vreau sa cumpar o masina, ww vr6
![]() ![]() ![]() |
vreau sa cumpar o masina, ww vr6
Victoras2001 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(Chiscanu @ 14 Feb 2009, 04:46) Voi comparati 200-300k de la vw cu km de dacie ? pai aia duce lejer 500-600 de mii fara probleme chiar si in conditii mai dificile de exploatare daca ar schimburile de ulei facute la timp . Aia e masina rezistenta si o spun din propria experienta ca am avut 2 vr6 si nu se compara cu nimic altceva cu atat mai putin dacia fie ea si 2008. am auzit si eu ca fauve-urile ies din rodaj la 1 milion de km. ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
BuNu' |
![]()
|
![]() Biker Group: Members Posts: 72 Joined: 18 September 05 From: Bucuresti ![]() |
am avut eu pe mâna un passat vr6 din 92 de 174 de cai câteva mii de km și un mare plus al acestui motor este elasticitatea care de la 3000 de ture până la 6000 trăgea identic. Pt calitățile lui găsiți pe forumul dedicat iar din defecte să vă spun acum... Putere litrică mică așa că veți plăti o grămadă de taxe și asigurarea și consumul nu este catastrofal un minim de 9 la mers pe autostrada iar un consum de bucurești normal este de 15 fără forja. Cam atâta cu defectele, apropo avea doar o sută cincizeci de mii de km și mergea super... Dar un mare minus sunt piesele scumpe rău de exemplu un tampon de motor care era hidraulic era o gramajoara de bani. Asta e problema mașinilor vechi tot ce e din cauciuc e consumabil... Mai ales dacă nu s-a mers o perioada de timp cu ea
|
--------------------
Dacia
Golan
2007 1,5dci 85 KissFM
- B-zerozero-LEO Arguing on the internet is like running on special olympics, even if you win, you're still retarded!!!(somebody once said)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 06:55 |