Bucharest Challenge 2007
![]() ![]() ![]() |
Bucharest Challenge 2007
Matei |
![]()
|
||
![]() --M!-- Group: Members Posts: 328 Joined: 21 May 05 From: Bucharest ![]() |
Attached thumbnail(s) HPIM0513.JPG ( Size: 362.95k ) Number of downloads: 187 HPIM0504.JPG ( Size: 342.72k ) Number of downloads: 183 |
||
--------------------
Renault
Megane Sedan II
2005, 1398 cmc Fericit sau roman ?
|
|||
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
vreau si euuuu
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
Mi se pare mie sau 5 echipaje logan au abandonat?
|
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
ionut17 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 217 Joined: 18 August 05 From: Roman ![]() |
ce dura a fost faza cand un caine fugea pe circuit in timpul curse la FIA GT3
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by ionut17: 19 May 2007, 15:15 |
--------------------
Dacia
1310
VW Bora
|
|
Vanzatorul de Iluzii |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 398 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Si ce duri cei care l-au alungat inapoi pe pista in incercarea lor nefericita de a-l prinde. Nu stiu de ce dar lasa impresia de "facut pe genunchi" ceea ce se vede la TV de pe pista.
|
-------------------- Tiida Tekna+ HB 1.5dCi 106 trapasi Warm Silver
Megane 2.2 Sedan Privilege 1.6i/112 Beige Poivre |
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Exact la faza cu cainele am dat si eu drumul la televizor. Saracul comentator (care oricum mie mi s-a parut cam pe dinafara...) nu mai termina cu "nu se poate, nu-mi vine sa cred"
![]() Ne-am facut (iar!) de rasul lumii. Nu-i nimic, avem publicitate pe gratis ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
da, penibila faza. Aproape la fel de penibila ca si comentariul
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Mai bine o tara cu caini pe circuit decat o tara cu grasi dezbracati pe circuit....zic eu...
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai bine o tara cu circuit decat una fara
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Mie nu mi s-a parut nimic amuzant cand a ajuns cainele pe circuit. In primul rand putea oricand o masina sa intre in el si noi asistam in direct la acest lucru (poate pe unii va amuza totusi astfel de lucruri), si in al doilea rand am aratat inca odata ca nu suntem in stare sa facem nimic calumea pana la capat.
Ce sa mai zic. Europeni doar cu numele... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Si ziua de azi a fost una super.
Exact cand am ajuns eu a avut loc accidentul cu 2 Lamborghini si un Ascari. Pilotul din Ascari a fost dus cu ambulanta la spital probabil. sper ca nu este nimic grav. a stat ceva timp intins langa masina, dar la plecare era constient. In Formula 3 a fost o "frenezie". in sicana de dupa hotel ibis la fiecare tura se buseau cateva masini. Spre final erau stranse 6 masini in zonele de service acolo. Pentru piloti cred ca este destul de nasol sa alerge cu tribune asa de goale ![]() organizarea este destul de buna, lipseste insa sonorizarea in multe zone ale circuitului, iar comentatorul zici ca citeste un Sandra Braun in timpul cursei. Faza cu cainele pe circuit era previzibila de ieri, cainii se tot invarteau pe acolo. Sa nu uitam totusi ca si in DTM parca un iepure a fost spulberat de un Mercedes. Bine ca a scapat cainele fara probleme. acum ma uit sa vad daca am reusit sa scot vreo poza ok. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Film de la accidentul din GT3 cu ascari:
Filme din sicana izvor. am pus si poze in galeria foto. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Alex, tu ai filmat accidentul din GT3 cu ascari?
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
AlexV |
![]()
|
filmele de mai sus sunt facute de mine.
nu am surprins exact accidentul deoarece eram pe scara de la pasarela unde s-au lovit cei trei. |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
rotuning |
![]()
|
![]() Australanthropus olteniensis Group: Members Posts: 337 Joined: 18 June 04 From: pe langa Buridava ![]() |
1. sa apara diverse animale pe circuit s-a mai intamplat si in alte competitii din tari mai respectabile.
