DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Lipsa de putere combinata cu consum mare!

amc
post 11 Nov 2006, 17:40
Post #1

2 trancane

Group: Members
From: Bucuresti

De doua saptamani merg cu un alt Logan 1.4 (10000km) de prima data am sesizat ca nu se infige la fel ca alte loganuri 1.4, este mai lenesa.
Si dupa 2 sapt de mers numai prin Bucuresti, astazi computeru arata un consum mediu de 13 litri!
Mentionez ca tot azi am schimbat filtrul de aer(cine stie poate era de la el), merge la fel masina. Apropo am dat 470mii pe filtru de aer, e mult?

--------------------
YUGO Zavzta 2007/prestige - 1-B-NU-IS--chhh
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
AL
post 11 Nov 2006, 18:20
Post #2

Member

Group: Members
From: Bucuresti

domnule amc, aici nu e bazar ... problemele tehnice se discuta pe rand... consumul depinde de multi factori si exista un topic separat, inchis insa, de unde te poti inspira... despe consum nu mai discutam, s-a epuizat subiectul... in legatura cu problema pierderii de putere pot fi o multime de cauze... revin-o cu amanunte dupa ce vei merge la service... sau dupa ce vei avea mai multe amanunte despre simptome... aici nu e nimeni "mama omda" sa ghiceasca de ce masina respectiva merge altfel decat cea cu care erai tu obisnuit... deocamdata se inchide cu recomandarea de a citi cele deja scrise pe forum pentru a-ti forma o parere, deoarece problema s-a mai discutat

--------------------
Skoda KAROQ 2019 - B-21-NEW
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 25th July 2025 - 06:16
Forum Renault