merita o solenza?
![]() ![]() ![]() |
merita o solenza?
lucienescu |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 14 December 04 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
SOLENZA
- BV-08-JBZ
|
|||
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Asta e cu Solnita ... cand m-am mutat am carat toata mobila cu ea. Bancheta rabatata, hayonul deschis, mobila facuta bucati, stiviuta cu grija, si in cateva ture am carat o sufragerie intreaga. Nu mi-a venit sa vred. Problema a fost insa mereu cand a trebuit carat cineva pe bancheta din spate. Norocul lor ca eu is mic si sotia la fel si scaunele din fata stau oricum trase suficient inspre inainte, dar ca pasager in spate esti zero in solenta. Loc canci. Bancheta mai comoda ca la DSN, mai mult spatiu pana la plafon decat Clio, dar daca soferul si pasagerul din dreapta lui au mai mult de 1.70 te-a batut bunul dumnezeu. In rest raman la parerea care au mai avut-o si altii. Solentele bune nu se prea vand. Sigur sunt supra evaluate, dar pretul il face piata. Daca sunt asa scumpe este pentru ca se cauta si sunt putine pentru ca putini sunt dispusi sa renunte la ele. Despre fiabilitate ce sa zic, motorul jos palaria, restul e tot dacie, parca insa ceva mai bine. Clar sub logan dar mai ieftin ca intretinere. Am schimbat sapt trecuta bucse, pivoti, tot tacamul si a fost 4 milioane. Acceptabil. Ce nu e acceptabil e ca a trebuit a fac asta la 35.000 de km.
|
--------------------
------
------
------
|
|
mad_voly |
![]()
|
![]() Daca Ai Cap Ia-ti Alta Group: Members Posts: 547 Joined: 8 October 05 ![]() |
Intre timp mi-am luat un logan dci ambition, dat comanda pe 6 decembrie 2006 ridicat dupa 2 sapt. Poate am raspuns cam tarziu, dar am vrut sa stie cei care au scris ce am ales in final. Multumesc tuturor
|
--------------------
Opel
Insignia
2011 Ecoflex
- b 01 ccc "Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. "
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Firma unde lucrez are solenza. An fabr. 2003. Viteza maxima atinsa (de mine) a fost 190Km/h pe A1. La 210.000km/bord tragea inca f. bine. Intre timp cineva a produs o "dauna totala" cu ea si a ajuns la fier vechi. Pacat, masina merita si si-a scos banii!
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
bolek_bolek |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 309 Joined: 14 June 06 From: Bucurestii din deal ![]() |
Off-topic: Deja imi dati sperante! ... Am mers si eu intr-o seara cu una ( taxiu) si cand am vazut pe bord 258.000 km, l-am intrebat pe ala daca vad bine, sau e pentru ca bausem...a zis ca asa e...
![]() |
--------------------
dacia
slz
$K@|@_04
- Numar inmatriculare Dau raspunsuri tampite la intrebari tampite.
Conduc Incet, Dar Prost...asa , ca si voi... |
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
Mai bine intreaba-l si cati bani a bagat in masina aia si daca i-a facut cu :
* un singur (set) motor * un singur ambreiaj * pe scurt, cate din piese ,mai sunt originale. |
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
eurro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 8 November 06 From: Bucuresti ![]() |
cand e vorba de o masina romaneasca, si ajunge la un nr. mare de km, putini cred ca mai are piese si subansemble neschimbate, stiu cazuri cu 200 mii km, supernova, in care nu a bagat decat consumabilele, si nu mai stiu exact ce a schimbat, dar mi se pare normal, mai ales in regim de taxi, de parca alea de fabricatie straineza nu se defecteaza in timp, handralite prin bucale.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:43 |