avans si consum..
![]() ![]() ![]() |
avans si consum..
AAlpine1 |
![]()
|
||
![]() Nothing Beats Cubic Inches !!! Group: Members Posts: 833 Joined: 7 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. 929y
ma urmareste vis-a-vis :)))) |
|||
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Da cred ca ai dreptate ... o sa pun carton ... ca restul am reglat ... platina este noua ... carb este reglat ... tachetii nu se aud deloc ...(am fost la mecanic si mi-a spus ca nu se aud deci merg ok...)
|
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(valentin_carlan @ 17 Jan 2007, 00:19) [...]ce inseamna:'bate avansul?'(din cate am inteles din context la viteze/turatii mari...) cum se simte in mers sau ce ar trebui sa se intample? din cate am citit mai sus probleme din cauza unui avans mare nu sunt, decat consum putin mai ridicat si detonatii pe teaza(in caz cand e vizibil de mare)... este si altceva ce ar putea afecta mototrul in sine sau mersul rotund al acestuia? 1. Exista doua notiuni: "zbor de platine" = la turatii mari datirita vitezei/impulsului aplicat de cama pintenului arunca platina mobila mult, aceasta nerevenind in pozitia "inchis" pina ce cama urmatoare ajunge in dreptul ei. Ca urmare platina va sta deschisa , scinteile vor fi ratate. Bataia de avans: Amestecul arde in cilindru intr-un timp (1-1,8 ms, functie de dozaj, comprimare, etc). Pentru asta se aprinde amestecul INAINTE de PMI cu atitea grade cit ar fi necesar pentru ca arderea completa a amestecului sa se finalizeze la PMI. Daca aprinderea se face mai devreme de acel punct, amestecul va arde complet INAINTE de PMI, presiunea gazelor facind ca pistonul sa antreneze biela in cursa de coborire in timp ce manetonul e in urcare. E ca un impact frontal intre doua autovehicule mergind in sensuri opuse-lovituri violente care genereaza un zgomot ascutit. De aici se deduce: 2. Mersul cu avans mare genereaza in timp [mai lung sau mai scurt] deteriorari ale mecanismului motor, tasari de cuzineti, etc. pe linga rateurile de rigoare, consum marit, etc. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 02:00 |