Megane 3
![]() ![]() ![]() |
Megane 3
rotuning |
![]()
|
||
![]() Australanthropus olteniensis Group: Members Posts: 337 Joined: 18 June 04 From: pe langa Buridava ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
Megane
2.2 1.6 16V CD 2006 TOYOTA NGYaris 1.3 VVT-I Luna LCA M/M
ARO 11.9 1.6D ex:Dacia Solenza Clima 1.4 MPi ex:AlfaRomeo33 1.5 ie ex:DaciaNovaGT |
|||
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
QUOTE(PAM @ 7 Nov 2006, 14:56) asta este doar rezultatul inertiei si al rezistentei la schimbare. si mie la inceput mi s-au parut unele masini noi super nasoale fata de modelul actual, insa dupa ce le-am vazut pe viu si m-am obisnuit cu ele au inceput sa imi placa, chiar mult mai mult fata de cel precedent! |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
[quote=HERON,7 Nov 2006, 15:35]
Cum si alea sint lucrate in Photoshop sa vedem o reprezentare ceva mai bine lucrata: daca te uiti mai bine la poza postata de tine, se vede clar ca e prelucrata, o incercare de a copia o poza vazuta cine stie pe unde (genul borei aleia prelucrate sa arate a logan): oglinzile sunt cele de la megane 2, la fel manerele usilor, pasajele rotilor, etc... la fel, sub faruri, se vede clar ca sunt desenate cerculetele alea sau ce naiba sunt. in pozele celor din croatia, se vede clar ca e vorba de un model nou, nu de prelucrarea unui megane 2... uite-te si tu la oglinzi, la stopuri, la partea laterala a masinii, e clar ca nu se putea face in photoshop o prelucrare atat de elaborata... repet, mie imi place. la fel cum o sa va placa si multora dintre voi dupa ce o sa vedeti mai multe foto (eventual si cu interiorul) si o sa va obisnuiti cu ea... |
--------------------
Honda
CRV
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ca off-topic: observ o tendinta de mutarea a oglinzilor retrovizoare si prinderea lor nu la coltul geamului ci pe usa (si la peugeot 207, si la opel corsa, acum si pe megane). Probabil e din cauza zgomotelor aerodinamice, care sunt mai mici in cazul acestor oglinzi
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Bacu |
![]()
|
si vizibilitatea este mai buna cu oglinzile alea...astea de la megane 3 seamana cu cele de la vel satis.
This post has been edited by Bacu: 7 Nov 2006, 22:57 |
--------------------
Honda
CRV
|
|
PAM |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 13 October 06 ![]() |
QUOTE(Bacu @ 7 Nov 2006, 23:32) asta este doar rezultatul inertiei si al rezistentei la schimbare. si mie la inceput mi s-au parut unele masini noi super nasoale fata de modelul actual, insa dupa ce le-am vazut pe viu si m-am obisnuit cu ele au inceput sa imi placa, chiar mult mai mult fata de cel precedent! de fapt asta e rezultatul gusturilor mele. ![]() This post has been edited by PAM: 8 Nov 2006, 10:35 |
--------------------
Honda
Civic ... Type R (e bine, ramm?)
2007
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Hai pe bune terminati. MIII va fi peste MII din toate punctele de vedere, inclusiv aspectul. Nu ma credeti? Spuneti-mi atunci cand a fost ultima oara cand o noua generatie de "frantuzoaica" a dezamagit fata de cea veche. Eu nu-mi aduc aminte.
Ele vor fi intotdeauna mai frumoase, mai calitative si mai confortabile decat ceea ce lasa in urma. Lucruri care trebuiesc adresate generatiei actuale de Megane sunt: calitate asamblare, calitate materiale, pozitie volan si bineinteles calitatea service-urilor cu romburi in frunte. |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ce ziceti de pozele cu noul megane. are cineva informatii mai multe, poze, estimare productie etc????
http://www.autobild.de/heftarchiv/vorschau...wH5XWCKTg%3D%3D scuze ca am deschis alt topic aiurea.....mea culpa This post has been edited by b76bgaarh: 6 Jul 2007, 09:40 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Eu zic sa asteptam niste poze relevante, nu photoshopuri.....
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Ala rosu din spate imi place dar sa vedem si fata.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
conucristi |
![]()
|
![]() Un membru oarecare ... Group: Members Posts: 106 Joined: 12 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Fata e pe prima pagina. Oricum, de acord cu ssilviu ...
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Sedan
2006 1.6 16V
|
|
bogdanescu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 21 August 03 From: Bucuresti ![]() |
pozele astea le-am gasit pe un forum frantuzesc mai demult... nu le-am dat prea mare atentie
Attached thumbnail(s) megiii1xo8.jpg ( Size: 47.73k ) Number of downloads: 482 megiiife6.jpg ( Size: 46.68k ) Number of downloads: 559 |
--------------------
renault
megane 2.2 sedan 1.5dci 80cp
2006
|
|
borciparte |
![]()
|
![]() da Group: Banned Posts: 171 Joined: 7 June 07 ![]() |
sincer, arata bine
![]() |
--------------------
Dacia 1300
1980
- x 10 BOR Romania, tara tuturor imposibilitatilor!
Clona de-a lui cristirenault |
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Da, din pozele astea este mult mai fluida, insa la design nu mi se pare un mare pas in fata Megane 2.2. Sa vedemnteriorul, ca una din variante era cu bordul pe verticala, inclusiv CD-Playerul...
|
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
foarte misto arata. e total schimbat nu doar un facelift cum mi se pare mie a fi pejo 308. arata bine si scenic-ul si espace-ul, interesanta forma farurilor. a fi o linie interesanta de urmat.
|
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
laso |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 11 July 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Un pic cam rotunjoară..., da' cred că e și o problemă de obișnuință...
