Catalizator,Adio!
![]() ![]() ![]() |
Catalizator,Adio!
dantes |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
|
||
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|||
florinbc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 2 March 05 ![]() |
QUOTE(dantes @ 18 Mar 2005, 17:01) @Isna Perfect de acord cu tine..cu un amendament! Poate vrem MASINA si nu o rabla din start in care sa toooooot bagam bani in reparatii...! Asta e tot, in rest sunt perfect de acord, iar catalizatorul asta nu e pus acolo de pomana asa sa avem ce da noi jos...Si in plus vrem sa respiram normal si noi si copiii si asa mai departe, asa ca daca se buleste...altul...offf ce m-am saturat de sacul fara fund numit dacia... Revenind la oile noastre...o intrebare poate chiar lui florinbc...cand ti-ai dat seama ca e cat-ul bulit (zornaia) iti facea si cu masina stand si cu acceleratii/deceleratii? Adica ma gandesc ca e vorba ca la un anumit debit de gaze de esapament care trece prin cat acesta sa zornaie... Merci... zornaia cind acceleram brusc. si nu mai tragea ca lumea se cam poticnea.iar cind au ridicat-o si au lovit in catalizator facea acelasi zgomot. asa si-au dat seama si m-am convins si eu. eu zic ca nu merita scos doar pina ia banii sa iei unul nou. plus ca aia m-au convins ca merge mai bine fara. consuma mai putin, trage mai bine, dar totusi o sa-l pun cind o sa ma bani. |
--------------------
dacia super nova
super nova
- gj-03-ysd
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Daca intentionezi sa-l schimbi, cand vei avea banii, n-avem nimic impotriva ta. Sigur ca nu ti-e usor sa scoti 8mil din buzunar de pe-o zi pe alta. Si nici poluarea in Ro nu va creste daca mergi tu 3 luni fara catalizator.
Dar din post-ul tau eu am inteles ca nici nu intentionezi sa-l pui la loc. Imi cer scuze daca m-am pripit cu concluziile. Bafta, si numai drumuri bune! |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:59 |