Peugeot 206 sedan, va fi comercializat din Martie 2007
![]() ![]() ![]() |
Peugeot 206 sedan, va fi comercializat din Martie 2007
Racky |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.050 Joined: 1 June 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
.
. 2005 Symbol 1.4 8V Fidji
2008 Laguna III estate 2.0 dCI(150)-Initiale Paris 2002 Clio Bicorp 1.5 dCI 85-Privilege 2009 Laguna coupe GT 3.0 V6 dCI |
|||
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Adica exact cu 25% peste Logan. 2000 de euro nu sunt de neglijat pe piata masinilor de pana la 10.000 DDP.
Piata va decide. Va avea vanzari bunicele, dar trebuie sa aiba preturi de maxim 400 EURO peste Clio Symbol cu tot cu reduceri. |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bulan @ 12 Nov 2006, 20:00) Dar si pana sa apara pe piata LOGANUL cu pretul lui de sub 10000 coco modelele alea multe erau mult mai scumpe deci loganul ia pus cu botul pe labe pe nisipul aceleiasi plaje de preturi.Eu unul as prefera un logan full decat un 206 coaja fie si sedan. asta asa este...cu preturile...dar sincer, eu am logan full, crezi ca sunt mai multumit decat un posesor de logan standard? Aaa, ca am abs si aer si radio cd si jenti de aluminiu? pai scuza-ma la banii pe care i-am dat pe ea aceste dotari vin la peugeot in standard...deci tot pe acolo ne invartim. Mai am in plus geamuri electrice pe spate...wow...cand o sa stau eu in spate? ![]() Pentru mine cateva chestii conteaza: ABS, servo, aer si electrice pe fata...astea dupa parerea mea ar trebuii sa le aiba orice masina in STANDARD...nu in versiunea de top ca la logan...dar deh...o sa mai dureze ceva pana cand si romansii de rand o sa descopere utilitatea acestor lurcruri....pentru unii abs-ul, servo si aerul raman inca o "fita"... Ce sa mai zic....desingul la logan este cam...naspa...asta doar asa ca sa nu intru in detalii...pe cand la peugeot este dragutel...nu pot sa zic ca e super reusita....dar nici urata ca loganul....in plus ca platicele de pe 206 sunt mai bune decat cele de pe logan...cel putin asa mi-sa parut mie. Modelul o sa aiba succes oricum. |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
octav_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 846 Joined: 16 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca va fi un concurent serios cu Symbol si Albea. Mi se pare frumusica, dar tot Clio-ul meu imi place mai mult.
![]() ![]() |
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Masina este ORIBILA. Pe cat e de frumos 206 (inainte de a lua Corsa eram 99% decis sa cumpar 206), pe atat de urata e struto-camila asta. Ma enerveaza modelele concepute pentru pietele emergente, la care designerii adauga un portbagaj pe bunatate de hatchback (vezi Fabia Sedan, Clio Symbol etc.). Am vazut recent si o Corsa cu portbagaj sudat in spate - absolut oribila.
Iar daca e facuta in Iran - keep away! |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
uncle |
![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
mi se pare cea mai reusita "struto-camila", mai reusit decat symbolul, imi pare rau ca spun asta dar asa mi se pare mie... iar treaba cu fabricarea in Iran nu stiu ce sa zic, nu cred ca e totusi o catastrofa, sa vedem teste de fiabilitate la 30k si 60k de km...
|
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.561 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Sedan-ul 206 e un pic mai reușit față de atașarea portbagajului la Clio Bicorp (care oricum era urâtă din naștere) din care a rezultat probabil una din cele mai urâte mașini (Symbol-ul) pe care le-am văzut în viața mea (posesorii să nu se supere, e o părere personală despre niște fiare și plastice, nu despre voi), dar nici de 206 sedan nu mi-e rușine..., oricărui hatch căruia i se grefează un portbagaj este ciudat și "nenatural" și 206-ele sedan nu se dezminte, totul e OK până privești mașina din lateral-spate...
