DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Peugeot 206 sedan, va fi comercializat din Martie 2007

daciafan
post 14 Nov 2006, 22:38
Post #61

/

Group: Members

binee maa...dar in torpedo n-are. radmasa.gif

--------------------
/ / /
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
DFA
post 14 Nov 2006, 22:42
Post #62

moderator://DC/Logan

Group: Moderatori
From: Buzău, RO

Merci..., făcuse-și dispărute 3 becuri în loc de unul..., ce ți-e și cu exagerările astea...

Da' să știi că din cauza becului ăla lipsă Ambiance-ul nu se cumpără...

Oricum, să revenim la oile noastre..., adică 206-ele sedan.

--------------------
Logan III Comfort ECO-G 100cp 2021 sedan - 27 Iul 2021
Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5
+
AMW
post 15 Nov 2006, 01:31
Post #63

Membru autentic

From: Bucuresti

radmasa.gif radmasa.gif ai sa ramai uimit cand o sa vezi si la alte masini cu foarte multe pretentii ca lumina din torpedou lipseste....dar de obicei acel loc este destul de mic...

--------------------
Volkswagen Passat Highline 2.0 TDI 4MOTION B6
Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v
+
raqzvan
post 15 Nov 2006, 03:56
Post #64

gute Laune war Trumpf

From: Constanta, Romania

OMFG .. am orbit!! blink.gif Serios! Masina e oribila. Pejo 206 e oribil in toate variantele, dar asta (sedan) le intrece cu usurinta. De fapt, e mai urata si decat Clio. smile.gif Cat despre fiabilitate/finisaje.. sa fim seriosi.

This post has been edited by raqzvan: 15 Nov 2006, 04:14

--------------------
Geely Logan Laureate 1.6MPI 2006
Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
+
radioman
post 15 Nov 2006, 07:31
Post #65

membru D'ala mare

From: Constanta

"De gustibus et de coloribus - non disputandum" ziceau stramosii nostri latini, asa ca unora le place altora ba...mie personal desi nu pot spune ca exista vreun sentiment la prima vedere,nici nu imi displace foarte tare forma acestei masini, mai ales ca nu pot vorbi despre ce nu stiu, adica de performantele ei incadrate intr-un anume pret, ramane de vazut...Graba unora de a o cataloga vine probabil si din faptul ca arata altfel decat de-ai fi asteptat sa arate cand pronunti cuvantul "Peugeot 206".. unsure.gif

--------------------
Skoda Octavia 3 VW Polo V 2017/2019 - CT-xx-HIT
[COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
+
BlaueCorsa
post 15 Nov 2006, 09:48
Post #66

Membru cu Prafuitor

From: Socola Tower, Iasi

QUOTE(daciafan @ 14 Nov 2006, 22:11)
varianta Ambiance e o mizerie va intreb unde mai exista la ora actuala autoturism fara lumina in habitaclu, torpedo sau portbagaj. ph34r.gif
penibil excl.gif  excl.gif  excl.gif
*

Nici Opel Corsa n-are lumina in torpedo, nici macar la versiunile de top. Si nu-i singura...

--------------------
Dacia / Renault Duster / Captur 2018 Confort / 2015 Authentique
Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro!
+
Bacu
post 15 Nov 2006, 12:13
Post #67

Membru Privilegiat

From: Luxembourg

nici pejo 206 hatch nu are lumina in torpedo...

--------------------
Honda CRV 2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
+
Ichebau
post 15 Nov 2006, 12:46
Post #68

Membru

nici seat ibiza 2006 nu are bec in torpedou tongue.gif

--------------------
ex Dacia Solenza 2003
+
driverx
post 15 Nov 2006, 13:08
Post #69

--- Membru cu ralanti ---

Eu am bec in torpedou. Am un Logan Limited Edition

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
Kunt
post 15 Nov 2006, 13:42
Post #70

Membru lenes

La asta n-am, dar la fosta mea Lada din 1982 aveam...

