feriti-va de canal in Crangasi, avertizare
![]() ![]() ![]() |
feriti-va de canal in Crangasi, avertizare
wolfin |
![]()
|
||
![]() Haha Group: Members Posts: 8.946 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|||
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Eu am dat în el de mi-au sărit ''capacele''. Nu în ăla de care spui tu, altu' din Craiova.
![]() ![]() This post has been edited by EUROPE_: 18 Nov 2006, 22:14 |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Io am avut noroc si l-am evitat.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
E de aproape 2 luni canalul ala acolo neacoperit...eu trec zilnic pe acolo
|
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
De ce treci zilnic? Sa vezi cand il pun la loc si sa-l ciordesti si pe ala?
|
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Da exact, numa ca pana acuma cu benzina consumata tot asteptand sa puna altul imi cumparam cateva noi
![]() ![]() ![]() |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
workarea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 10 October 05 From: Drumul Taberei ![]() |
Nu pot sa cred! E de mai bine de 2 luni. Ce animale! Trasni-i-ar!
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI, 2007
- B-**-***
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Mare atenție pe Drumul European 70, la intrarea în Craiova ( dinspre Severin spre Craiova ), în dreptul garajelor RAT Craiova, e un canal fără capac, fiți atenți dacă circulați pe partea dreaptă. Nu are decât 1 metru diametru, sau mai mult. Eu avusăi noroc, mare noroc, de obicei ( ca și acum ) pe drumul acesta ( de la intrarea în Craiova până la Peco ) exită unele porțiuni de drum unde mai merg pe mijlocul drumului, că pe partea dreaptă sunt niște denivelări, de zici că acolo îți rămân roțile.
Mare atenție, că nu-i de glumit cu un canal de 1 metru... ![]() This post has been edited by EUROPE_: 19 Nov 2006, 06:25 |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
burliu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 11 September 03 ![]() |
gresit! este de anul trecut asa a fost acoperit cu mortar de cineva probabil acum s-a sfarimat si a ajuns la loc , este treaba romtelecomului, a lor este acel canal... eu stau in zona
|
--------------------
.
.
.
|
|
Muratu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 505 Joined: 25 June 06 ![]() |
Aseara iera sa cad cu bicicleta in canalu cu pricina!
![]() This post has been edited by Muratu: 19 Nov 2006, 12:01 |
--------------------
Daewoo Hyundai
Tico Accent
0.8SX 1998 2007 1.5 CRDI
- B-##-JSP B-##-SAK
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Pai si ce te-a impiedicat?
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
asybo2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
canalul cu pricina, daca te uiti cu atentie, are capacul la cativa metrii pe dreapta langa un copacel de pe marginea drumului...i-am spus la un Garcea chestia asta si mi-a zis: CIRCULATI!!!...Bafta la evitarea lui, e destul de adanc si destul de larg!
|
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
2010 Laureate
- B "Merge si asa" ... Drama sau inventivitate !?
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.946 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
canalul nu este adanc, vreo 25-35 cm(este umplut cu gunoaie, pietre etc), cum am mai spus eu am dat in el, dubios nu s-a intamplat nimic-masinii, ca eu am injurat tot drumul- probabil ca am obs. masina din fata cum a sarit si am apucat sa incetinesc si sa trag putin de volan cat sa iau buza canalului.
in fine, daca intri cu 60 km/h rupi masina in doua si probabil mai faci si accident. |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 11:57 |