TremurĂ(!) frana la viteze mari
![]() ![]() ![]() |
TremurĂ(!) frana la viteze mari
Zw33dDreamZ |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 1 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova 1.4
- XX-13-VRM
|
|||
Marius81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 30 June 04 From: - ![]() |
Discurile de frana este f posibil sa fie putin deformate
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Cand e vorba de frane e bine sa mergi in service. Acolo au aparatura peformanta si esti si tu mai impacat ca poti frana cum trebuie. Daca era vorba de schimbat un bec, ceva, mai merge cu sfaturi. Dar la frana...
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Discurile de frână s-ar putea să fie ovalizate.
Service-ul ce zice? |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca zice: "trebui schimbate discurile".
E o problema oarecum frecventa la DSN |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Zw33dDreamZ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 1 March 06 ![]() |
Am inteles ideea
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova 1.4
- XX-13-VRM
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Din cate am inteles eu discurile de la DSN sunt la fel cu cele de SLZ - ma refer la cele ventilate de pe fata, evident...
Ca un pret aproximativ - 120 lei noi bucata. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
dacuBurebista |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 16 November 04 ![]() |
trebuia sa fac RARul si mi-au gasit un disc ovalizat / le-am schimbat, ca tot am aproape 100.000km si, dupa trei luni, se pare ca iar s-a ovalizat un disc...
cred ca sunt 'rominesti' piesele astea.... dar acum o sa le indrept pe un strung! |
--------------------
supernova
clima
- b25ymt
|
|
victor81 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 25 September 06 ![]() |
mie a inceput sa imi tremure masina cand franez din ce in ce mai tare si la viteze din ce in ce mai mici si asta de cand am schimbat discurile si placutele asta vara asa ca va rog aveti cumva o sugestie? sa ma duc cu hartiile la aia in service(asta
![]() M.E. Dacă tot ai de gănd să folosești irc-isme (ceea ce nu-ți recomand), măcar scrie corect! ![]() This post has been edited by DragosP: 11 Nov 2006, 21:56 |
--------------------
dacia
super nova
2002 europa
- OT 07 WYK
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ai o problema cu discurile
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 07:52 |