--------------------
Dacia Logan Preference 1.4 MPI, 2005 - 50 VDU
"Oamenii sunt persoane umane" - ...
+
argon
post 15 Nov 2006, 14:13
Post #71

Mesaj semiautomat

Stiti ca in perioada 1996-2004 Dacia 1310 avea lumina in torpedo ca standard nu-i asa? biggrin.gif

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
driverx
post 15 Nov 2006, 14:14
Post #72

--- Membru cu ralanti ---

Adica in ultimii ani au scos turometrul, o chestie destul de importanta si au lasat lumina in imitatia aia de torpedou ? unsure.gif

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
St
post 15 Nov 2006, 15:24
Post #73

Membru

Avea lumina in torpedo 100%. Ca s-a bulit contactul dupa 1 an asta e partea a doua..

--------------------
Ford/ BMW Mondeo/ 650GS 2018/ 2004
Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
+
Solon
post 15 Nov 2006, 15:39
Post #74

Membru autentic

Nu vorbeam de 206 Sedan?

--------------------
3 japoneze 2 nemtoaice si cam atat
+
minny
post 15 Nov 2006, 16:12
Post #75

Membru porcos

M-am uitat si pe cateva forumuri peugeot si nu am gasit mare lucru. OK, 9000 DDP pentru clima, centralizata, proiectoare, geamuri electrice fata. Ce ma intereseaza pe mine e cat mai costa un ABS si un servo. Sunt optionale sau se vand la pachet ca la dacie ... Daca are cineva informatii de genul acesta sa ni le impartaseasca. Personal cred ca e uratica. Desigur nu o putem compara cu 407 sedan care arata foarte bine, dar exista si o varianta de 307 sedan fabricata cred in Argentina si care arata binisor. 206 sedan in schimb parca nu merge nicicum. Avand ca si concurenta insa Chevrolet Kalos/Aveo si Clio Symbol masina se va vinde. Nici celalalte nu exceleaza desi parca le-as prefera pe acestea. Cine insa vrea un peugeot ieftin si universal asta e masina ...

--------------------
------ ------ ------
+
Highwayman
post 22 Nov 2006, 12:05
Post #76

Membru autentic

From: Marele sat numit Bucuresti

Scuze ca e pe langa subiect, dar daca tot se vorbeste de reusita transformarii din hatch-back in sedan, ce parere aveti de Toyota Yaris Sedan care e la vanzare in State?

Attached thumbnail(s)
toyotayarissedan20070040333a71.jpg ( Size: 91.32k ) Number of downloads: 164
Toyota_Yaris_Sedan_S_2007_20_33__jpg.jpg ( Size: 167.97k ) Number of downloads: 167
Toyota_Yaris_Sedan_S_2007_20_32__jpg.jpg ( Size: 72.41k ) Number of downloads: 134
Toyota_Yaris_Sedan_S_2007_20_31__jpg.jpg ( Size: 92.06k ) Number of downloads: 118
Toyota_Yaris_Sedan_S_2007_20_30__jpg.jpg ( Size: 73.19k ) Number of downloads: 178
Toyota_Yaris_Sedan_S_2007_20_25__jpg.jpg ( Size: 125.63k ) Number of downloads: 132
Toyota_Yaris_Sedan_S_2007_20_23__jpg.jpg ( Size: 131.48k ) Number of downloads: 86

--------------------
- - Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005
"If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
+
brvictors
post 22 Nov 2006, 12:15
Post #77

Membru

From: Brăila

@minny
ABS e 436 EURO fara TVA la 206. Servo are standard.
307 sedan se fabrica in China si se comercializeaza tot acolo.
Va fi pina in 10.000, dar nu cu clima cum zici tu, ci cu A/C manual, proiectoarele vor fi optionale... Va avea aceeasi dotare standard pe care o are 206 hatch.

--------------------
VW PASSAT TRENDLINE 2003 1.9 TDI AVF
+
Vanzatorul de Iluzii
post 22 Nov 2006, 20:45
Post #78

Membru autentic

QUOTE(Highwayman @ 22 Nov 2006, 13:05)
Scuze ca e pe langa subiect, dar daca tot se vorbeste de reusita transformarii din hatch-back in sedan, ce parere aveti de Toyota Yaris Sedan care e la vanzare in State?
*

Pare un pic alta masina. Difera aripile, capota, linia laterala (portiere, praguri) etc. In plus alte faruri, semnalizatoare plus, evident, spatele.
Per total nu neaparat frumoasa (chestie de gusturi) dar cel putin interesanta. Un stil foarte... japonez, futurist, agresiv.

