Examenul teoretic pentru permisul de conducere, va fi dat in fata calculatorului
![]() ![]() ![]() |
Examenul teoretic pentru permisul de conducere, va fi dat in fata calculatorului
Vlad Georgescu |
![]()
|
||
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|||
workarea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 10 October 05 From: Drumul Taberei ![]() |
QUOTE(Vlad Georgescu @ 29 Nov 2006, 21:19) Tin sa remarc deosebita corectitudine politica a scribalaului lui CTP de la Gandul. Despre aberatia cu studiile nu mai comentez - de parca ar avea vreo importanta ca scrisul ala e pe hirtie sau pe monitor. Ce am remarcat eu la examenul de sala: eliminarea drastica se facea inainte de completarea raspunsurilor, pentru ca multi cretini nu pricepeau cum trebuie sa completeze nume, prenume, instructor etc., desi militienii explicau ca la maimute, de 3-4 ori si cu exemple. This post has been edited by workarea: 1 Dec 2006, 16:15 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI, 2007
- B-**-***
|
|
anick_ka |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 10 April 05 From: Iasi ![]() |
cu un calculator poti sa arati ca totul e corect si legal. dar vor exista si crack-uri sau parole ascunse (gen "pilalu'sefu"
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
- IS - 9x - ANG
|
|
vsebas |
![]()
|
![]() spawn Group: Members Posts: 297 Joined: 29 July 05 From: Timisoara ![]() |
Totul e ca acel crack sa fie asa de dificil de facut si mai ales de utilizat ca sa descurajeze prin modul complicat de folosire sau pretul piperat al mitei necesare pentru a intra in sistem.
|
--------------------
Dacia
Duster 1.5 dci, / ex Logan 1.6 MPI 2005 Ambition
/ 2012, Laureate
- TM People are simply not predictable
|
|
workarea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 10 October 05 From: Drumul Taberei ![]() |
Zic sa nu cadem intr-un asemenea negativism absolut: sint convins ca acest sistem va elimina fraudele. Oricum, nu la sala se faceau minariile, era aproape imposibil - se corecta de fata cu martori si asa mai departe -, ci la traseu. Atrageam atentia doar asupra unor aberatii logice ale presarului care a redactat articolul.
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI, 2007
- B-**-***
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
M-as bucura de o transparenta...avand in vedere cazurile care le stiu de la sala din Constanta...cei care aveau pile ramaneau cu dl politai si corectau impreuna.
Mai bine era sa faca ceva cu testul practic, ca m-am saturat de-atatea blonde care nu stiu diferenta intre bastonu de semnalizare si cel de stergere parbriz!!! ![]() |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 01:31 |