DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Inchidere centralizata

geo76com
post 23 Jun 2004, 14:56
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Am o mare problema
Am insonorizat masina cu PEE pus pe podea sub mochete si spre portbagaj. Operatiunea a avut loc cu defacerea scaunelor, banchetei, scos casetofon ,plasticuri de la praguri, de la frina de mina, de la schimbator si apoi puse la loc. Dupa problema mare .
Masina din fabricatie a fost echipata cu inchidere centralizata pe toate usile, geamuri electrice pe fata, trapa, si capitonaj intern, alarma 8) . Acum dupa insonorizare inchiderea numai merge decit pe usa din fata de la sofer. Se inchid toate usile cu alarma dar de deschis nu se deschide decit cea de la sofer. Ma cam enerveaza faza asta. Stie cineva care este problema, cum se poate repara sau daca nu unde as putea sa merg pt un diagnostic mai exact si o reparatie (daca pretul este in limita bunului simt :wink: )

PS Operatiunea de insonorizare a avut un efect vizibil la eliminarea zgotului din masina. Procentul de 50% avansat de cineva intr-un topic nu este doar din autosugestie.

--------------------
DACIA 1310L 1995
...mai putine incercari, mai putine esecuri ....
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Liviu
post 23 Jun 2004, 15:14
Post #2

expat naiv

Group: Banned
From: Peste gard

aaaa .... ce masina ai ???? ca nu m-am lamurit smile.gif ..

Cat despre inchidere ... in mod sigur ai montat ceva stramb sau care apasa pe tijele de la actuatoare.
Daca spui ca se inchide dar nu se mai deschide inseamna ca ai ceva care atinge tijele actuatoarelor ..

Bafta !

--------------------
. . .
-= age is just a number =-
+
geo76com
post 23 Jun 2004, 15:50
Post #3

Membru incepator

Group: Members

Masina este Dacia 1310 L din 1995. Toate imbunatirile au fost montate in fabrica la Colibasi (am facturile pt lucrari si piese). Fetele de usa nu le-am miscat deci nu am ajuns la actuatoare. Trebuie sa fie de prin fire sau de prin unitatea aia de control, nu stiu . Stiu doar ca la fiecare usa merg cite doua fire. Ar trebui sa le verific continuitatea ? daca sint intrerupte atunci de ce mai se inchid ? sad.gif

--------------------
DACIA 1310L 1995
...mai putine incercari, mai putine esecuri ....
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 19:21
Forum Renault