Telefon ~7 mil.
![]() ![]() ![]() |
Telefon ~7 mil.
Garett |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|||
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
daca te intereseaza un Motorola v360 la cutie in garantie f putin folosit, sau un Nokia 6680 tot in garantie cu toate accesoriile, da-mi te rog un PM.
|
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Eu mi-am luat motorola V360 acum cateva zile si sunt f multumit de el . Am dat 2.250.000 la vodafone cu abonament pe 2 ani . Nu stiu cat tine bateria ... dar daca ascult muzica mult si ma joc pe el si transfer cu bluetooth toata ziua ma tine 2 zile
![]() Succes in alegerea pe care o sa o faci ! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Eu mi-am luat sony Ercsson v630i e super smeker telu am dat 660 ron conectare 1 an vodafone ! e 850 fara conectare !
1.memorie (card)256, tel 16 mb 2. camera 2 mpx 3.256 mii ecranul e chiar marfa 4. baterie de 90mAh 5. in set ai si cablu usb si casti Gasesti la 700 teluri marfa ![]() Bafta !!! LE: are si 3G ![]() This post has been edited by Ci_co: 4 Oct 2006, 09:34 |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.613 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Stie cineva ceva de Nokia 6131 din oferta de la Orange ? Din specificatii pare interesant. Ma intereseaza daca face intr-adevar ce scrie acolo si , again, cat tine bateria.
@Ci_co: E interesant v630 dar eu sunt pe orange, si n-am de gand sa trec inapoi pe vodafone, am fost pana anul asta, am un Moto c980 3G, dar mare lucru nu am facut cu el in 3G. Mersi de info, oricum. |
--------------------
No
Reno
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Aici si aici ai un review pt Nokia 6131.
Pare destul de interesant si daca nu as avea telefon momentan eu din asta mi-as lua. Si aici mai vezi caracteristici despre el. Ecranul are culorile de adacime 16M. In oferta de la orange cred ca e cu abonament pe 2 ani, si nu se specifica ce fel de abonament. Pe pagina cu oferta curenta nici nu am vazut telefonul, dar exista pe undeva prin site. Cel mai bine mergi la un orange shop si intrebi ce si cum. This post has been edited by SilviuB: 4 Oct 2006, 11:20 |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Da corect 900 mAh ! mia scapat un 0
![]() Nici eu nu fol 3g-ul dar are ![]() |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
SI dormi mai linistit noaptea stiind ca ai 3G?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Garett |
![]()
|
@silviub: stiu review-urile alea, multam, si in ele se plang de baterie, dupa folosit mp3 player and stuff. Pe mine ma intereseaza cineva care il foloseste efectiv, ca telefon, nu briz-briz-uri. Sincer si pe mine tot ecranul ma atrage, si faptul ca "stie" swf-uri, si ca e Nokia. Pe orange e la oferte speciale.
@ci_co: nu vreau sa-ti stric inima da' sa stii ca mare lucru nu prea faci cu 3G: ceva download pe wap mai rapid, tv live si cam atat. Nu stiu cum e camera la v630, dar cu Moto nu se vedea prea grozav in videocall. Oricum e Ericsson, deci bun. |
--------------------
No
Reno
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu te sfatuiesc sa nu iei Sony-Ericsson ca sunt nasoale, nu imi plac deloc meniurile si modul de aranjare.
Nu mai stiu preturile, iti ajung banii de un Nokia 6230i? Mie imi place tel acesta si e misto. Doar ca nu l-am cumparat eu din banii mei.... |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.613 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Eu am tot schimbat telefoane Ericsson de cand a aparut GA628 si nu am avut nici o problema cu ele. Meniul este mai bine structurat fata de Nokia. Ma rog, acum depinde si de fiecare cum se obisnuieste cu ele.
PS. Daca nu iti plac tie nu inseamna ca "sunt nasoale". |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Garett |
![]()
|
Primul meu tel. a fost un a2628, absolut impecabil, pentru vremea aia, (2000, cred). Cred ca avea cea mai mare baterie pe care am vazut-o vreodata la un tel. normal (nu smart sau PDA) :1400 mAh. De atunci mi-au placut ericsson-urile. Am mai vrut sa-mi iau un k500 dar pana la urma mi-am luat moto-ul, tot pentru 3G
![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Samsung d600e? E pana in 7 mil la abonament si-ti satisface destule cerinte. Ca utilizator de w810i, construit pe "sasiul" lui k750i, iti recomand un SE k750i.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
Garett |
![]()
|
@TMihai: Stiu, m-am uitat si eu la el, dar sunt 2 chestii: 1. nu stiu cum se comporta mecanismul de la slider in timp; 2. Samsung-urile au restrictie de instalare java wap only, si mie imi place sa citesc de pe telefon, i.e. sa-mi uploadez carti pe el.