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
9.000 DDP standard ? E ceva... Se va vinde ca painea calda sunt convins.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Bogdan_F |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 30 June 03 ![]() |
Daca mai pui ca un ABS costa cam 400 euro, cred ca la aceeasi echipare va fi cam cu max 500 euro peste Logan
|
--------------------
Ford Fiesta
1.4 TDCi
2006
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
Da. Si Logan a costat 5000 EUR.
|
--------------------
-
-
-
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
E buna concurenta asta din ce in ce mai mare in categoria masinilor de pana in 10000 euro. Totusi deocamdata la aceleasi dotari Logan Preferance este cu 2000 de euro mai ieftin. Dar la ritmul in care se scumpesc Loganurile nu se stie niciodata daca va mai ramane diferenta asta.
|
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Parerea mea e ca-i urat. Insa tot ca parere personala, e "mai multa masina" pentru bani dati decat loganul.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
@Highwayman
Preferance nu are aer conditionat ![]() Da klaus, dupa poze sunt de acord cu tine dar s-o vedem pe strada. This post has been edited by Amedeus: 13 Nov 2006, 19:35 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.561 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Posibil să fie "mai multă" din punctul de vedere al cum arăta în interior + alte chestii de dotări, că de spațioasă (habitaclu+portbagaj) nu este peste Logan.
Și la vânzări va conta și imaginea Peugeot, care e destul de bună. Oricum, va fi o opțiune de luat în seamă pentru clienții de supermini cu un buget ce se învârte în jurul a 10.000 de Euro. |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Spatiul in 206 e mai mic decat in logan fara discutie. Insa 206 are niste scaune mai bune (si un confort al suspensiilor mai bun, desi nu stiu de ce) si niste motoare mai bune, un finisaj mai bun (cel putin in ultimul timp). Iar unele solutii tehnice nu sunt chiar "design to cost".
Iar la 9000 EURO DDP doar fara ABS (dar cu motorul de 75 CP) e destul de bine. E adevarat ca tot pe acolo e si albea, care e mai mare. Eu insa constat, ca multi de pe aici, cu bucurie, majorarea ofertei in zona sub 10.000 euro cu niste masini chiar rezonabile |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
RCS |
![]()
|
![]() The Gotfather Group: Members Posts: 630 Joined: 4 August 04 From: Romania ![]() |
Urata, urata, urata.
![]() |
-------------------- Audi A4 2.0T-200cp
|
|
Vanzatorul de Iluzii |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 398 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(AMW @ 13 Nov 2006, 03:07) asta asa este...cu preturile...dar sincer, eu am logan full, crezi ca sunt mai multumit decat un posesor de logan standard? Aaa, ca am abs si aer si radio cd si jenti de aluminiu? pai scuza-ma la banii pe care i-am dat pe ea aceste dotari vin la peugeot in standard...deci tot pe acolo ne invartim. Mai am in plus geamuri electrice pe spate...wow...cand o sa stau eu in spate? ![]() Pentru mine cateva chestii conteaza: ABS, servo, aer si electrice pe fata...astea dupa parerea mea ar trebuii sa le aiba orice masina in STANDARD...nu in versiunea de top ca la logan...dar deh...o sa mai dureze ceva pana cand si romansii de rand o sa descopere utilitatea acestor lurcruri....pentru unii abs-ul, servo si aerul raman inca o "fita"... Acum aproape un an, un 206 1.4 75 CP cu geamuri electrice fata, radio CD, inchidere centralizata si ABS si vopsea metalizata luate optional m-a costat 11.000 de euro. Unde sunt standard jenti? Unde sunt geamuri electrice spate? Unde proiectoare? Unde... si mai sunt cateva diferente mici. Nu sustin ca Logan este cea mai buna dar macar sa o vedem la valoarea reala. |
-------------------- Tiida Tekna+ HB 1.5dCi 106 trapasi Warm Silver
Megane 2.2 Sedan Privilege 1.6i/112 Beige Poivre |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
QUOTE(bulan @ 12 Nov 2006, 21:30) Dar si pana sa apara pe piata LOGANUL cu pretul lui de sub 10000 coco modelele alea multe erau mult mai scumpe deci loganul ia pus cu botul pe labe pe nisipul aceleiasi plaje de preturi.Eu unul as prefera un logan full decat un 206 coaja fie si sedan. Un Logan si pentru mine va rog si dati cojile la o parte . ![]() ![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Bogdan_F |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 30 June 03 ![]() |
hai mai sa fim seriosi....loganul nu mai e demult masina ieftina...si nici ceilalti nu au prea stat cu mainile in buzunar si nu au facut nimic..