Aștept să văd cum va arăta M3 sedan, că hatchback-ul nu mă interesează. |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
Bacu |
![]()
|
eh, asta da masina! e super mishto, inclusiv spatele, care nu mai este asa ciudat ca la megane 2...
vad ca forma farurilor seamana cu laguna, vad ca renault incepe sa isi creeze si el un desgin cat de cat unitara al modelelor (cum e la pejo, sau opel, de exemplu), nu ca pana acum, cand fiecare model arata intr-un fel... cel putin la exterior, ca la interior semanau... |
--------------------
Honda
CRV
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Din lateral fata zici ca e noul Corsa, la forma farurilor ma refer. Iar linia spatelui tot de la Corsa e inspirata cu portiunea aia de la haion mai ingusta decat restul caroseriei. Mda alt unicat de la creatorii de automobile. Macar aia rosie din pozele de mai sus chiar e misto.
This post has been edited by 2dor: 11 Jul 2007, 08:45 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
E, da, ca din spate nu zici ca e Corsa...
Din fata Citroen corcit cu opel si cu o capota de 307, din spate zici ca-i corsa, dar lateralul arata cam sportiv. Ramane de vazut daca forma sportiva va prinde. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
nu-mi place in mod deosebit ca design. e oricum mai frumos decat actualul. cel putin nu mai are spatele asta ciudat.
cica ar fi facut pe platforma nissan Qashqai. si o sa aiba suspensie independenta spate. This post has been edited by cristib: 11 Jul 2007, 12:07 Attached thumbnail(s) renaultmegane32qt6_1_.jpg ( Size: 54.68k ) Number of downloads: 403 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Mi se pare cam jalnic, sa speram ca nu va ramane asa, desi formele cam seamana cu noua Laguna deci probabil ca nu e f. departe de adevar...
Jantele imi aduc mult aminte de cele de pe 307cc (un exemplu fiind aici), iar restul asemanarilor cu Corsa si Citroen sunt destul de evidente... Precum am mai spus si eu si au mai spus-o si altii, Renault pana acum era Renault, la capitolul design. Urat sau frumos, stiai ca-i Renault ca era original... Dar vad ca noile modele incep sa isi piarda mult originalitatea, si nici macar nu sunt asa frumoase macar sa zici ca stii o treaba. Tot excentrice, doar mai putin originale.. Sa speram ca-si revin... Nu ca Laguna 2 sau Megane 2 ar excela la capitolul design, nu le-am considerat superbe niciodata, dar aveam mari sperante la noile generatii dar se pare ca degeaba... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
pit-bull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.182 Joined: 9 October 05 From: Banat ![]() |
o poza cu partea din spate..
Attached thumbnail(s) renaultmegane33lo8.jpg ( Size: 88.79k ) Number of downloads: 327 |
--------------------
DACIA
Solenza
2004 Confort Renault Megane Sedan Facelift-2007/Lux P/1,5dci/106CP/6+1/MP3/Beige Poivre+Bandouri
Renault Clio 3 Facelift-2009/1.2 16v Dynamique/AC-Auto/Bleu Gris |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
pai nu sunt acelasi grup???????
de ce sa nu foloseasca o platforma care a reusit sa obtina cel mai mare punctaj euroncap. ps nu credeti ca si meganul a fost facut plecand de la almera?????? nu de alta dar de fiecare data cand ma uit la amandoua parca e aceeasi masina cu un desing mai indraznet - meganul......parerea mea |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
2dor |
![]()
|
Hai ma A l e x, dar jantele alea chiar sunt identice cu cele de la Peugeot, ce naspa, odios. In fine sa vedem varianta finala cum va fi.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Mie imi pare a fi o corcitura de C4 cu Astra si bot de Skoda.
|
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
QUOTE(AND @ 7 Nov 2006, 18:07) De cate ori vedeti o masina cu un design frontal foarte bombat, precum fake-urile astea de Megane 3 sau cum vedeti la Toyota Yaris...ganditi-va ca sunt facute tinand cont de siguranta pietonilor, si unde ar nimerii capul unui copil in cazul unui accident etc. off topic: noile generatii sunt proeictate tanand cont de siguranta pietonilor de parca scopul primordial al acestor masini ar fi sa calce oameni 11 Jul 2007, 17:03: QUOTE(cristib @ 11 Jul 2007, 12:01) adica pe platforma loganului?? ![]() This post has been edited by daciafan: 11 Jul 2007, 17:03 |
--------------------
/
/
/
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
Pare mai ok ca megane 2, mai rotunda si nu are spatele ala asa aiurea taiat. Seamana un pic si cu astra gtc
|
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
Alize/1999
- B-xx-xxx Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
"de parca scopul primordial al acestor masini ar fi sa calce oameni"
Pai, ele sunt proiectate si tinand cont de accidente cu alte masini sau obiecte, si nici asta nu e scopul primordial al masinii. Ideea e, masina e pentru deplasare, dar in caz de ... e cat se poate de bine pregatita. Probleme ? |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
nu...n-am probleme
sunt si eu frecvent pieton iar doamne fereste in cazul in care as lovi un copil m-as bcura ca masina sa-l protejeze ![]() ![]() |
--------------------
/
/
/
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 17:56 |