Aripa spate infundata, cum se repara?
![]() ![]() ![]() |
Aripa spate infundata, cum se repara?
aqua |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.251 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|||
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Straduieste-te sa ti-o indrepte. O schimbare de aripa spate este o operatie neplacuta, nu va mai fi niciodata asa cum a facut-o mama ei, robotul.
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
msn2 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 8 November 06 ![]() |
Sudura rezultata in urma inlocuirii nu este la fel de buna calitativ fata de cea din fabrica, si mai devreme sau mai tarziu ea va rugini.
incearca sa nu o schimbi. |
--------------------
SKODA/RENAULT
OCTAVIA/MEGANE2.1
1.9TDI/1.6 16V
- xx xx xx
|
|
acordeon |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 26 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu in iunie am gasit masina lovita in parcare de o toanta care a dat inapoi si s-a oprit in masina mea....
![]() |
--------------------
dacia / dacia
logan / logan face lift
laureate 1,4 rosu passion 2004
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.463 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Aripa spate infundata - in nici-un caz nu se demonteaza de pe masina (decat daca este tabla complet strapunsa).
In service ti-o vor indrepta, chitui si vopsi. Va fi ca noua (daca e un service bun). Nu te necaji - eu am trecut prin asta de mai multe ori. Daca o faci pe CASCO se rezolva mai repede. |
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.251 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Batrânul @ 9 Nov 2006, 13:57) Aripa spate infundata - in nici-un caz nu se demonteaza de pe masina (decat daca este tabla complet strapunsa). In service ti-o vor indrepta, chitui si vopsi. Va fi ca noua (daca e un service bun). Nu te necaji - eu am trecut prin asta de mai multe ori. Daca o faci pe CASCO se rezolva mai repede. sarut mana, mi-a mai trecut, eu ma gandeam ca nu se poate decat sa dai jos aripa, indreptat si iar pusa la loc, si nu-mi convine deloc |
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
![]() Aripa spate cand o dai jos, o cam dai jos cu dalta sau cu flexul, nu cred ca se pune problema indreptarii si remontarii pe masina. Ori se indreapta pe masina, ori e distrusa si se inlocuieste cu alta noua prin sudare. |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 19:47 |