Probleme ambreiaj , topic general
![]() ![]() ![]() |
Probleme ambreiaj , topic general
iuly89ct |
![]()
|
||
![]() Membru cu masina... Group: Members Posts: 404 Joined: 30 September 07 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
BMW
525d E60
2006 "Nu e niciodata prea tarziu pentru a nu face nimic". Confucius
|
|||
mvali |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 8 February 07 From: Ploiesti ![]() |
Pai spuneti bine ca un pic peste nu conteaza ca oricum nu poti pune prea mult. Problemele apar daca este prea putin. Eu a trebuit sa completez cam 800ml ca la deal nu mai intra in a 3-a. Am pus din acela recomandat elf si acum se schimba foarte usor.
|
--------------------
ex Dacia
SuperNova
Confort 2001 / Opel Corsa Enjoy
|
|
iuly89ct |
![]()
|
![]() Membru cu masina... Group: Members Posts: 404 Joined: 30 September 07 From: Constanta ![]() |
dar eu ce sa mai zic ca am mers 80 km fara ulei deloc in cutie?ca au vrut niste baieti sa'mi schimbe uleiul la motor si mi l'au dat pe'ala din cutie jos.imi uruia numai intr'a 4a si a 5a,dar bine ca si'a dat cineva seama si mi'a pus niste ulei la cutie.si normal ca nu a fost 75w80 si a fost alt tip dar l'am schimbat si acum intra ca la inceput in cutie.
|
--------------------
BMW
525d E60
2006 "Nu e niciodata prea tarziu pentru a nu face nimic". Confucius
|
|
FUHRER |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 15 December 07 ![]() |
Probabil ai avut pe instalatie....
![]() 21 Dec 2007, 09:32: O mica intrebare pt posesorii de Clima, nu fluiera cureaua aia de climatizare vreo 5-10 min pana se incalzeste motorul? pe mine ma scoate din minti, numai cand calc ambreiajul si bag in viteze.....ma streseaza rau de tot! This post has been edited by FUHRER: 21 Dec 2007, 09:32 |
--------------------
DACIA
Logan
2014/ Laureate/ 0.9 TCE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 15:01 |