K750i, cum am spus, vreau un ecran ceva mai mare si, daca se poate ceva cu t-flash, am un card de 256 MB la moto si vreau sa-l folosesc in continuare. |
--------------------
No
Reno
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
cauta unu cu symbian sau ia spv ca parca are windows mobile
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Ci_co |
![]()
|
Daca stau bine si ma gandesc D600e era la Orange in oferta 4 mil jumate ! Si faza cu Sonyercs ca au meniu nasolt te cam insel mie imi place mai mult fata de nokia, ar fiecare cum crede !
![]() Camera la 3G se vede misto e chiar bela dar cum ai spus si tu total inutila nu am cu cine vb in 3G dar are si moare lumea de necaz ca eu am telefon smecher tram pam pam bram ! ![]() |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
|
|
angel35 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 2 February 05 ![]() |
ce stiti despre Motorola RAZR V3i?ala plat....calitate...etc....
|
--------------------
Logan
Ambition
- B-xx-CHE
|
|
Garett |
![]()
|
OK, in proportie de 90% m-am hotarat la Nokia 6131. Acum, ce stiti despre el vis-a-vis de fiabilitate, consum etc ?
|
--------------------
No
Reno
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
am 2 tel nokia 6230i si un sek750i: am fost mare admirator nokia pana acum!
![]() k750i are prea multe in plus!!! m-a tinut bateria chiar si 9 zile (folosindu-l ![]() |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
Ichebau |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 22 October 04 ![]() |
motorola SLVR L7 il gasesti pe la 6 mil nou din pacate pachetul nu contine card si cablu de date: http://www.gsmarena.com/motorola_slvr_l7-pictures-1053.php
e un RAZR fara clapita, un telefon foarte elegant si putin intalnit daca te-ai hotarat pe nokia e foarte bine, dupa parerea mea sunt cele mai bune telefoane; singurul lucru care m-ar face sa nu cumpar nokia este ca toti cocalarii si-au luat nokia: 6680, 8800, N70, N80, N90 si lista poate continua |
--------------------
ex Dacia
Solenza
2003
|
|
Garett |
![]()
|
SLVR-ul e ok, dar dupa ce am vazut e cel mult echivalent cu c980-ul meu, minus 3G. Daca tot il schimb as vrea sa fac si un upgrade, ca n-am de gand sa-l mai schimb in urm. 2 ani. Chestia cu telefoanele de "cocalari' e adevarata, sunt unii care au telefoane mai destepte decat ei,
![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
sddragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 532 Joined: 18 October 05 ![]() |
Daca gasesti un Nokia 6680 la 7 milioane, merita! Eu am unul luat de la un coleg si sunt supermultumit de el. Bateria tine 3 zile (butonat, cateva poze si vreo 20 min. de convorbiri zilnic). Pozele se vad super bine pe calculator (la 1024 x 768). Card de memorie de 64 MB (poti sa cumperi separat unul de 512 la 150 RON). MP3, 2 camere video, flash, etc.
Parerea mea... |
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Garett |
![]()
|
Nu prea, la banii astia poti sa-ti iei un Moto v360 la orange, si ai in plus card t-flash si ecran mai bun, n-are radio ce-i drept.
|
--------------------
No
Reno
|
|
argon |
![]()
|
Cu abonament? eu ma refer la preturile fara abonament, macar cu cartela, ca-i putin mai mic, dar mai dai in plus pe sim.
http://www.vodafone.ro/personal/telefoane-...orola-v360.html de asta vorbesti? si asta e tentant.. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Fiti atenti ca multe din telefoanele la liber de la vodafone sunt blocate in retea. Pe site nu scrie nimic, dar in magazin pe liste scrie la fiecare telefonul ce are. Cel mai bine este sa intrebati inainte ca sa nu aveti surprize, sa va luati telefon la liber de la vodafone si sa nu il puteti folosi pe orange sau invers.
|
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
argon |
![]()
|
100 % sunt blocate in retea, scrie pe cutii.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Eu unu` mi-as lua un MOTO L7, mie mi se pare super tel.
Momentan am L6 da` sper sa-mi iau si eu L7. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
Garett |
![]()
|
@argon: V360 e un tel. interesant, cu destul de multe dotari. La abonament ma refeream intr-adevar si se pare ca e mai ieftin la vodafone decat la orange. Are un coleg de birou, tine destul de mult bateria, ceea ce imi convine de minune cand se termina a mea ( e acelasi fel de baterie
![]() @ageana: Cum se comporta tastele alea cu senzori? Eram curios inca de la v3. |
--------------------
No
Reno
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 20:46 |