iar daca pejo-ul ala de 9000 euro DDP e coaja, atunci varianta Ambiance de la LGN ce era? coada? ramurica? |
--------------------
Ford Fiesta
1.4 TDCi
2006
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
@Vazatorul de Iluzii: De acrod cu tine, utilitatea abs-lui si a aerului conditionat nu cred ca mai trebuie discutata....dar totusi...proiectoare...jenti...electrice pe spate...si faptul ca scrie dacia pe praguri crezi ca face pe cineva sa se simta mai bine...mai implinit ca a dat aprope 10.000 de euro pe un logan "full option" cand la toate masinile normale aceste dotari sunt standard...si aici nu ma refer la clasa premium unde si pielea pe scaune este standard...ma refer la masini...ca sa nu mai vorbesc de forme, calitatea materialelor si alte mici "nimicuri" care ne fac viata mai placuta la bord...toata lumea se cramponeaza in logan...dar pe cuvant daca vad de ce...
|
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
|
Vanzatorul de Iluzii |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 398 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti ![]() |
ABS si aer standard? Te rog sa mai consulti ofertele. Majoritatea produselor de buget le au in optionale.
|
-------------------- Tiida Tekna+ HB 1.5dCi 106 trapasi Warm Silver
Megane 2.2 Sedan Privilege 1.6i/112 Beige Poivre |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Si AMW tu nu prea ai varianta full de la Logan . Intre timp a aparut Prestige .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu-mi place pejoul asta, arata ca naiba, varianta normala, chiar si sw-ul arata muuult mai bine.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
sinaxis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 30 March 04 ![]() |
Am citit o stire pe Hotnews in care se zice ca varianta de baza ar fi undeva la 9000 de coco. În topul fiabilitatii Peugeot sta bine. Masina arata mai mult decat ok. Cred ca va fi un concurent serios pt Logan. Sa am 9000 de euro nu as sta mult pe ganduri la alegere...
|
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
@ Amedeus
My bad.... nu m-am uitat cum trebuie pe site la Dacia. Laureate 1.4 7900 EUR. Pentru 1000 in plus, 206 sedan e o varianta de luat in seama. Dar daca urmam aceeasi logica, pentru 900 EUR in plus fata de 206 se poate lua Prestige. Important e faptul ca se ascute concurenta in clasa masinilor sub 10000, ceea ce nu poate fi decat benefic pentru cumparatori. This post has been edited by Highwayman: 14 Nov 2006, 09:09 |
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
AMW |
![]()
|
eu chiar te-as ruga pe tine sa le mai consulti...pentru ca eu le stiu pe dinafara si majoritatea dau aerul in standard...si abs cu asr la un pret de pana in 100 euro...ex skoda...
@big2003: si ce noutate utila au bagat domnii de la dacia pe prestige? Motorul nu se pune la socoteala....piele pe volan, au schimbat maciuca de la schimbator, au vopsit toata masina in aceiasi culoare si au marit oglinzile?? Wow...cate schimbari... ![]() ![]() |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
M-am uitat la Skoda si Opel. AC nu este standard nici pe Fabia nici pe Astra Classic, nici pe Astra (decat la nivel de echipare Enjoy). Peugeot 206 are AC standard, dar costa 9385 € in varianta cu 3 usi (motor 1.4E).
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
QUOTE(Bogdan_F @ 13 Nov 2006, 23:20) hai mai sa fim seriosi....loganul nu mai e demult masina ieftina...si nici ceilalti nu au prea stat cu mainile in buzunar si nu au facut nimic.. iar daca pejo-ul ala de 9000 euro DDP e coaja, atunci varianta Ambiance de la LGN ce era? coada? ramurica? varianta Ambiance e o mizerie va intreb unde mai exista la ora actuala autoturism fara lumina in habitaclu, torpedo sau portbagaj. ![]() penibil ![]() ![]() ![]() |
--------------------
/
/
/
|
|
DFA |
![]()
|
![]() |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
ex Logan I 1.5 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 02:08 |