2. vis-a-vis de comentarii, ce ziceti de traduceri? la un interviu luat unui pilot Porsche, acesta a spus (traduc din engleza, aproximativ, din memorie): pentru noi conditiile mai dificile de pista in contextul ploii si denivelarilor ar trebui sa ne dea un usor avantaj. traducerea Antena2(tot aproximativ): este dificil pentru noi acest circuit pentru ca este nou si nu il cunoastem inca. ![]() 3.felicitari pt filme! Dupa parerea mea cea mai spectaculoasa portiune a circuitului e coborarea pe Izvor, din pacate lipsita total de tribune. |
--------------------
RENAULT
Megane
2.2 1.6 16V CD 2006 TOYOTA NGYaris 1.3 VVT-I Luna LCA M/M
ARO 11.9 1.6D ex:Dacia Solenza Clima 1.4 MPi ex:AlfaRomeo33 1.5 ie ex:DaciaNovaGT |
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Am si eu 2 poze.
1. Doua Aston Martin lovite, lipite de gardul de protectie in curba de langa Hotelul Accor pe la 16:30/19.05. 2. Mai multe Logane gata de concurs, toate aveau jante oz racing si banerul ADAC. PS. Intre 16:00 si 16:30 eram in dreptul Paddoc-urilor de la intrarea dinspre Unirii, mai precis la cativa metri de fantani, si acolo, am zarit un caine de talia si culoarea viteazului de pe pista, chinuindu-se, si in cele in urma reusind sa intre pe sub gardul de protectie, care dadea in zona paddoc-urilor. M-am gandit ca era obisnuit sa intre, pt ca il hraneau aia si eram convins ca nu se va apropia de pista din cauza zomotului infernal, dar atunci era oprita temporar cursa si cred ca ceea ce a urmat ati vazut cu totii. Cred sa o sa ma injure Cheltuitoru cand o sa ii spun ca am vazut potaia aia furisandu-se in perimetrul cursei si n-am facut nimica! ![]() This post has been edited by george_slz: 19 May 2007, 23:19 Attached thumbnail(s) 1.JPG ( Size: 209k ) Number of downloads: 170 2.JPG ( Size: 172.4k ) Number of downloads: 150 |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Stiti ceva de participarea lui Miki Mitoman Alexandrescu in Dacia Logan Cup?
Am inteles ca ar participa ca pilot in aceasta competitie. Am cautat site -uri ca sa vad ce a facut azi in calificari dar n-am gasit nimic. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Dan Alexandrescu nu a participat.
Am facut cunostinta azi cu Alexandrescu si Raileanu. Dintre romani, au participat doar Casuneanu si Raileanu. Felicitari lui Raileanu pentru locul 2 ! |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Pe 20 mai e ceva sau de maine dimineata strang si la revedere Bucharest?!
|
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai azi e mai interesant. Azi sunt cursele.
![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Care nu v-ati luat bilet si vreti sa mergeti, intrarea de acum incolo este libera!
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
cri123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.620 Joined: 16 April 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ce ma enerveaza organizarea asta romaneasca ... Bine ca am cautat in Cluj bilete ca disperatul pana Joi, si de fapt tribunele sunt goale
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
2006 2.0T dopat cu 30 ponei Kadjar 1.6 dci 4x4 - 2015
Megane 1.2 Classic 1.6 16v - 2001 |
|
St |
![]()
|
Care organizare romaneasca mai?
Ca romanii doar au primit 5 mil. E si au semnat contractul, restul au organizat altii. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
cri123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.620 Joined: 16 April 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Or fi organizat altii cu numele, insa tot de-ai nostri au fost pe la distributia de bilete. In fine, important e ca in loc sa dau 250RON si sa fiu la cursa, acum stau frumos acasa si comentez pe net
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
2006 2.0T dopat cu 30 ponei Kadjar 1.6 dci 4x4 - 2015
Megane 1.2 Classic 1.6 16v - 2001 |
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Daca va continua cursa in acelasi ritm, nu cred ca vor mai fi masini in 2 ore...
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Dar cum de sunt tribunele goale ? Nu se zicea ca s-au vandut aproape toate biletele ?
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Mai transmite cineva in direct cursa?
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Nu!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 21:46 |