--------------------
Tiida Tekna+ HB 1.5dCi 106 trapasi Warm Silver
Megane 2.2 Sedan Privilege 1.6i/112 Beige Poivre
+
Cypher4laguna
post 23 Nov 2006, 00:18
Post #79

Honda Driver

Spatele e frumusel ce-i drept, dar pe mine ma jignesc profund si personal 2 lucruri: Faptul ca au facut un sedan pe un model pasee (fr. trecut de vreme) si preturile de la Peugeot care incep sa migreze catre preturi de Audi... Cica Puegeot e marca premium mai nou... Cine nu ma crede sa compare preturile la modele echivalente la 207 cu Clio 3 sau Grand Punto sau 407 cu Laguna sau Vectra. Mai bine mi-as lua Golf in loc de 307 sau Passat in loc de 407...

Tare curios is daca diferenta va fi cum o estimez eu de 1000 de euro intre 206 sedan si symbol.

--------------------
Honda Civic & Jazz ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
+
minny
post 23 Nov 2006, 17:47
Post #80

Membru porcos

@brvictors: Vroiam sa zic A/C si mi-a luat-o gura pe dinainte tongue.gif De fabricat se fabrica si in Argentina (http://www.daciaclub.ro/forum/showthread.php?t=2640) posibil si in China mai ales ca acolo se si vinde binisor. Ca si in America de sud.

In general in tarile in curs de dezvoltare merg bine sedanurile pentru ca lumea incearca sa gaseasca o masina compromis, buna la toate, nu are bani de mai multe masini "specializate", dar tine si de mentalitate. Oricum la 10.000 EUR e o alternativa dar nu stiu cati clienti o sa atraga la noi. In afara de portbagaj mai mare nu va fi altfel nici o diferenta, iar 206 e masina mica pe dianuntru,.
Pe de alta parte cred ca e posibil sa fie totul un bluff... Si Loganul trebuia sa coste 5000 de euro la inceput, nu biggrin.gif ?

--------------------
------ ------ ------
+
omman
post 3 Dec 2006, 17:04
Post #81

Membru incepator

From: Bacau

Da, este inca o consecinta a aparitiei Loganului in 2004. Dupa aparitia acestei masini toti au plusat in clasa subcompactelor sau mai corect clasa mica sedan.
In zona asta a Europei si in Asia aici se da batalia.
Aici avem Dacia Logan, Hyundai Accent - Kia Rio (doua surori, a doua momentan cu taxe), Skoda Fabia (mai veche ca Loganul si a carei varianta sedan banuiesc ca i-a starnit pe francezii de la Renault), Chevrolet Aveo (tot momentan taxata deoarece inca se cacaie aia pana sa o faca si in Europa), Fiat Albeea, batranul Renault Clio Symbol, mai e Honda City dar e cam scumpa, va mai fi viitorul Grande Punto sedan extrem de interesanta din toate punctele de vedere fiind si noua si ieftina (probabil groparul Albeei), precum si noul (?) Peugeot 206 sedan. Oricum, daca ar fi un WV Polo sedan (banuiesc ca exista sau oricum la modelul anterior a existat) si Toyota Yarisul ala tot sedan de mai sus, astea doua ar urca pe locurile 2 si 3 de dupa Logan in aceasta clasa. Pun pariu! Eu Yaris sedan as lua din prima.
Este si normal ca aproape toate sa se vanda (si) in Romania, patria Loganului.
Cand am vrut sa schimb Solenza cu un alt sedan, pusesem ochii pe 206 aici discutat. Apoi pe Accent. In final, deoarece prima era in proiect cu poze pe net iar la a doua prindeai pensia pana iti venea comanda, m-am orientat spre Nissan Almera (batrana si excelenta Skoda Octavia Tour a pierdut la mustata, contand si parerea sotiei). Japoneza, noua, compacta, frumoasa, ajunsa la apusul carierei si pana in 13000 coco. Sub 10000 coco aveam "clasa Loganului", prezentata aici, de arat in lung si in lat.
Vad ca a dat domnul sa apara si modelul asta, cu toata criza mocnita din Iran. Daca francezii erau lasati de americani sa-si faca damblaua cu Iranul, Loganul si 206 sedan se luptau cu adevarat in meci direct acolo.

