lichidul era cleios, parea ca se solidifica si avea un miros putin acru; de gustat nu l-am gustat ![]() Asa ca am dorit autorului tot binele din lume pe baza de reciprocitate, am clatit imediat cu apa din abundenta si am dat cu T-ul, peste tot pe unde era stropit. Oare unde o sa ajunga trogloditii de genul asta? Poate le gasim un azil intr-o pestera sau in jungla - s-ar parea ca au instinctele necesare pentru a supravietui acolo. Acolo isi gasesc locuri de parcare cat lumea. |
--------------------
ex Dacia
berlina / toyota corolla sedan 1.4 VVT-i
1998 / 2006 Stiinta ne-a transformat in zei mai inainte de a merita sa fim considerati oameni.
|
|
summa |
![]()
|
Ce oameni mizerabili...astia care-si bat joc de munca altora ar merita alergati cu parul...acum,zic si eu o chestie.Daca era prima oara cand ai parcat acolo,nu sunt sigur ca e o razbunare.Sunt o groaza de nebuni de-astia,si copii handicapati care se distreaza in felul asta.La mine pe 1 dec 1918 in fiecare zi isi mai gasea cate unul cauciucurile taiate.Si nu e singurul loc unde se intampla treaba asta.
|
--------------------
VW
Polo
2003
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
QUOTE(summa @ 20 Dec 2006, 13:27) @BlaueCorsa Vai nu mai pot de frica...politia a terminat de alergat drogati,violatori,hoti, si acum s-au apucat sa faca ordine prin parcari...haiosule In primul rand ca nu ne tragem de sireturi si nici nu-mi amintesc sa ne fi jucat impreuna in copilarie. In al doilea rand, politia rutiera nu se ocupa de "drogati, violatori, hoti". In al treilea rand, studiaza nitel legislatia. E facuta ca sa apere contribuabilul. |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
Petea |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 31 August 05 From: Iasi ![]() |
Pentru ca eu am deschis acest topic (desi nu am vrut sa iasa nici un flame) am sa incerc sa trag o concluzie. Pe scurt, recunosc ca la inceput imi venea sa-i fac masina franjuri si sa i-o bag pe gat. Ulterior, am avut numeroase ocazii ca sa ii platesc omuletului cu aceeasi moneda si pentru ca ma pot lipsi de masina 2-3 zile cred ca l-as fi "terminat" pe individ care traiesti pe baza drumurilor zilnice cu masina. Am preferat insa sa nu o fac si am senzatia ca si el si-a dat seama ca a facut o tampenie si de atunci este mult mai atent unde parcheaza. L-am tot urmarit in timpul asta dar a avut grija si nu a mai blocat pe nimeni. De unde se poate concluziona ca nu tot timpul e necesar sa raschetezi vopseaua vecinului cu cheia din dotare si ca unii oameni se mai pot schimba.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
- is Eten Glofiish x500 + iGo Romania 2006
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
QUOTE(AlinI @ 21 Dec 2006, 08:59) summa, si eu la randul meu am fost in situatia de a parca, in vizita fiind la parinti, ...i-am aratat mobilul si i-am reamintit ca este pasibil de amenda penala pentru imobilizare de proprietate, si am inceput sa formez 112.. ![]() ![]() la final, dupa ce mi-a reamintit ca este locul lui, i-am explicat ca fara placuta de la adp sau un marcaj pe care sa scrie loc platit este loc public si data viitoare s-ar putea sa parchez tot acolo... a trecut la amenintari si i-am zis ca isi stiu si eu masina, eu am casco, el nu cred ca are... si nu avea... a plecat nervos in casa.... incearca la mine la bloc sa suni la 112 si sa chemi un echipaj ... ca vine... dar vine degeaba! nu isi ia nimeni amenda si poti sa ramai cu masina blocata vreo saptamana ![]() oricum sunt patit si stiu ce inseamna sa stai 1 ora cu 2 masini de politie in spatele blocului sa incerc sa conving un vecin ca eu ma grabesc si sa isi ia cotetul sa pot sa plec dupa ce m`a blocat! deci.... nu stiu pe cine sperii tu cu telefonul! |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
B-38-NFS |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 113 Joined: 30 August 05 From: BUC -DR TABEREI ![]() |
off topic "summa, si eu la randul meu am fost in situatia de a parca, in vizita fiind la parinti, ...i-am aratat mobilul si i-am reamintit ca.............."
probabil ca era un mobil mai jmeker sau in forma de pistol ,cumva ?? ![]() |
--------------------
spark /chevrolet
solenza/dacia
2006/2005
- b-23-REU NU E SUFICIENT SA FI BUN ,CI E SUFICIENT SA FI SI BUN DE CEVA .....
