probleme arcuri fata?
![]() ![]() ![]() |
probleme arcuri fata?
blazer |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 8 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault Scenic II
Privilege
2007
- B-32-BIP
|
|||
danbogdan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 5 August 04 ![]() |
Trebuiesc schimbati rulmentii de la flansa pe care sta arcul din fata. Sunt cam 300000 lei amandoi. E mai greu cu schimbatul ca trebuie sa preseze arcul ..etc.
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B 04 xxx
|
|
cristidb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.462 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
E necesara o presa de arcuri. Se monteaza presa cand arcul este comprimat, se demonteaza amortizorul cu tot cu arc. Presa se scoate dupa ce se monteaza la loc.
In cazul in care piulita de sus a amortizorului nu se desface iar imbusul din ax se strica se poate tine de ax cu un cleste de cuie, dar mai intai se pune pe ax o bucata de cauciuc, astfel incat sa nu se zgarie axul. De obicei nu trebuie schimbati rulmentii, doar curatati si unsi. Daca dupa curatare si ungere rulmentul agata sau are bile sparte inseamna ca trebuie schimbat. E o operatie care ar trebui facuta periodic pentru ca acolo se aduna mizerie care face ca rulmentul sa mearga mai greu si directia sa fie greoaie. |
--------------------
CBR 600 F4i ;
Astra GTC
Sport 124CP remap Superchips, K&N, Eibach.
- .
|
|
blazer |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 8 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc pentru sfat !!!
|
--------------------
Renault Scenic II
Privilege
2007
- B-32-BIP
|
|
virtualu |
![]()
|
![]() om_serios Group: Members Posts: 198 Joined: 6 June 06 ![]() |
Vitan... (nu mai stiu pret!)
|
--------------------
dacia
supernova
2001 - clima
|
|
spiridon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 786 Joined: 5 May 05 From: Iasi ![]() |
Sugestia mea e sa schimbi ambele arcuri de fata si mai mult iti recomand sa-ti cumperi de Solentza (750k/bucata) !
|
--------------------
Dacia Supernova
- prima iubire, a inceput in...
2001
- IS- inginer - frezez si programez chei, repar telecomenzi, immo off 0741024494
|
|
aicidincolo |
![]()
|
![]() in timp ce tu citesti eu ma plimb cu masina ! Group: Members Posts: 161 Joined: 13 March 05 From: Valcea&Bucuresti ![]() |
care e avantajul cu arcurile de solenza? stabilitate in curbe sau se comporta mai bine in gropi?
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2006
- VLxxXXX chestii de tabla vopsita cu 4 roti care ar trebui sa se invarta
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Arcurile de fata de dsn si slz sunt la fel, mai mjult sunt la fel cu alea de nova. Eu mi le-am schimbat pe amandoua (din cauza unui arc rupt). Pretul a fost de 70 de lei bucata.
Bafta! P.S. (daca nu sunt rupte nu le schimba, de banii aia schimba amortizoarele, si vei vedea diferenta) |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 00:06 |