This post has been edited by omman: 3 Dec 2006, 17:11

--------------------
Nissan Almera 2006
Drum bun!
+
daciafan
post 3 Dec 2006, 17:10
Post #82

/

omman
loganul nu face parte din "noua" clasa a subcompactelor...este situata fara nici un fel de exagerare la limita superioara a clasei compacte.
cand va aparea o masina din aceeasi clasa la celasi pret cu loganul putem discuta, insa pana atunci...? sleep.gif

--------------------
/ / /
+
daciafan
post 3 Dec 2006, 17:12
Post #83

/

QUOTE(AMW @ 15 Nov 2006, 01:31)
radmasa.gif  radmasa.gif  ai sa ramai uimit cand o sa vezi si la alte masini cu foarte multe pretentii ca lumina din torpedou lipseste....dar de obicei acel loc este destul de mic...
*

te rog sa mentionezi macar una huh.gif
multumesc

This post has been edited by daciafan: 3 Dec 2006, 17:13

--------------------
/ / /
+
omman
post 3 Dec 2006, 17:25
Post #84

Membru incepator

From: Bacau

Loganul e facut pe platforma B comuna pentru clasa mica de Renault-Nissan, creata pentru Clio III si Note. Deci tehnic si ca pret Logan e in clasa mica.
Practic e o compacta autentica prin dimensiuni. E totusi fantastic ce idee au valorificat francezii.
Totusi aici vorbim de 206 sedan. Intr-o revista de anul trecut, cand a aparut in Iran masinuta asta, seful de la Peugeot a declarat-o concurenta Loganului. Si Hyundai Accent s-a lansat prima data doar in Romania cu exceptia Coreei si a locului de fabricatie din Europa - Turcia biggrin.gif , abia dupa cateva luni mergand si pe la vecini. Deci toate se invart in jurul Loganului cel putin momentan. Ca pret si dimensiuni (deja majoritatea revistelor auto pun Loganul in clasa compacta) Logan va fi rege mult timp. Datorita concurentei deja se simte o imbunatatire si sub aspectul finisarii si imaginii (imbunatatiri, paleta de culori, motoare noi) la Dacia. Concurenta e excelenta pentru noi. Lasa sa mai apara si altele. Un Aveo sau un Fiesta nou (sedan?) la Craiova ar fi mana cereasca pentru romani si nu numai.
Spre linistea tuturor celor cu Logan, e plin Chisinaul de masina noastra nationala. Daca acum cinci ani am numarat intr-o zi 2 Dacii 1310 rapciugoase cu numar local prin tot orasul capitala a R. Moldova, acum am vazut 2 Lada Kalina intr-o mare de Loganuri ale localnicilor. E si asta un lucru, sa te vezi prin optica altora.
Din cate retin ca am citit, 206 sedan e putin mai bine adaptat situatiei drumurilor din Estul Europei. Sper sa fie asa, ca prea o luasera in jos Peugeot-ul la noi.

This post has been edited by omman: 3 Dec 2006, 17:32

--------------------
Nissan Almera 2006
Drum bun!
+
daciafan
post 3 Dec 2006, 17:30
Post #85

/

omman
sunt perfect e acord cu ceea ce ai afirmat mai sus in special cu faptul ca aparitia de sedanuri "concurente" cu loganul este benefica, sper ca intradevar concurenta sa-i determine pe cei de la dacia sa aduca imbunatatiri "regelui"

This post has been edited by daciafan: 3 Dec 2006, 17:30

--------------------
/ / /
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 20th July 2025 - 02:08
Forum Renault