|
|
summa |
![]()
|
@Blaue Corsa
1.Imi pare rau daca te-ai simti jignit in vreun fel.Poate am fost prea acid. 2.Oare chiar vine politia rutiera?Eu credeam ca vin astia de de la sectie... 3.Si daca eu iti blochez tie masina,desi nu am facut niciodata asa ecva,inseamna ca eu nu sunt contribuabil?Explica-ne mai pe larg termenul,in viziunea ta,pentru ca eu stiu ca un contribuabil este acel om care plateste taxe si impozite. Bafta This post has been edited by summa: 23 Dec 2006, 08:38 |
--------------------
VW
Polo
2003
|
|
eurro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 8 November 06 From: Bucuresti ![]() |
am vazut o faza tare acum cateva saptamani, vis-a-vis de sediul in care cu onor imi desfasor activitatea. in fata unei usi de garaj, parcata o toytoa avensis, de catre 2 doamne in floarea varstei. proprietarul garajului un nene la varsta a doua. ce a facut omul: a luat un lant, i-a legat un capat de portiera din dreapta fata si celalat capat la portiera usii stanga fata, de manere. pe lant sub maner a atasat o bucata lacat si a chemat politia. adevarul barbatului: ii blocase accesul la garaj, adevarul femeilor: nu exista nici-un loc de parcare pe toata straduta aia. ce m-a facut sa rad este ca masina era parcata jumate in strada care si asa e destul de ingusta si circulata. ce au facut pana la urma nu am reusit sa aflu ca aveam alte treburi. dar ingenios mosul, si bine dotat
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
QUOTE(summa @ 23 Dec 2006, 08:37) @Blaue Corsa 1.Imi pare rau daca te-ai simti jignit in vreun fel.Poate am fost prea acid. 2.Oare chiar vine politia rutiera?Eu credeam ca vin astia de de la sectie... 3.Si daca eu iti blochez tie masina,desi nu am facut niciodata asa ecva,inseamna ca eu nu sunt contribuabil?Explica-ne mai pe larg termenul,in viziunea ta,pentru ca eu stiu ca un contribuabil este acel om care plateste taxe si impozite. Bafta 1. Nu ai fost acid. Pur si simplu nu mi-a placut exprimarea ta. 2. Eu am sunat la Rutiera. Imi cer scuze daca nu am specificat asta initial. 3. Nu incetezi a fi contribuabil... evident. Ideea este ca tu/eu/oricine altcineva, in calitate de contribuabil, are niste drepturi. Si, in calitate de contribuabil (taxele noastre = salariile lor, printre altele), poti sa soliciti ca institutiile statului sa-ti apere acele drepturi legale. |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Uitati aici o metoda super eleganta de iti recupera locul de parcare.
Dupa cum vedeti in poza ...propietarul e Passatul! L-a scos frumusel de acolo si l-a lasat in mijlocul strazii! Nu chiar in mijlocul strazii ( noroc ca tocmai cand vroia sa il lase acolo a venit o masina care a claxonat si a fost nevoit sa il mute un pic! Precizez ca masina era in viteza sau cu frana de mana trasa dar omul a deschis-o cu ceva...cheie ..habar nu am cu ce! Acum sa ne intrebam ce va face propietarul garajului cand va veni . spa2159wp9.jpg This post has been edited by Sudsemnatu: 3 Jan 2007, 15:04 |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
Adrian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
O va impinge in fata Passatului ...
Iar ca si curiozitate ... Passatul avea cumva inscriptionat ceva in dreptul locului de parcare ? Ce frumos ar fi daca proprietarul Daciei ar chema politia si ar depune plangere pentru violarea proprietatii si ar mai spune ca ii lipsesc si ceva valori importante din masina ... |
--------------------
Logan Laureate
1.6
gri perla "Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!"
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
pai locul ala e platit la adp de catre passat probabil!
si ca alta curiozitate...dacia inca e acolo si passatul tot acolo . Poza e facuta exact cu 5 minute inainte sa o postez! |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
Adrian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Sudsemnatu @ 3 Jan 2007, 19:00) pai locul ala e platit la adp de catre passat probabil! si ca alta curiozitate...dacia inca e acolo si passatul tot acolo . Poza e facuta exact cu 5 minute inainte sa o postez! Daca ar fi platit ar fi trebuit sa anunte lucrul asta cumva ca potențiali "ocupatori" ai locului sa nu parcheze in locul omului. Si chiar daca e platit, asta ii da dreptul sa intre in masina altcuiva? Exista alte metode ... da' omu' are Passat ... e mai presus de oricine si orice si poate face ce i se năzare. |
--------------------
Logan Laureate
1.6
gri perla "Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!"
|
|
memyselfandI |
![]()
|
![]() m Group: Members Posts: 191 Joined: 8 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Incredibil dar am reusit sa citesc tot topicu'.
![]() Tata, mama, catelu', eu, nevasta..samd, trageam masina familiei de peste 20 de ani pe un loc de parcare platit, dar pe care in ultimii 2 ani nu l-am mai platit. Drept pt care s-a mutat un vecin in bloc, s-a dus frumusel la primarie, mi-a " platit" locul meu de parcare, mi-a comunicat frumos toata tarasenia si acum parchez pe unde apuc. mentionez ca e strict vina mea ca nu m-am ocupat de locul acel sa-l platesc si n-am nici un resentiment pe vecinul meu. ba chiar acum facem schimb de filme ! Ideea de baza este cea enuntata de un co-forumist mai sus, sunt lucruri MUULT mai importante de cat un loc de parcare. Numai de bine sa auzim, |
--------------------
Logan
1.6
2006
- 7727 "la curse e simplu, totu' e sa faci ca drumul"
|
|
Bill |
![]()
|
E vina ta, normal. Contracutul cu ADP-ul are clauze dure. Ai numai obligatii. Inclusiv sa pastrezi curatenia.
|
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
TCe 90
- B14xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 20:35 |