DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> descriere calorifer?

blana
post 4 Nov 2006, 02:30
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salut!

Ma intereseaza pentru 1310 din 1985 (fara bord CN, dar nu 1300) descrierea intrarilor in calorifer. Am vazut ca are 2 conducte de intrare, una deasupra celeilalte (acelasi diametru). Ambele folosesc la incalzirea caloriferului (pentru 'iarna')? Sau una il 'scurtcircuiteaza' (pentru 'vara')? Am observat ca are o singura iesire, mai groasa decat intrarile. Nu stiu daca acest calorifer e 'lung' sau 'scurt', de Al sau Cu. Multumesc anticipat!

--------------------
Dacia 1310 1985 berlina - B-xx-xxx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
marianrec
post 4 Nov 2006, 16:12
Post #2

membru drept

From: Galati

Ambele intrari folosesc la incalzirea caloriferului. Chiar nu poti recunoaste metalele dupa culoare? Eu unul nu am vazut decat din Al. si nu am auzit sa aiba mai multe dimensiuni ('lung' sau 'scurt').

--------------------
Dacia 1310 1990, 1994 - GL03WWT & GL07NAT
bau
+
blana
post 5 Nov 2006, 17:17
Post #3

Membru incepator

Deci iarna ambele conducte trebuie sa aiba debit maxim si vara 0. M-am lamurit. Acum pot sa bage frig la greu!

--------------------
Dacia 1310 1985 berlina - B-xx-xxx
+
sik
post 7 Nov 2006, 22:46
Post #4

Membru autentic

apa circula prin 2 canale deoarece inauntru caloriferului sunt 2 tevi pe care sunt montati fagurii; vine de la motor un furtun care se ramifica din cauza robinetului; vara se inchide robinetul deci nu da voie la apa sa circule prin calorifer ci doar prin radiator; marian eu am din Cu si sunt mai multumit decat de cel de al la rapotul termic; de lung sau scurt nici eu nam auzit

--------------------
Dacia 1310 1991/2001 - B-52-NRG
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 8th June 2025 - 11:01
Forum Renault